iki dişinin arasında vcik efektiyle tüküren çocuk   

adana çık aradan

1. çocukluk idolüm olan çocuk.

ön iki tavşan dişinin arasından tükürüğü " vcik" efektiyle tükürebilen süper insan. yüce yaratık, allah ın sevdiği kulu.

her mahallede bulunur bunlardan. araştırın, kot pantolonun altına kundura giydiklerini, üstlerinin her daim pis olduğunu göreceksiniz.

- vcik !

[ vay anam.] [yapmaya çalış, yapama, her tarafın tükrük ol.]
    (christian troy, 10.08.2008 23:13)

2. (bkz: vcik yaptım)

(bkz: sadece sesi çıktı)

(bkz: tükrüğüm mü yetersiz geldi acep)
    (ninatta, 10.08.2008 23:15)
  3. (bkz: jack dawson)
    (bkz: titanic)
    (pinkpillsandblueshots, 10.08.2008 23:18)
  4. (bkz: oha ne romantiksin)
    (gvz, 10.08.2008 23:20)
  5. şehirlerarası otobüste arkasında oturuyorsanız fena yapan çocuk. ilk önce bu özelliğini bilmeden seversiniz bir de bunları. "hazır tanımışken bir de tüküreyim" mantığıyla yaklaşmıştır bana. babasının yüzünü yalama ihtimali de yüksektir.*
    (sphinks, 10.08.2008 23:23 ~ 23:25)
  6. lanet olsun bizim mahallenin en popüler delikanlısıydı bu. bütün kızlar ilkeerr diye peşinden koşarlardı. biz de sik gibi kenarda köşede antreman yapardık ama nafile. doğuştan gelen bi yetenektir bu. yıllar yılı kovaladı, bizim başka meziyetlerimiz ortaya çıktı ama kızlar hala bu ibibik ilker' in peşinde. biz böyle tek el üstünde durup dönüyoruz falan ama bakan yok. neymiş efenim erkeğin iyisi iyi tüküren olurmuş falan...

eziklik bu kadar da değil, bu puşt ilker vcik sesinin ötesinde bir de 1 km falan öteye yolluyo o tükürüğünü. tamam lan abarttım ama ufakken 1 km gibi gelirdi işte. kızlar hala bunun peşinde. biz de böyle piç gibi kendi kendimizle takılıyoruz. büyüdük ettik, kızların hepsi bu ilker' e verdi, sırf vcik sesinden dolayı. lan götüme de benziyodu herif, yazık oldu kızlara falan diyoruz... geçenlerde yine bi sevişmeden dönüyoruz, gecenin bi körü bizim eski mahallenin kızlarını gördük. gördük de tanımadık lan peşimize takıldılar. bizim yakup' a dönüp lan dedim bunlar ilker' in hatunları. neyse kızlar daha da yaklaştı falan, 50 ytl falan diyolar. olm dedim, yıllar sonra gördük borç istiyo yüzsüzler... yok kem küm dedik. ayaküstü 20 olur dediler. o an çaktı şimşek, kötü yola düşmüşler. o günden beri vcik sesi çıkaramadığım için şükrederim. zaten ben de kırmızı bisikletimle hava yapmıştım, popüler falandım bi ara. yetti yani. - son -
    (bir garip insan, 10.08.2008 23:47)