belki ilginizi çeker
  1. · evde on yedi kedi ile yaşamak
  2. · sekiz kedi ile yaşamak
  3. · kedi
  4. · evde kedi bulundurma sebepleri
  5. · kötü kedi
  6. · evde kedi beslemek
  7. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  2. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · annelerin yakışıklı anlayışı
  5. · öğretmenler günü
  6. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  7. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  8. · üniversitelerde türbanın zorunlu olması
  9. · burç belediyesi

iki kedi ile yaşamak  

1. bir kedinin yetmemesi,iki kedi edinilmesi olayı olabilir.ya da kedilerin baştan iki adet olaraktan edinilmiş olması da olabilir.ne olursa olsun iki kedi ile yaşamak kah cennet,kah cehennemdir.

iki kat aşı parası verilir,iki kat mama,iki kat oyuncak,iki kat ıbıdı zıbıdı alınır..

evde iki kat çiş ve kaka,iki kat yemek yapma zorunluluğu,bir şey yediğinizde sağlı sollu saldırılma ezikliği,bir kedinin tırnağını kesicem derken ciyaklayan kedi sayısının iki katı olması durumu yaşanır..

bi de bunlar kavga edip deli gibi koşaraktan birbirlerini yolmaya kalkarlarsa "duuur leeenn,ayrılınnn,hşşşt" nidalarıyla ellerinizi bisssmilla deyip o dörderden sekiz tırmıklı iki küçük kaplanın arasına sokuverirsiniz.

lakin iki kedi olmasının en güzel yanı size çok bulaşmayıp kendi aralarında da çok eğlenebiliyor olmaları,bütün gün sıkılmamaları bu sayede bir süre bırakıp
    gidebilme lüksünüzün olmasıdır.bol mama+bol su,takılır giderler.

bi de sabahları iki taraftan mıncıklanabilir,yalanabilir,iki adet dünya güzeli topak görüp,uyanmanızın sevinciyle şımarmalarını seyredebilirsiniz.
    (tebetha, 10.07.2006 17:26 ~ 17:27)
  2. (bkz: sekiz kedi ile yaşamak)
    (bkz: gel sen ne çektiğimi bir de bana sor)
    (sezenehir, 17.04.2008 01:58)
  3. -ben osuruk kokuma bile dayanamıyom hacı ne kedisi!
    dediysen çok şey kaybettin.
    kediler çok şirindir,minnoştur,hoştur,alt dudak verir!
    bok!!!
    yok hacı ayak parmaklarını dillerler sabah sabah,mırlarlar filmin en güzel yerinde falan filan.
    gerek yoktur bir yerde...
    ama güzel bişeydirler bir yerde.
    olsun ya sevilir.
    mırrr.
    (kutup ayısının insani yönü, 17.04.2008 02:33)
  4. şöyle bir şeyle karşılaştım;
    (bkz: evde on yedi kedi ile yaşamak)

bu kedili kadın da muhtemelen bir zamanlar evde iki kedi ile yaşıyordu.
    (hayvanat bahçesinde kuş olsam, 17.04.2008 09:48)
  5. bir tane kediye sahip olma fikrine bile katlanamazken iki kedi mi? düşünmek bile istemiyorum. ama bir köpek güzel olur ya.evet evet köpek, hatta iki köpek, üç..

-haavvvv
    -otur coni!
    (dörtyapraklıyoncanındördüncüyaprağı, 17.04.2008 09:58)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil