belki ilginizi çeker
  1. · gangsta rap
  2. · cop killer
  3. · madd dogg
  4. · icepick
  5. · sözlükteki sempatik nickler
  6. · mean guns
  7. · shut up be happy
  8. · tank girl
  9. · sagopa kajmer
  10. · jello biafra
gündem
  1. · the twilight saga new moon
  2. · google wave
  3. · ezel
  4. · öğretmenler günü
  5. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  6. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  7. · yaran diyaloglar
  8. · su tabancası
  9. · kişisel gelişim kitapları

ice t  

1. zenci, isyankar, film artisti, süper sesli, polis düşmanı, kısaca "standart donanım" rapçı.
    sanity: aiken's artifact isimli bilgisayar oyunundaki karizmatik * kahramanı da oynamıştır (seslendirmiştir). bu sayede sempatimi kazanmıştır. aferindir. (bkz: sanity aikens artifact)
    (azureel, 05.01.2005 14:43)
  2. (jamesdean, 21.04.2006 00:59)
  3. iyi gitar çalan ve basketbol oynayan lise yıllarında sıra arkadaşlığı yaptığım, zaman zaman kavga ettiğim ,bu sıralar zamanının çoğunu yeni aldığı elektro gitarıyla geçiren işsiz işletme mezunu yazar..
    (molla, 17.01.2007 16:25)
  4. daha iyisi için bkz. ice tea şeftali. taklitlerinden sakınınız. (ayrıca bir yazarmış, selam ederim.)
    (kızınbiri, 08.08.2007 18:37)
  5. rock / metal müziğe de son derece ilgisi olan rapçi. icepick'in 2006 yılında çıkardığı violent epiphany albümünde misafir sanatçı olarak bulunmuştur. ayrıca body count adlı grubuyla önceleri hardcore punk etkilenimli müzik yapmış, daha sonra ise rapcore türünün ilk örneklerini vermiştir. kendi sözlerine kulak verelim isterseniz:

"ilk zamanlarımızda rap/rock karışımı bir şey yapmak istemiyordum. amacım hardcore metal yapmaktı. ve eğer ilk albümümüzü dinlerseniz rap yapmadığımı görürsünüz. bilirsiniz, ben çıkıp korn ile çalmak istemiyordum, ben slayer ile çalmak istiyordum!"
    (almanlar yenilince biz de yenilmiş sayıldık, 17.09.2007 13:09)
  6. eski gelenekten yaşayan en büyük rap üstadlarından bir tanesi. kendisi ilk kez reckless parçası ile popüler olmuştur. daha sonra breakin filminde, dansçıların kapıştığı sahnede rap söyleyen şahıstır. johnny mnemonic filminde anarşist isyancıların lideridir. los angeles ayaklanmasının ardından, o dönem body countisimli grupla cop killer isimli parçayı yapmıştır. iyi insandır.
    (avluda oturan sizofren, 13.04.2009 23:56 ~ 23:58)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil