görseller
ibrahim toramanibrahim toraman

belki ilginizi çeker
  1. · sabri sarıoğlu
  2. · black listede
  3. · 13 mayıs 2009 fenerbahçe beşiktaş maçı
  4. · gökçek vederson
  5. · fatih terim istifa etmelidir
  6. · pembe krampon
  7. · çok gol atan defans oyuncuları
  8. · beşiktaş ın ibrahim sevgisi
  9. · defansın bel kemiği tipi futbolcular
  10. · 9 eylül 2009 bosna hersek türkiye maçı
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · yaran diyaloglar
  2. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  3. · 100 opera
  4. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  5. · kurban bayramı vahşeti
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · ezel
  8. · cam kenarı
  9. · efraim

ibrahim toraman  

sayfa  / 2
  1. an itibariyle ne shaktar donetks ne de fenerbahçeye gitmeyen, bir servet karşlığı beşiktaşa transfer olmuş eski gaziantepsporlu savunma oyuncusu
    (stocky2001, 16.06.2004 12:51)
  2. deli gibi koşan adam.
    (juda, 16.06.2004 13:18)
  3. bir dolu para verip alındıktan sonra büyük ihtimalle devre arasında del bosque'nin isteği üzerine gönderilecek zat. ona gelene kadar kimler var! anlamamak mümkün değil!
    (stocky2001, 21.12.2004 15:31)
  4. 1981 doğumlu beşiktaş'ın ve türk milli takımı'nın gelecek vaadeden defans oyuncusu..
    (hansvoralberg, 03.11.2005 23:01)
  5. sivasın ünlü istasyon caddesinde sahibi olduğu toroman internet cafe önünde gördüğüm futbolcu, hemşo
    (mys, 11.12.2005 02:28)
  6. çok gol atan defans oyuncuları sıralamasına iki maçta 4 gol atıp, ayrıca bolca da pozisyona girerek giren beşiktaşlı topçu.
    (stocky2001, 22.01.2006 10:40)
  7. www.ibrahimtoraman.org adresinden görüşlerini takip edebileceğiniz beşiktaş'lı futbolcu.
    (schumifan, 11.03.2006 01:37)
  8. kendisi burak'ın kankasıdır.. ahan da tezahürat:

"etiler'de barlarda
    bebek starbucks'ta
    burak'ın kankası
    ibrahim toraman"
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 15.04.2007 17:10)
  9. kasıtlı faullerin şahı, boş zamanlarında biseps geliştirirken öte yandan kasap yanında staj göre futbol oyuncusu, sezdirmeden sahaya giren top toplayıcı..

bi diğeri için;
    (bkz: baki mercimek)

ayrıca, (bkz: çok doluyum)
    (dirtypain, 06.05.2007 00:17)
  10. 5 mayıs 2007 beşitaş fenerbahçe maçından hemen sonra iki röportajda farklı şeyler söylemiş, farklı tavırlar takınmış oyuncu. ntv'ye verdiği demeçta serkan'ın arkadaşı olduğunu, ona vurmadığını, zaten böyle bir insan olmadığını, böyle birşey yapmayacağını söyledi. bir de hakemlerin bazı şeyleri görmediğini uygun bir dille anlattı. buraya kadar herşey normal. hatta bu kadar şebeğin olduğu bir ortamda takdir bile etmiştim. rıdvan dilmen de futbolcu dediğin böyle olmalı, adam gibi adam gibisinden birşeyler söyledi. haklıydı da...

aynı ibrahim toraman muhtemelen birkaç saniye arayla ve yine muhtemelen ntv'ye verdiği demeçten sonraki demecinde trt mikrofonuna farklı konuştu. ilk röportajda kezman'ın gökhan'a müdahale ettiğini düzgünce söyleyen, appiah'ın müdahele ettiğini belirten, pozisyon yakalayıp değerlendiremediklerini, önlerindeki maçlara baktıklarını ifade eden toraman gitmiş yerine başkası gelmişti sanki. kezman'ın gökhan'ın suratına vurduğunu, appiah'ın tekme attığını, serkan'a vurmadığını, sert bir müdahale yaptığını ama "vumadığını" saldırgan bir tavırla söyledi. yedikleri golde ise "saçma sapan bi gol yedik" cümlesiyle bahsetti.

bir adamın iki röportaj arasında bu kadar saldırganlaşmasını pek anlayamadım doğrusu. surat ifadesinden ve ses tonundan anladığım kadarıyla ikinci röportajda aklı konuştuğu şeyde veya kameranın önünde değildi. keşke ilk açıklamasını tekrar etseydi. insanın dediğimiz bu kadar kısa sürede lafını ve tavrunu bence bu kadar değiştirmez.

ayrıca insan olarak niyetinden pek şüphe etmesem de kırmızı kart gördüğü pozisyonda serkan'ın kendine baktığını görünce, yani o müdaheleyi yapmadan önce baktığı yer top değil, serkan'ın suratıydı. serkan balcı'nın anlık bir kararla suratına vurdu. bunu inkar etmenin de anlamı yok. pozisyonda verdiği kararın kişiliğiyle pek alakası olmadığı gibi.
    (kaşıntı, 06.05.2007 01:26 ~ 01:30)
  11. kadraja girdiğinde maç konsantrasyonumu darmadağın eden, yenilmeyip yanında yatılası taş insan
    (jeanne darc, 09.05.2007 15:07 ~ 18:59)
  12. fenerbahçe maçında serkan balcı'nın dudağını yaran darbesinden sonra oyundan atılışı üzerine şunları söylemiştir:

"serkan benim arkadaşım. zaten dışarıda da görüşüyoruz. söz konusu değil benim ona kasti yumruk atmam. zaten gördünüz, beni hakem atmadı. pozisyon geçti, sonra dördüncü hakem attırdı beni. ben ne yaptım? dedim, dirsek attın dedi. ben dirsek atmadım ki... kolumu kodum."

