gündem
  1. · aşk
  2. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  3. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · babaların garip huyları
  6. · okan bayülgen
  7. · yetenek sizsiniz türkiye
  8. · tori amos
  9. · ahmet necdet sezer yazar olsa kullanacağı nick

iki sigarayı beş saniye arayla yakmak  

1. genelde uzun süreli aç kaldıktan sonra yediğiniz yemeğin üzerine uygulanır, ya da sigara uygulatır bunu bize.çünkü yediğiniz yemek o kadar güzel gelmiştir ki açlığınıza sigara içen bünyeler için bunu bir sigarayla kutlamak yetmez. "abi sigara kesmedi ya, iyisi mi bi tane daha yakmak." deyip akabinde bir tane daha yakılmasıyla sonuçlanan işlem haline gelir.
    (prophecy, 02.06.2007 20:45)
  2. aynı anda iki sigara içebiliyorsanız neden olmasın.
    (three hours, 02.06.2007 20:47)
  3. dünyadaki her 7 kişiden 3'ünün yaptığı eylem. bir gün denedik. 7 arkadaş toplandık. üçümüz iki sigarayı beş saniye arayla yaktık. ben yakan gruptaydım. doğru bir istatistik bu.
    (compasino, 02.06.2007 20:50)
  4. genellikle geceleri meydana gelen olay. zira tersten yakınca ziyan oluyor sigara.

tabi yanmış filtreyi koparıp sigarayı filtresiz içmek gibi bir alternatif de var. onu da 5 saniyede yapabilirsiniz. "iki sigara" derken farklı sigaralar olması önemli mi acaba!? orada bir belirsizlik var. bilemiyorum.
    (lemon, 02.06.2007 21:06 ~ 03.06.2007 02:29)
  5. alkol alırken yapılabilir. zaten tat alma duyusunu yitmiş gitmiş o zaman sigaraya yüklenilmesi normaldir. ayrıca güzel arkaşlar onlar yakışıyorlar birbirlerine. bu durumda da üst üste sigara tüketimi yapılabiliyor. ne zaman sigara yakıldığı, içildiği ve zaman kavramı algılanamıyor zira.
    (hoptirininaynaynaynayninaynom, 06.03.2009 20:18)
  6. ilk sigarayı dalgınlıktan küllükte unutmaktır, kendi kendine yanar, tütsü görevi görür
    bu şekilde yarım paket sigara yakıp üçünü tüketen insanlar gözlenmiştir. güzel bir sigara azaltma yöntemidir.
    (göster bakalım kaynanalar hamamda nasıl bayılır, 06.03.2009 20:33)
  7. "abi bana da yakıp versene bi tane" diyen arkadaşlara çakmak görevini üstlenmiş kişidir. genelde kendi sigarasını yakar bir nefes alıp küllüğe bırakır arkadaşınınkini alır yakıp körükler ve elemanın ağzına dayar. diğer arkadaşın neden bu kadar meşgul olduğu elinin doluluk nedeni genellikle muammadır.
    (mi atze, 06.03.2009 20:56)
  8. eğer çok sinirliysen gayet normal bi durum..
    (beş çayına giden uzun etekli lady, 25.08.2009 01:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil