oyun başkarakterinin ultra şapşal gözüken bir hiphopcu olan oyun...
www.megagames.com da bulunabilecek oyun.
kurdum sonunda yahu dedikten sonra hık hık diyerekten üst kademelere ulaşmaya çalıştığım şabalak oyun
(civil, 04.03.2004 02:01)
komboya kombo demiyorum diyebileceğiniz oyun
(civil, 04.03.2004 02:19)
kat çıkarken yaw burda çıkıyoz katları ama 32. kata çıktıımda aşağı nası bakacam lan ben dedirten oyun (bkz.
yükseklik korkusu)
(civil, 04.03.2004 02:25)
19'lu kombo yaptığım 1 saat daha geç yatmama neden olan oyun.
menüsündeki müziğin
o brother where art thou* filminin müziğinin
** ağızla söylenmiş hali olduğu oyun.
izlerken o ne beaaa adam mütemadiyen dönüyo tarzında serzenişlerde bulunabileceğiniz replay lere sahip oyun
*(civil, 04.03.2004 03:14)
hip hopcunun yanısıra
svenle dahi oynanabilen bağımlılık yapıcı oyun
bir yaz boyunca müptelası olduğum , evdekilerin artık yeter dediği ama kendimi durduramadığım için oynamaya devam ettiğim oyun..
ilginç bir şekilde yükseklik korkusunu körükleyebilen oyun. yükseldikçe artan stresin yanına bir de hurry up bağırışları eklenince, aşağı uçmamak ayrı bir yetenek istiyor kesinlikle.
komboda ancak 97'de kalabildiğim fakat katta 498'de kadar çıkabildiğim ve her gece birkaç saatimi çalan oyuncuk
kombo rekorumu iki gün önce 124'e çıkarttığım bağımlılık yapıcı oyun
insanı kombo komasına sokan, oynadıkça oynama isteğini tetikleyen; ''dur abi birazdan kapatıcam'' dedirten ama kapattırmayan, boş zamanların yegane eğlencesi.
müziğe kafa sallayan bereli adama uzun süre yarıldıktan sonra oynayabildiğim, 'vıttıdıı' sesleriyle aklımda kalan oyun.
muhtemelen oyun tarihinin en başarılı
soundtrack'ine sahip beleş oyundur. aslında
goal 3'de de
danaların kızı isimini verdiğim bir parça vardı, ona haksızlık yapmak da istemem.
combo rekorumun 240 olduğu oyundur.
oyunda 10 farklı basamak şekli var. her 100 katta bir üzerinde zıpladığımığımız basamakların şekli değişiyor. yalnız 10. şekil olan gökkuşağından sonra artık basamak şekilleri değişmiyor ve hep gökkuşağı üstünde zıplamaya devam ediyoruz.
bir zamanlar bilgisayar derslerimin tek maşgalesi olan abuk oyun.
bağımlılık yaratan , internet ortamından rahatça indirelebilen eğlenceli ve basit oyun.
homer karakteriyle oynandığında insanın gülmekten sürekli yanmasına sebep olan oyun. her zıpladığında
d'oh yapması bunda sebep olabilir tabi.
değişik karakterler için;
http://www.icytower.cz/...
tırt falan ama kaptırınca sinirden klavye yedirtiyor. ayrıca karakterler arasında "
sik kafa hasan" diye bi tip dikkatimi çekti; arkadaş nasıl sinire kesmiş de yapmış bilmiyorum ama başarısız bi girişim olmuş, düşerken "homuğa goyuuum!" diye bağırmasını beklerdim doğrusu. cık. otur, sıfır.
vıttıdı diyen hip hopçı ana karakterin yanı sıra "stayin alive" diye kombo yapan 70'ler diskosundan fırlamış mikrofon kafalı zenci abi ile gülmekten yerlere yatıran oyun.
oynarken sinir katsayımı arttıran, kaptırıp orjinal küfürler çıkartan oyun...