"körüklü otobüsleri akordeon üstadları kullansın böylelikle bakırköy-mecidiyeköy arasındaki 20 dakikalık süre içerisinde cigulivari şarkılarla yolculuk daha neşeli hale gelsin" tarzı istekler.
yolcuların otobüse sığamaması dahilinde otobüsün boş alanı olan tavan seviyesine elden elde ulaştırmak suretiyle yatay duran yolcular alınsın,otobüslerde rock konseri havası yaratılsın,"ağalar beni bi orta kapıya atıverin" tipi cümleler kurulsun.
"arkada boş yer var yürüyün" diye sığıra ya da domates kasalarına seslendiğini (ya da zili çaldığını) sanan şoförleri vurmak üzere, imdat çekicinin yanında bir de sabır tüfeği konulsun.
(bkz: camı kırınız)
(bkz: psikopat hareket)
yağlı saçını-başını otobüsün camına yaslayıp uyuyan insanların kirlettikleri camı, başka biri yaslama ihtiyacı duyabilir düşüncesiyle güzelcene silmelerini istiyorum!
19 ve 500t gibi spesifik otobüslerde prezervatif uygulamasına geçilsin. akbilini basan yandaki kutudan kondomunu alsın. böylece önlenemeyen grup aktivitelerinin ve babası mechul çocukların önüne geçilebilir.
"stop" yazan butonun bitişiğine "slap" yazan bir buton eklensin. böylece nefes alacak yer olmadığı halde "gençler arkaya lütfen" diyen şoför muavini otomatla tokat manyağı olsun... dilekçe yazdım iett genel müdürlüğüne, haber bekliyorum. hayırlısı.
arkada boş yer olmasına rağmen sizi yerinizden kaldırmak için inatla dibinizde durup büyük sarkık göğüslerini sadistçe omzunuza dayamaktan keyif alan orta yaşlı psikopat kadınlar otobüse alınmasın. hayatımı kararttınız lan.
otobüslerin belli bi yolcu taşıma kapasitesi olsun. böyle balık istifi yolculuğu engellemek için belli bi insan kotası olsun fazlası arabaya bindiği vakit otobüs çalışmasın, su kaynatsın, alarm çalsın, otobüs şöförünü alttan çimdiklesinler yada ne bileyim bunun gibi şeyler işte. ha bir de yorgun argın finalden çıkmış ya da işten eve dönen pek çok insan evladını düşünen bi sistem koysunlar koltukların altına. koltuğa oturan şahsın kıçının koltuğa verdiği ısı derecesi arttığı vakit koltuk sinyal versin. "kalk ulen yeter birazda şu çocukcağız otursun eşşoleşşek. sabahtan beri oturuyosun" falan gibisinden bi dürtüklesin. alarmı çalan kişinin utanç kaynağı olsun bu. rezil-ü rüsva olsun bencilliğinden ötürü. ehehe...