3 kişi için de berbat olan durumdur. aldatan kişinin olanları düşünüp sadece bir kişiyi seçmesi gerekir. diğer türlü vicdan azabından kişinin gözüne uyku girmez.
aynı zamanda hayata bakış açısı da demektir. kendini birden fazla kişiye ispat etme zorunluluğu duyan insanyusların başvurduğu yöntemdir. kendisine saygısı olmadığı içiin başkasına da saygı duyması beklenemez.
olaya aldatma değilde farklı bir yönden bakmak gerekirse bir dostunuzda olabilir bu idare eden. siz ve sevgilinizde onun yakın arkadaşısınızdır ve aranız bozuk olduğunda dostunuz sizi idare etmek durumunda kalır. zordur.
ego tamin etmek için yapıldığında aslında bi bok olmadığının kanıtıdır ki, sevgililerin biriyle adamakıllı bir ilişki yaşayamadığın sürece, ortalıkta ikisini idare ediyorum diye gezmenin sadece abazanlara fantezi malzemesi olacağı gerçektir..
çok dikkatli olunması gereken insan halidir. özellikle önemli tarihler ve konuşulanlar karıştırılmamalı, hatta mümkünse unutulmamalıdır. zaten bir ilişki yürütmenin zorluğunu hala öğrenememiş insan huyudur ve sağlam bir kese, keskin bir zeka ve her türlü yalan dolanı becerebilmeyi gerektirir.
genellikle kızların başına gelen durum ayrıca yalan söylemeyi beceremeyenlerin denememesi gereken olay. dürüstçe olmayan bir iştir bu, sevilmez öyle insanlar. aldatma potansiyelli insandan uzak durulmasıdır çözüm.
kolay iş değil ki, bunu yapanı bir bulsam, evet bir bulsam, iş bölümü teklif etmeye can atıyorum. çılgın atıyorum hatta, sana da yazık lan, ver onlardan birini bana, napcan iki taneyi birden.