görseller
ichgeheindaskino 

belki ilginizi çeker
  1. · lern mit uns
  2. · dördüncü nesil editör
  3. · lost ne lan tarikatı
  4. · ichgeheindaskino
  5. · almancanın çekiciliği
  6. · yaran itü sözlük chat diyalogları
  7. · editörlük sistemi
  8. · astrolog depresyona girerse
  9. · feminizm dayak eksikliğidir
  10. · cafe ora
gündem
  1. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  2. · günün tek şarkılık özeti
  3. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  4. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  5. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  6. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  7. · beşiktaş
  8. · markaya para ödemek
  9. · 27 mayıs 2007 fenerbahçe ülker efes pilsen maçı

ichgeheindaskino  

sayfa  / 2
  1. almanca öğrenme sürecinin en baş evresinde mutlaka değinilen ve kısa diyaloglarda kullanılan "ich gehe in das kino" cümlesini kendisine takma ad olarak seçmiş yazar arkadaşımız.

akşam akşam gülümsetti.

hoşgelmiş.
    (nacht des todes, 03.02.2007 22:54)
  2. almancada sinemaya gidiyorum anlamına gelen cümle
    (mero, 21.02.2007 00:36)
  3. (ichgeheindaskino, 12.03.2007 22:22)
  4. kısaca ich gehe ins kino olarak söyleyebileceğimiz,,türkçede "ali topu tut" kıvamında bir cümle.
    (ellisande, 26.03.2007 18:18)
  5. msnden kendisine şarkı yollamakla, kaplumbağa hızı ile koşmanın eşdeğer olduğu itü sözlük yazarı, canımız, cananımız.

ayrıca bana "seninle ölürüm yokluğun ölmek demek" demiştir, ya da o şarkı söylüyorken ben üzerime alınmış da olabilirim.
    (kitiara uth matar, 01.05.2007 20:50 ~ 21:02)
  6. girilerini okurken güldüğüm yazarlardan biri. yeter yahu diyorum, bu kadar güldürmek de olmaz ki diyorum, dinletemiyorum.
    (bkz: durduramıyoruz efendim)

çok muhabbetimiz yok kendisiyle ama, manyak falan değil. gayet de aklı başında, saygılı bir beyfendi *
    (mor kulaklı mavi kurbağa, 07.05.2007 15:48)
  7. gördüğüm en yakışıklı erkek. ne zaman görsem elden ayaktan kesiliyorum. bir insan bu kadar yakışıklı olmamalı.
    (alkolik2000, 08.05.2007 02:46)
  8. sözlüğün belki de -hatta belki ne demek, kesinlikle- en yakışıklı yazarıdır.. öyle böyle değil ama, çok yakışıklıdır, fecidir, görür görmez dibim düştü yemin ediyorum..
    peki niye buraya yazıyorum bunu ? çünkü kendisi aynı zamanda herkesin özel mesajlarına cevap vermeyecek kadar seçicidir.. ama yakışıklılığı yanında seçiciliği sönük kalan bir özelliğidir..

ichgehe sen bizim her şeyimizsin
    (birçinatasözü, 08.05.2007 02:50 ~ 02:53)
  9. olağanüstü bir italyan erkeği.

la commizzione di la pasifatto * 'nin fahri üye seçtiği derecede erkek güzeli bir yazar. chat odasında gördüğümüzde sürekli yan1 atıyoruz, libidomuz enginlere sığmıyor, taşıyor.

iyi ki italyansın ichgeheindaskino.

lütfullah göktaş, entivi, roma
    (lefteyenine, 08.05.2007 02:55)
  10. yakışıklılığını sadece bana saklayan yazar..
    ah bu giri başıma çok iş acacak!
    (kitiara uth matar, 08.05.2007 19:54)
  11. ich gehe ins kino.
    (bioluminicence, 12.05.2007 00:04)
  12. adanalı olduğunu öğrendiğimde hemen tanışmak istediğim sal mezunu sıcakkanlı birisi
    (malibumsu, 17.05.2007 23:17)
  13. izmir meyhanelerinde;

schni schna schnappi
    schnappi schnappi schnapp
    schni schna schnappi
    schnappi schnappi schna

naraları atacağımız; bir tek elinde mendili eksik canım annem.
    (weirdlola, 18.05.2007 16:35)
  14. öncelikle kafa yazar. ilk muhabbetimizde baya garipti*. rocco siffredi'nin çok önemli partiyi desteklediğini duyunca bizi desteklemekten vazgeçiyor gibi olsa da rocco'yu partinin 18 cm penis barajı uygulaması yaptığını bu yüzden aday olamayacığını söylediğimde o zaman oyum size demiş güzel yazar, can yazar. tekrardan çok geçmiş olsun diyorum kendilerine.
    (chixculub, 08.06.2007 00:56)
  15. izmir cumhuriyet miting'inde yüzyüze görüşme şansını telefon operatörü yüzünden kaçırdığım için karalar bağladığım, bir sonraki zirvede görmek için sabırsızlandığım yazar kişilik. içimden geldi, senin için bir alkış*
    (bosvermis bunye, 08.06.2007 01:00)
  16. hastalık dediğin nedir ki köpeğin olsun senin. geçer gider birgün. ye iç yat ve uyu. gerçi son zamanlarda uyuyan güzel moduna fazlasıyla girmiş kişidir. yemeklerden de şikayet ediyor. "çıkınca sana kokoreç ısmarlayayım" diyorum, ya da işkembe çorbası; "ıııh, iğrençsin lütfen bu meseleyi kapat pislik adam" muamelesi görüyoruz. "adana "diyorum, "1,5 "diyorum; ağzının suyu, gözünün yaşı akıyor. memleket hasreti ile damak tadı özleminden olsa gerek.
    (tekmeleyen kuş, 09.06.2007 17:15)
  17. yaz sıcağının bünyede infial yarattığı günlerin birinde aniden mesaj ışığımın yanmasıyla tanıdım onu. mesaj gelince bir umutlanırım, "hah bu sefer kesin prettygirl yolladı mesajı, 'slm şu girinizi çok beğendim, prettygirl f 16 incirlik' " derim.. bu sefer o yollamış mesajı. başladık sohbete. çağrışımlardan çağrışımlara yelken açarken aralarda bir yerde hasta olduğunu öğrendim. hastane köşelerinde kucağında laptop, günleri sayan birine olabildiğince moral vereyim diye düşünmüştüm. ama gel gör ki kendisi zaten çevresine 3 enerji santrali gücünde pozitif enerji yaymakta.. ben de nasiplenmedim değil hani.. sonra daha iyi tanıdıkça gördüm ki hastalık denen o tek dişi kalmış canavara pabucunu ters giydirmiş o.

bu kadar yağ çekmek yeter.. şimdi eteğimdeki taşları döküyorum..

- kıskançtır.. kendisinin de inkar etmeye yeltenmediği gibi* kıskançığın doruklarında yaşar. alt tarafı uçak kullanmışlığım var yani, ne gerek var kıskanmaya, "ben de ben deee" demeye değil mi canım aa..

- dedikodu merkezidir.. bir nevi sözlüğün can tanrıyar'ı.. sürekli sözlükte olunca tek başına itü sözlük magazin servisi'ni oluşturacak kadar dedikodu toplar. sadece sözlükle kalsa iyi.. mahallede kimin eli kimin cebinde, şuh kahkahalar kimin evinden çıkıyor hepsini takip eder. pencere önünde tünemiş çekirdek çitleten yaşlı teyzelere 3 kur halinde 'mahallede dedikodu' dersleri verdiği söylenir.

şaka bir yana, sözlüğün kazandırdıkları arasında yerini alandır. bir de artık hasta filan değildir. hasta olan insan böyle mi olur yahu* . hastane yemeklerini yemeye mecbur kalmayacağı kucaman bir ömür bekliyor onu..
    (misuf, 19.06.2007 01:26 ~ 01:28)
  18. parmağını kırdığını söyleyen, mersin dolaylarından komşusunun wireless'ına dadanmış yazar. ayrıntılı bi nickaltı giri yazmak isteyip de başaramadığım yazar da olmuştur şu anda.
    (fen liselim, 06.07.2007 01:54)
  19. acayip kafa dengi bi insan, biraz da deli. insanların burunlarını ve kaşlarını inceleme takıntımın kendisinde de olduğunu bilmek de ayrı sevindirmiştir, ayrı yakınlaştırmıştır beni ona.* saçımı kestirdikten sonra bunalıma girmişken beni teselli edişi, gösterdiği anne şevkati hiç düşünmeden yüreğimin kapılarını açmama vesile oldu kendisine... .. .. .. * seviyorum kendisini. " hihihihih. "*
    (charlienin dorduncu melegi, 28.07.2007 16:26 ~ 16:28)
  20. çok sevdiğim bir insan olmasından ziyade hastası olduğum bir karakter.
    (olahabeoy, 29.08.2007 11:40)
  21. aşığım kendisine.
    (olahabeoy, 05.09.2007 11:44)
  22. bugün gözlerimin önünde bütün bir kavunu yemiş insan. *
    (strawberry shortcake, 08.09.2007 21:52)
  23. ekmeğin arasından düşen o fazladan sucuk vardırya. ekmekle değil de lüp diye atarsın ağzına bir güzel. en güzel duygudur o. işte öyle bir şey benim için.
    (olahabeoy, 09.09.2007 02:28)
  24. büyük marketlerde bir malı yerinden alıp başka bir yere bırakan, kutu içinde çoklu olarak satılan ürünlerin(mesela 8'li eti puf paketi) içini açıp istediği kadarını alan insanın kim olduğunu yıllarca merak etmiştim. meğer çok yakınımdaymış bu insan. türkiye'nin dört bir yanındaki migrosları, tansaşları dolaşıp görevini yerine getiren bu insan ichgeheindaskinoymuş. manav bölümünden aldığı patatesleri almaktan vazgeçip dondurulmuş ürünlerin oraya falan bırakabiliyor. hiç de çekinmiyor bundan.
    (olahabeoy, 05.10.2007 09:12)
  25. öğretmenler günü kutlu olsun.
    (strawberry shortcake, 24.11.2007 17:56)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil