|
|
- dördüncü nesil yazar, hoşgelmiş.
- ismi bir yerlerden tanıdık gelen, eğer öyleyse sözlüğe güzel renkler katacağı kesin yazar, hoşgelmiş.
- doom 2'nin ölümsüzlük şifresini nick olarak seçerek bana nostalji yaşatan nesildaşım.
- bugün ingiltere illerine uçmuş, havasından geçilmeyen yazar. tamam bize ne lan diyeceksiniz ama bugün onun için önemli bir gün. yazıya dönüştürüp ölümsüzleştirmek gerekli. (böyle de duygusal yönlerim vardır.)
- doom serisinin (3.sünde denemedim gerçi) ölümsüzlük şifresidir, uygulandığında ekranın alt ortasında etrafa kadir inanır bakışları atan kahramanımızın yüzü donar gözler sararır. bir daha yazılması takdirinde kahramanımız mütevazi ölümlü hayatına geri döner(tam canla), kurşun yedikçe kan revan içinde kalır, ateş tuşuna (tercihen space) basılı tutulduğunda nıhahahörr diye sırıtır
id software'in bir diğer frpsi olan heretic'te bu şifreyi girerseniz "sen benle dalga mı geçiyorsun?" diye bir mesaj çıkar ve kahramanınız hakkın rahmetine erer... canı sıkılan programcılar kadar sevdiğim şey yok
- çok güzel bir nick.
iddqd,idkfa nın kardeşidir.
- bugün "der sweiliger topeedo kampf" adlı bir kitap yazmaya karar verip almanca bilmediğini farkederek vazgeçen arı.
- son zamanlarda okuduğum en başarılı giriye imza atmış yazar. (bkz: @2498234)
adamın bu girisini en sevilmeyeni yapmışsınız bee. pes lan pes. zevk anlayışınıza ağır hakeretler yağdırırdım ama, ki biliyorsunuz bu işte gayet başarılı olduğumu, değmezsiniz, folloşa döndünüz ne gerek var şimde ters kademeli alan boşaltan ayarıma. hem sizin sevmediğiniz giriler anlamlı oluyor yahu, sevdiğiniz ne kadar giri varsa topunun noktalama işaretlerini ben koyayım.
|