|
|
- bir türkiye gerçeği daha.
eline gitar alan çıkıyor sahneye. iki tane gitar tındırdatıyor ve al sana: müzisyen!
yok efendim, tek elimle çay elinden öteye çalabiliyorum da, kırmızı gül demet demet'i gitar ile yorumlayabiliyorum da falan...
hala yiyebiliyoruz bu numaraları, hala. sonra da, müzisyenlerimiz kayahan'dan ileri gidemeyip atın beni denizlere diye bağırıp kendilerini yırtıyor.
- (bkz: kendimi kontrol edemiyorum)
şarkı değil lan, hakikaten kendimi kontrol edemiyorum.
- tek gitar tıngırdatamayanın müzisyen olması yeterken, iki gitar tıngırdatanın müzisyen olması pek hayretle karşılanmayacak durumdur.
- onlar müzisyen olmaktan ziyade müzisyen sanılıyorlar.o yüzden de olmuş oluyorlar.pirim verildiği sürece herkes herşey olur bu memlekette.
- http://www.metacafe.com/...
(archi, 01.08.2008 20:58)
- pazarlamanın ve reklamın gözümüzü sevmesidir
- bir çoğu o beğenmediğimiz, sikikcan, kafalarına işemek istediğimiz kumsalda gitar çalan tiplerkadar bile müzikten anlamayan kişilerin, abartılarak altın varaklı tepsi içinde önümüze sunulması durumudur.. e bazen iradesine sahip olamayanlar olabiliyor tabii..
- (bkz: iki gitar tıngırdatıp müzisyenim diye gezmek)
- ele alınan gitarla haluk levent leveli aşıldıkdan sonra hissedilen duygudur.
- konservatuar eğitimi alan o olması bile senelerce ciddi manada eğitim almış kişilerin ayar oldukları durum. iki akor bilip sırtına gitar alıp gezenler genellikle kendini kandırır çaldıklarını düşndükleri şarkılar aslında bileğin açılması için verilen alıştırmalardır ki gitar çalmak o kadar da kolay bişi deildir...
(bkz: transpoze)
(bkz: karar sesler)(eche, 01.08.2008 22:35 ~ 22:37)
- gitar çalmanın,
akdeniz akşamları ve gül pembeyi çalabilmek olduğunu düşünen ve kendine müzisyen edası veren şahıs..
|