|
|
- bathory dinlediği kabak gibi belli olan yazar (quorthon'a da buradan selam veririm). hoşgelmiş.
- ırkçı olduğunu düşündüğüm yazar...
- ırkçının önde gideni puşt yazar. kendisini daima siyasi tartışmaların uzağında tutmaya çalışmış, onca yalan ve yanlış şeye rağmen ya sabır çekip efendi efendi oturmuş olmasına rağmen pkk'nın desteğini açıkladığı bir vekil adayını eleştirdi diye ırkçı ilan edilmiş yazar. bazen o kadar yalamalaşıyor ki kelimeler,söyleyenin adam sanılmasına bile sebep olabiliyor..
(idja, 15.07.2007 20:58 ~ 21:05)
- ağzından çıkanı kulağı duymayan, ucuz ajitasyoncu bir arkadaş gibi geldi bana. black metal falan dinliyormuş ama bayağı da kabadayı milliyetçi.
desteksiz atmak yerine pkk'nın vekil adayını nerde ne şekilde desteklediğini açıklasın da biz de aydınlanalım. hayırdır yoksa pkk genel kurul toplantısında mıydı oradan mı duydu?
- ırkçılığını, black metalciliğini bilemem, henüz sormadım, zamanla öğrenirim belki ama, bildiğim birşey varsa kendisi paylaşım üstadı, rapidshare uzmanıdır. dosya, rar, klasör, rep, terazi vs. kelimelerine hiç yabancı değildir. yürü be idja diyorum; share everything... *
(bkz: beyler emeğe saygı repleri unutmayalım)
- bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş yazardır.
(bkz: @1861373)(bo, 26.08.2007 14:09 ~ 14:09)
- bilgi sahibi olduktan sonra fikirlerini söyleyen yazardır. insanları tanımadan atıp tutmamaktadır birde.
- sayesinde onlarca albüme eriştiğim süfer adam.
- az önce yaklaşık 1,5 aydır aradığım tunrida'nın albümünü bulmuş mükemmel insan.
|