belki ilginizi çeker
  1. · babam öldüğünde ağlamadım
  2. · babam öldüğünde ağlamadım
gündem
  1. · alex hagi den daha iyidir
  2. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  3. · tanrıya sorulacak tek soru
  4. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  5. · ezel
  6. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  7. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  8. · itü boğaziçi karşılaştırması
  9. · mevlana

ich weinte nicht als vater starb  

1. iris galey'in babasının tacizine uğramış bir kızı anlattığı kitap. aile içi cinsel ilişkilerin * anlatıldığı bir kitap
    (agust bocuu muittin, 21.07.2004 16:31 ~ 16:40)
  2. insanın okurken gözlerinin dolamsına yol açan kitap... bir insanın başına gelen en kötü şeyi anlatmış resmen. gerçek hayat hikayesidir....
    (gargantua, 29.01.2007 01:23)
  3. ortaokulda sınıfta kendi halimde okuduğum sırada tam arkamda oturan kızın kitabı şiddetle benden istemesiyle dumur olduğum, aynı kızın kitabı aldıktan sonra yanındaki arkadaşıyla beraber kitabın sonundaki bekaretini kaybetmiş kızın şiirini kihikihiler eşliğinde okumasıyla daha da bir dumur olduğum kitap.
    (langstrand, 29.01.2007 01:29)
  4. bu kitabı sadece merak edip alan biri olarak nası olurda ağlamassın be dedikten sonra kitabı sinir sistemim sarsılarak okumu
    yup üstüne iyi yapmışsın hatta az bile yapmışsın diye tasdik edip bitirmişimdir.
    (halfelf, 12.06.2007 20:59)
  5. (bkz: babam öldüğünde ağlamadım)
    (blue danube, 25.09.2007 21:28)
  6. babası tarafından tecavüze uğrayan, taciz edilen bir kızın öyküsü...

konusu okumak için yeterli gibi gözükse de, bayıyor kitap.
    okutamıyor kendisini.
    (sleeplessbeauty, 15.04.2008 21:30)
  7. küçük yaştaki kızların okumasını tavsiye etmediğim kitaptır zira ben bu kitabı okuduğumda uzun bir süre babama yaklaşamamış ve ensest kavramını algılamakta zorlanmıştım.bir babanın kızına bu şekilde bir nevi işkence etmesini hala algılamakta zorlanıyorum o ayrı.bu gibi durumları adam öldürme konusunda cezasızlık sebebi saymak lazım..baba kızının hayatını öldürüyor kız da babasını al sana kısasa kısas..
    (cherrychapstick, 17.04.2009 01:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil