6. nesil yazarmış. ilk entrysi ben oldum. kendisi basketbol hakkında yazdıkça yazasım geliyor. hoş gelmiş.
o benim en çok nazımı çekenlerden, o bana en değer verenlerden, o beni her zaman dinleyip bazen susarak bazen de konuşarak cevap verenlerden. ben onunla, onun yanındakilerle, onun kalbindekilerle çok mutluyum. her zaman mutlu olsun o da. o bir tanelerin biri, o yakındaki dost. seviyorum seni çok!
(aygız, 08.04.2009 15:37)
sürekli bana tahammül eden, ağladığımda tamam geçti diyen, bazen susan, önce uzaklığıyla korkutan, sonra bir insan bu kadar mı iyi olur dedirten, doğumgününde "gerçekten" iyi ki de doğmuş diye düşündürten, hep yanımda olsun istediğim, isteyeceğim birtanecik dost!
hem zeytinyağlı yaprak sarması, bir de anlamadığım tüm konuların tek anlatıcısı, yol gösteren dost.
"hayat nedir ki, bir oyun bir masal değil mi, kırıldı bak oyuncaklarım " derken kırılan oyuncaklarımı tamir eden, bana, bize masallar anlatan, bir kez bile sinirlendirmeyi başaramadığım, çok sevdiğim.
iyi ki gelmiş, hoşgelmiş. daha sözü var bize, samsunu gezdirecek, zeytin yağlı yaprak sarma yedirecek, yapamadığım tüm fizik sorularını çözecek ve mezun olurken yanımda olduğu için, arkadaşım olduğu için, biraz olsun kalbinde yer edebildiğim için, benim gibi haşarı ufak bir kız çocuğuna katlandığı için hep mutlu olucam.
iyi ki var, hep olsun. hep bizimle olsun, biliyorum o olmasa beraber okuduğumuz şiirlerin, yenilen yemeklerin anlamı kalmaz, o var ve onun varlığıyla sorunların altından daha kolay kalabiliyorum. varlığı güven veren, hep yanımda kal!
iyidir hoştur en zor zamanlarınızda yanınızda görebileceğiniz nadir insanlardandır, bir de sarhoşken iyi dayanır insana... severiz kendisini efenim... bu arada yazıları da pek bir güzel gülümsetiyor insanı...