ibrahima yattara   

sayfa  / 3
adana çık aradan

1. zenci hami
    (lethe, 17.08.2004 14:14)
  2. yüzünü kaleye döndüğünde karşısındaki elemanı dansöze çeviren top cambazı.
    (esrevnoc, 20.02.2005 20:11)
  3. dönemin kulüp başkanı özkan sümer'in kiloyla futbolcu alma politikasının bi sonucu olaraktan (brezilyadan getirdiği 4 adet topçuyu hatırlayalım) belçika-hollanda bölgesinde ucuza futbolcu izlerken maçın birinde yattara'ya denk gelerekten hayran kalması sonucu, yanındaki menejerin "süper topçudur ama sorun makinasıdır" uyarıların kulak asmayarak çok cüzi miktarda para ödeyerek türkiye'ye getirdiği, ak saçlı ak sakallı, izlenmesine doyum olmayan, yeni gineli.
    (hanspeterberigel, 17.09.2005 13:29)
  4. biyonik bir bilek, raket gibi ayak ve sorunlu bir bünyeden oluşan, oynayınca ortalığın tozunu attıran, oynamadığı zamanda saç baş yoldurup adamı küfre sokan bordo mavili futbolcu..
    (night blue, 14.11.2005 00:25)
  5. kendisiyle ilgili şöyle bir anım vardır efendim. daha önce yazıldığı gibi bu arkadaşın adı at hayvanının uzun bir organına gayet benzemektedir. bu benzerlik dolayısıyla din hocasına hocam yattara adlı oyuncuyu biliyormusunuz diye sorulur. hoca kişisinde otorite kavramının herhangi bir kırıntısı olmadığından gayet yakşakça yok bilmiyorum der. bunun üzerine yaklaşık on kişi beşer beşer ayrılarak hocayı aralarına alır ve başlarlar bağırmaya.
    * yattaraaaa
    -atyarraaa
    *yattaaarraaaa
    -atyarrraaaaaaaa
    bu olay hocanın dayanamayıp gruptan birine sille tokat girişmesiyle sona erer.

(bkz: bu da böyle bir anımdır)
    (callandor, 28.07.2006 16:08 ~ 16:08)
  6. fm 2005'te yetersiz özelliklerine aldanılmayıp (ki dribbling, crossing, pace ve stamina gibi özellikleri iyi gibiydi hatırlıyorum) alınması, antremanlarına özen gösterilmesi* ve şahsın sağ kanada koyulup etiketinin winger yapılması sonucu maksimum performansın alınabileceği tarafımdan onaylıdır.

not: olmazsa kızmayın. ben yaptım oldu.
    (ninca, 28.07.2006 16:22)
  7. geçtiğimiz hafta oynanan denizlispor maçının son anlarında sakatlanmış, çok formda olduğu bir anda en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmış, olağanüstü yetenekli futbolcu.
    (fowler, 29.08.2006 02:02 ~ 03:08)
  8. lazaroni gitmeden evvel mikrofonlara, "ben anlamıyor, hoja ne zaman sıkışıyor, beni oyuna alıyor" diye konuşan, akabinde sakatlanan sempatik, istikrarsız, a kalite.
    (fantastik karakter, 11.09.2006 14:33)
  9. top hakimiyeti kusursuz trabzonsporlu oyuncudur kendisi. takım oyununa adaptesi sağandığı taktirde uzun vadede dünya çapında bir topçu olması işten bile değildir. zira çalıştırıcıların onu sonradan oyuna almalarının altında yatan da budur.bireysel anlamda başarılı ve fakat takım oyunu içerisinde ve taktiksel anlamda eksiklikleri göze çarpıyor.herşeye rağmen kendini izlettiren rakip takımın defansını perişan eden bu yönüyle taraftarın sevgisini fazlasıyla kazanan futbolcudur.trabzondan gitmesi durumunda kulübe iyi para bırakacak topçudur da aynı zamanda.
    (ikitanetopkapıuzatırmısın, 04.03.2007 04:45)
  10. en son 2 rus kadınla otelde basılan trabzonsporun gineli futbolcusu
    (thoughtless, 14.03.2007 00:15)
  11. yüksek top tekniğini, kıvrak bir bel ve süratiyle birleştiren fakat oyunda sürekliliği olmayan , savunmaya ve taktiksel anlayışa bağlı kalmayan yapısı ile dikkat çeken futbolcu.
    (tamdely, 14.03.2007 11:15)
  12. aklı olsaydı nike reklamlarının en elit oyuncusu olurdu ama işte nedendir bilinmez,çok zor gelmektir çalışmak bu abiye galiba,ulan öle yetenek ben de olucak uyumam çalışırım valla,yok yani dava açmayı düşünüyorum bizi göz zevkinden mahrum bıraktığı için,o derece yani.
    (offguard, 26.07.2007 03:12)
  13. necati ateş ile takası gümdende olan alemler adamı. istanbula gelirse eğer muhtemelen alemden aleme akıcak. sonra feldkamp kulağını çekicek adam olacak. böyle olacak ulan!
    (lucifer, 03.08.2007 15:09)
  14. bir gece yarısı arkadaşlarla mahallede otururken polo marka otomobille yanımızda durup,eczane soran ve onu eczaneye götüren arkadaşa 50 ytl para veren trabzonsporlu top cambazı.
    (kemenche, 04.08.2007 20:39)
  15. geçen senelerde olduğu gibi yine geleneğini bozmamış ve sezonun hemen başında sakatlanmış gineli cambaz.. sol lifinde bir atma sözkonusuymuş..
    (sağ gösterip sağ vuran şaşkın boksör, 17.08.2007 22:38)
  16. devre arasında dahi iş gördüğü efsanesi olan ne yattarayla ne de yattarasız dedirten tribünde özel taraftarı olan profesyonelliği bi türlü öğrenemeyen kendi kara saçı sakalı ak sempatik karizmatik trabzonumun top cambazı..forma numarası 11dir
    (bitanesindenbitanesine, 17.08.2007 22:59)
  17. birlikte halısaha maçı yapmak için can atacağım oyunculardan biridir. karşı takımda olursa maça çıkmam, o ayrı...
    (dr conners, 04.11.2007 21:05)
  18. birlikte rakı sofrasına oturmak için can atacağım oyunculardan biridir.kavunları bana aldırırlarsa sofraya oturmam , o ayrı...
    (merdaneli çamaşır makinesi, 04.11.2007 21:27)
  19. çok yetenekli olmasına rağmen istikrarı olmayan futbolcu. süratli, teknik ve vasatın üstünde bir futbol zekası var. fakat futbol için çok öenmli birşey eksik. o da devamlılık ve istikrar. zaten biraz normalin üstünde oynadığı maça hemen damgasını vuruyor. adam eksiltip kafasını kaldırarak yaptığı her orta rakip kalede tehlike yaratıyor. bu yeteneğini kullanması gerekir. aksi takdirde trabzonspor'un bu futbolcu ile yolları ayırması gerektiği kanaatindeyim.
    (karizmatik, 30.11.2007 22:52)
  20. futbolumuzun allen iverson'ı. devamlı dayak yemesine rağmen kaleye yüklenmekten vazgeçmiyor. seviyorum bu adamı.
    (deniz büyücüsü, 09.12.2007 23:41)
  21. 22 aralık 2007 fenerbahçe-trabzonspor maçında fb bekleri roberto carlos ve gökhan gönül'ü defalarca pazara göndermiş ve madara etmiş futbolcu.
    (petsi, 23.12.2007 13:41)
  22. türkiye süper ligi'nin en kaliteli yabancı oyuncusu.
    (cıvık müdürüm afedersin, 23.12.2007 14:21)
  23. bir ankaragücü maçında sağ taraftan defansın arkasına sarkmış altıpas yan çizgisinin az alt hizasından sıfıra inmiş açılan kaleciyi topa vururmuş gibi yapıp vurmayarak şaşırtmış, akabinde ve detayında milisaniyeler içinde tekrardan topa vurarak fatih tekke'ye asist yapmış oyuncudur.. anlatması bile zor pozisyonun yoruldum lan izleyin en iyisi..

http://www.youtube.com/...

son görüntüdeki hareket..
    (sağ gösterip sağ vuran şaşkın boksör, 17.02.2008 23:32)
  24. bazı haberlere göre gelecek sezon beşiktaş'a transferi kesinleşmiş futbolcu. valla hem sinan engin'in hem de hürriyet'in yalancısyım. ha bir de seneye türk oluyormuş yattara abimiz. son olarak eğer böyle bir şey gerçekleşirse ben beşiktaş'ın topçu olup da adı ibrahim olan herkesi takıma kazandırma gibi bir projesi olduğundan kıllanmaya başlıyacam.

(bkz: http://www.hurriyet.com.tr/...)

edith piaf: haberin sonunda başta verdiği haberi yalanlamış gazete. ben koyduğumda yoktu o haber orda. aynı haberde önce aldı diye haber yapıp sonra da yalanlayan bir gazetenin mk. ama başta dedim ben onların yalancısıyım diye*
    (jugador, 26.03.2008 14:26 ~ 14:47)
  25. gökdeniz, fatih tekke, musampa, stepanov, marcelinho, ersen martin, lee young, symkoviak, fabiano eller ve buna benzer bir çok oyuncuyu sattıktan sonra trabzonsporun elinde kalan tek yetenekli oyuncudur.

onun da sene sonunda beşiktaşa gideceği yönünde söylentiler sıkça konuşulmaktadır.
    (mia wallace, 26.03.2008 14:34 ~ 14:39)
 sayfa  / 3