|
|
- orucun hakkını vermekte güçlük çeken, tam bir memur zihniyetinde davranarak üzerine sorumluluk almaktan çekinen, orucu tutmak için tutan ve ne manasını ne de yaftasını kavrayamayan sümsük, pasif kimse.
bakın, oruçluyken yasak olan şeyler ne? en basit ifadeyle, yemek, içmek ve seks yapmak… elbette ağız dolusu kusmak, kan vermek, v.s, bunlardan söz etmiyorum, konuyu saptırmayın lan, anladınız işte. peki bu yasaklar kalktığında neden sadece yemek- içmekle yetinip cinsel birleşme yaşamayalım ki?
hadi tamam, su ve yemek, temel ihtiyaçlar, yani insanın ezan okunduğunda direk olarak bunlara girişmesi normal, eee peki ulan allahın dezenfekte edilmemiş tuvalet maşrapası, ne diye yarım saat sonra ya da işte tıkınma işlemin ne zaman bitiyorsa o saatten sonra mala vurmuyorsun? ya bir insan nasıl bu kadar beyinsiz olabilir? hakikaten hayret. allah akıl fikir vermiş ya sana, düşün biraz.
iftardan sonra seks yapmamak ne anlama geliyor biliyor musunuz? kabaca allah’a artistlik yapmakla eşdeğer. müdana etmemek. kendini bir bok sanmak. “sekse ihtiyacım yoktu ki, bak izin verdin gene yapmıyorum, heyyyo heyyyooo, bir şey olmuyor ki, yasak ha var ha yok, beni etkilemez, umurumda değil” demek.
iftardan sonra seks yapacaksınız. hatta nasıl ki iftarlık alışveriş yapılıyorsa, eğer partneriniz yoksa orospu ayarlayıp aynı çerez, tatlı gibi eve onla geleceksiniz. ramazanın adetlerindendir eli kolu dolu boş dönmemek. iftar keyfi. siz yemek yerken, o bir köşede bekleyecek. ezan okunduğunda "allahım sana inandım, sana sığındım..." şeklinde televizyonda dua okunerken, görüntüde akan çeşme filan oluyor hani, işte siz o sırada karıya "şu ezogelin'i bi içeyim. bekle lan götüne koyacağım senin" şeklinde laf atacaksınız.
hay ya kime anlatıyorum ben, hayatınızda karı kız mu gördünüz lan siz, orospu bile sikmekten aciz olduğunuzu unutuyorum bazen. neyse elinizle idare edeceksiniz o zaman. iftardan hemen sonra çay içerek keyif yaptığını sanan oğlanlardan olmayın. “çay demle de içelim...” tek keyfin bu lan maun gövdesi? ahhaha, bisküvi banarsın da sen içine, ya da tatlıyla beraber götürürsün. ya siz hakikaten aldatılmaya mahkumsunuz.
- eger kişi ömründe bir kez bile oruç tuttuysa bundan sonra yapacağı her seks iftardan sonra yapacağı seks olur ki bu durumda bütün bu kişiler imam-ı kayser ibn-i sozer e göre münafıklıktan kurtulurlar.
ayriyetten
(bkz: öbür tarafta götümüze girecek giriler)
- iftardan sonra seks yapınca müslüman mı olunuyor da,yapmayınca münafık olunsun diye sordurtan sıfatlara sahip kişidir.
ayriyetten tam "varoş" kelimesine alışıyorduk, bu münafık da nerden çıktı... eski köye yeni adet getirmeyin.. lütfen..
(bkz: evinde hayvan besleyen pis ve münafık insan)
- (bkz: yazarı uzaktan tanınan başlıklar)
- yapsa yapsa abidas, sqny gibi "taklit" ürünleri kullanan münafıkların yapacağı iştir. taklitçilikten sakınmak gerekir.
(bkz: "peder" nasihatleri)
|