iki entryde şahsım a bakan sevgiye  yazar modeli 

adana çık aradan

1. içinde bulunduğum yazar modelidir efendim. güzide sözlüğümüz sayesinde ne derece sevgiye aç, beğenilmeye muhtaç biri olduğumunda farkına varmış bulunmaktayım. zira giri gireceğim başlıkları özenle ve iyi olduğum konulardan seçiyor "dur iki laf edeyimde akılları başlardan alayım, artı oy üstüne artı oy alayım akabinde en sevilen eserlerimi coşturayım.. ohh misss" gibi sinsi planlar içerisine giriyorum. yeni peydah olan takıntıdan kurtulmak için şahsım kısmını monitörün üzerinden stikırla kapatıyor, sanki orada öyle bir buton yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum. gençliğimi yedin şahsım butonu.

edit: pardon efendim. entry değil, giri. entrileri yumuşak silgiyle bastırmadan siliyor, üstüne giri yazıyorum.
    (george constanza, 20.10.2007 00:33 ~ 01:50)

2. (bkz: beni tanıdılar siz kaçın)
    (weird science, 20.10.2007 00:45)
  3. sevgiye duyduğu açlığı, eserlerine verilen (:)) oylarıyla gidermeye çalışan yazardır. eksi oy aldığında ise soluğu seri eksi oy veren ibne başlığında alır.
    (jassmine, 20.10.2007 00:50 ~ 00:50)
  4. (bkz: kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan)
    aaaa benden başkaları da varmış
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 20.10.2007 01:41 ~ 06.11.2007 02:07)
  5. masum kedi yavrusu. çirkin yalnız saykodelik varlık...
    (alastironer, 10.12.2007 23:31 ~ 23:32)
  6. (bkz: ben)

niye böyle bişi yapıyorum bilmiyorum aslında...bi ihtiyaç gibi oldu galiba benim için...böyle bi rahatlıyorum şahsıma basınca, kızgın kumlardan serin sulara dalıyomuş gibi oluyorum, ferahlıyorum...bi de sadece bununla kalsa iyi, ben yoklamaya da basıyorum sürekli...bunun ne kadar saçma olduğunu da biliyorum ayrıca...yine de basıyorum...korkmaya başladım kendimden...manyak mıyım ben yaa? galiba manyağım...aslında psikopatım ben...psikopat daha karizmatik geldi şu saatte...
    (barneystinson, 11.12.2007 00:22)
  7. zannımca büyük bir çoğunluğun içinde olduğu yazar modelidir zira ben giri yazdıktan sonra şahsıma bakmak için bazen iki olmasını bile bekleyemiyorum... yalnız kendim böyleyimdir sanıyordum da paranoyak garip bir yalnız; meraklı bir abartan olduğuma karar vermiş idim neyse paylaşılan bir durum olduğunu gördüm rahatladım. tabii ben ayrıca sıklıkla yoklama ve panel butonlarını da ziyaret ediyorum. bunları da yapanlar vardır nasılsa (di mi?). bari herkese bi gülücük göndereyim de bu giriler yalnız kalmasın.
    (eloli, 11.12.2007 00:30 ~ 01:30)
  8. (bkz: evet o benim)
    ayrıca yanan şu an butonundaki izlemelere kendisi de dahil mi acaba diye saçma sapan düşüncelere dalan ve her gün şahsım butonuna kaç kez tıkladığını sayanları da vardır. (bkz: evet yine ben)
    refleksif bir hareket gözüyle baksam da, içeriği ne kadar basit olursa olsun insanların sizin yazdıklarınızı okumuş olması zaten heyecan verici bir olayken, bir de onay vermesi daha da hoş bir olay.
    (ruhsuzkz, 11.12.2007 00:39 ~ 00:39)
  9. sabırlı ve sevgiye doymuş yazarlardır.her giride bakanlar da var. ben değil ,bir arkadaşım.
    (arapbebek, 11.12.2007 10:11)