|
|
- sadece bacaklarını sergilemesi için oturtulmuş bir bayan karaktere sahip program.
edit: bayan karakter itü'denmiş.
(bkz: zeynep evrim aydın)(zoma, 04.03.2006 16:02 ~ 11.03.2006 01:46)
- 1.05, 1.10 gibi oranlı maçları yorumlayan komik ötesi program.
- zeynep evrim aydın kişisi bacaklarını sergilemekten vazgeçince programa başlama saati 4 sularına kayan programsı...
(megae, 05.05.2007 04:11)
- bir takımın bir tane maçını alıp, 3-5 vtr ile "bakın bu takım böyle hücuma çıkıyor" şeklinde kendince angutlara futbol ve avrupa takımlarını anlatan çok kötü program. hadi deniz gökçe para için her yere giderde, ogan tarhan kendini harcıyor bence orda. bu program için başkalarını da bulabilirlerdi. bir de iki şeye sürekli az sonra verip, bir şey çıkmıyor ya ortaya işte futbol ancak bu hale sokulabilirdi.
- ''bu adam bu kadar km koşmuş, demek ki maçın kilit adamı bu olacak, 1 diyorum''
'' bu takım şu içmeden sahaya çıkıyor o yüzden daha hızlı koşabilecekleri için 0 diyorum''
- zeynep sen bu maç için ne diyorsun
- 1
- ben de öyle düşünüyorum.
- zeynep sırada ne var
- beşiktaş m...a....
-sağ ol zeynep beşiktaş yenilir, yenilir mi zeynep
- ye......
- sağ ol zeynep
- zeynep(göz kırpma hareketi) bu oyuncu iyi frikik kullanıyor değil mi
- evet evet, çok iyi
gibi olayların yaşandığı eğlenceli program...(eazy, 11.12.2007 15:27 ~ 15:27)
- günden güne daha geç saatlerde başlayan iddaa tahmin programı.
en son izlediğimde saat 3.30 da yayına girmişti ve o günden itibaren benim limitim aşıldığı için izlememeye karar vermiştim. geçtiğimiz cumartesi öğlene doğru uyandığımda programın yayınlandığını gördüm her zamanki gibi canlı yayınlanıyordu. allah bilir ne zaman başlamışlardı yayına. üzüldüm. kimbilir bir ekonomist, bir istatistikçi, bir doktor ve bir üniveristeliden oluşan bu değerli grup hangi baskı unsuruyla karşı karşıyaydı ki hiçbir şeye hayır diyemeden yayıncı kuruluşa boyun eğiyordu.
|