|
|
- genellikle gece kluplerinde görülen bir durumdur. yıllardır düşünürüm bu mühendislik harikasını. bu yatağın kurbanları genelde küçük çocuklar olur. bre melun o saatte o çocuğun orada ne işi var. götürürsen böyle uyur işte. yazık günah kardeşim. ondan sonra o çocuğu işin yoksa türkü kafelerden topla..
- işyerinde uyumak için en mükemmel çözümdür. toplantı odasındaki artık geniş ve yumuşak sandalyeler en rahat bir uykuyu garanti eder. tabi bunu yapabilmek için boydan kısa olmak gerekir.
- en pratik yol birine yayılarak oturup ötekine ayakları uzatmaktır. tam bir uzanma söz konusu değildir. ama 4 sandalyeden harbi uzanılabilecek bir yatak yapılabilir.
ayrıca bedeninizdeki tüm kaslarınıza itimadınız tamsa birine kafayı ötekine ayakları koyabilirsiniz. dinlenemez yorulursunuz. fazla da sürmez zati. altınıza su dolu leğen konulması ihtimali var.(azwepsa, 23.09.2006 20:11 ~ 24.09.2006 15:50)
- havaalanlarında uyumak için makul bir teknik.
- çoluk çocuk barda diskoda gezrsen sabahlara kadar olacağı budur. çocukken azmı sabahladım bar sandalyelerinde uyuyarak. o gürültüye alışmakta ayrı bi dert tabi.
- askerde nöbet tutarken gerçekleştirilen hadiselerden.
- iki sandalyeye götü anca sığan biri olarak söyleyebilirim ki her daim özendim ben bu adamlara. şehirler arası otobüslerde otobüse biner binmez uykuya dalmayı becerebilen amcalardan bile daha çok özendim yemin ederim.
bir de otobüse biner binmez kitap okuyarak mp3 dinleyen güzel kız var değil mi. onlarla da muhabbet etmeye hiçbir zaman götüm yemedi. 2 sandalyeye zor sığan götüm yemedi hemde.(yaqui, 01.09.2008 13:55)
- yazılımcıysanız ve kurumsallaşmamış(merdiven altı) bir firmada çalışıyorsanız sıkça başvurmak zorunda kalabileceğiniz bir yöntem. 2001 yılının bir çok gecesinde yaptığım eylemdir üstelik. allahtan sonraları ismimi saldıray griffin olarak değiştirdim de hayatım değişti. ekiz yataklarda yatıyorum artık.
|