kitaptan dvdye elektronikten cinsel eşyalara kadar binlerce çeşit şeyi bulup özel avantajlarla kredi kartınızla evinize kadar teslim alabileceğiniz güzel oluşumlu web sitesi.
bir ara altıkırkbeş yayıncılık kitaplarına yüzde 40 indirim yaparak * 20 tane kitap sipariş etmeme sebebiyet veren, haftada bir girilip kampanyaları takip edilesi alışveriş sitesi.
salı günü "haftasonuna kadar elime geçerse sevinirim" notu ile sipariş ettiğim cd için önce kar muhalefetinden dolayı isteğiniz çok zor diyerek beni üzmüş, daha sonra siparişi cuma günü elime ulaştırarak beni ters köşeye yatırmış, mutlu mesut etmiş sitedir..
şimdiye kadar internet üzerinden yaptığım alış verişlerde en sorunsuz site olarak karşıma çıkan, müşteri hizmetlerinin inanılmaz ciddiyeti ve anlayışlılığı ile beni mest eden, kredi kartı ile aldığınız alış verişlerde parayı direk çekmeyip sadece aldığınız kısmını bloke eden ve ürün size kargo ile ulaştığında parayı çeken, herkesin en az bir kez alış-veriş yapması gerektiğini düşündüğüm online alış-veriş sitesi.
zamanında aldığım nokia 6510 model cep telefonunun faturasını ve garanti belgesini göndermemiş, durumu ilettiğim zamanda önce kibar davranıp hemen postalıyoruz demiş, akabinde desorumluluğu kabul etmemiş, %128 güvenli sloganına sahip alışveriş sitesi.
yamulmuyorsam bir ebi kuruluşu, www.itiraf.com, www.siberalem.comgibi siteleri çıkartan parmaklar tarafından oluşturulmuştur.
pazartesi sipariş edip, cuma gününe getirmelerini istediğim kitabı, akşama kadar getirmemelerinden sinir krizi geçirdiğim site. sonra, aradım bunları, neymiş efendim adres yetersizmiş. bahaneye bakar mısınız? çok ayrıntılı şekilde yazmıştım adresimi üstelik, hem o şekilde hiçbir sorun olmazdı diğer gönderilerimde. neyse, bunlar "artık kapatıyoruz, yarın gelir" dediler bana. ertesi gün oldu, yine yok, bu sefer öğlenleyin aradım ve birkaç saat sonra çıkacağımı söyledim çok sinirli bir şekilde ve azarlarcasına. ancak böylelikle 1-2 saat sonra paket elime geçebildi.