not: "kolumu kodum". koydum falan değil.
    (raynor, 22.05.2007 16:18)
  13. ibrahim üzülmez ile kavga edip kadro dışı kalmış bjk futbolcusudur..ilk uçakla istanbul'a gönderilmiş..

ibrahim üzülmez kavgadan dolayı pişman değilmiş. http://www.sporx.com/...

sinan engin ikisini de satılığa çıkardıklarını açıklamış: http://www.sporx.com/...

demirören ise olay yerindeymiş ... http://www.sporx.com/...
    (bitanesindenbitanesine, 04.07.2008 13:40 ~ 13:47)
  14. aslında vasat bir futbolcudur, ancak türkiye'de pek olmayan "kısa boylu hızlı defans" olduğundan altın değerindedir.
    (comatose, 05.07.2008 12:53)
  15. takımda satışa sunulduğu için galatasaray tarafından "kelepir stoper" olarak görülme olan defans. kendisi sakat emre güngör ve servet çetin'in yokluğunda en azından cl ön eleme maçlarında yararlı olabilir adı geçen takım için. bir fenerbahçeli olarak işin iç yüzünü tam bilmiyorum fakat içinde düştüğü durum türk futbolu adına utanç verici bir olaydır çünkü kendisi neticede türkiye'nin en büyük spor kulüplerinden birisinin kaptanıdır..(kaptanıydı)
    ayrıca (bkz: ibrahim üzülmez)
    (plaiboi, 05.07.2008 12:58)
  16. milliyet gazetesinin haberine göre galatasaray ile flört eden futbolcuymuş.

http://www.milliyet.com.tr/...
    (mkopaw, 05.07.2008 21:33)
  17. sinan engin in açıklamalarına göre kavga olayından sonra beşiktaşla ilişiği kesilecek olan oyuncuymuş.

http://www.ntvspor.net/...

buradan galatasaray yönetimine sesleniyorum.alın ibrahim'i.zaten 2 stoperimiz sakat ve bu sakat oyuncuların şampiyonlar ligi ön elemelerine yetişmesi çok zor, bununla birlikte elemelerde çıkacak olası bir italyan eşleşmesinde emre aşık deplasman maçında oynamayacak.türkiye'yi iyi bilen ve tecrübesi olan hem de genç olan bu oyuncu takıma katılmalı.
    (mkopaw, 06.07.2008 14:36)
  18. bursaspor ve gaziantepspor'un da ilgilendiği oyuncu.
    (dirensar, 06.07.2008 14:43)
  19. yeni sezonda da beşiktaş forması giyecek olan oyuncudur.sinan engin dahil konu hakkında açıklama yapan tüm yöneticiler açık kapı bırakmışlardır.hatta demirören kaptanlıkları ellerinden alındı.bu onlar için büyük bir utanç olacaktır şeklinde zaten cezalarını kestik gibisinden açıklamalar yapmıştır.
    evet yaptığı doğru değildir ama kalmalıdır.her insan hata yapar.kaldı ki bence hatalı olan üzülmez'dir.adamın ayağında yara varsa terlik giymesi gayet doğaldır.uyarırsın,aldığın cevap tatmin etmezse hocaya gidersin.kişisel meseleler yüzünden olay çıkarmış bariz.toraman tabi ki sütten çıkmış ak kaşık değildir ama takımdan gönderilmek bu suç için çok ağır bi cezadır.beşiktaş kaptanlığından bu şekilde alınmak zaten yeterince büyük bir cezadır bence.
    geçmişte de oktay ile serdar kavga ettiler diye yollanmışlardı sonra tükürdüklerini yalayıp serdar ı geri aldılar.pişman olacakları şeyler yapmaya devam etmez umarım yönetim.
    ibrahim toraman kaliteli ve en verimli dönemlerine yaklaşan bir oyuncudur.bu şekilde kaybedilmemelidir.
    (shotcrete, 06.07.2008 14:58)
  20. milliyet gazetesinin yeni bir haberine göre adnan polat'ın kadroya katmak istediği oyuncuymuş.

(mkopaw, 10.07.2008 01:26)
  21. osasuna yetkileri kendisi için haftaya gelecekmiş. bizim toraman ise başkanımızdan özür dilemiş kalmak istediğini belirtmiş.

http://www.ntvspor.net/...
    (urias, 30.07.2008 18:53)
  22. galatasaray'dı, osasuna'ydı, ibrahim üzülmez'in yüzünü mıncırdıydı derken, beden eğitimi ve spor yüksek okulu sınavında, futbol parkuruna geçememiş, ve üniversiteli olma hakkını kaybetmiştir.

şaka gibi.

(horny meydan, 11.09.2008 11:59)
  23. savaşıyor, didiniyor, yeteneğinin ölçüsünde elinden geleni yapıyor.en azından takım mağlupken, içimdeki üzüntüyü bu adamın yüzünde de görüyorum.kısaca formanın hakkını vermeye çalışıyor.
    sikeyim ettiği kavgayı, bu adam beşiktaşlı kardeşim kaptanlığı hak ediyor, o formanın değerinin farkında.hem de o muhteşem yönetimimizden daha farkında, disiplininizi seveyim sizin.
    (poispolal, 06.12.2008 22:20)
  24. geçen haftaki gaziantepspor maçında hayatının asistini yaptıktan sonra bu haftaki istanbul büyükşehir belediyespormaçında yaptığı güzel ortanın golle sonuçlanması ile artık iyice asistçi olmuştur.
    (karizmatik, 28.02.2009 14:53)
  25. kendisine söylemek istediğim iki çift lafı sağolsun denizli fazlasıyla söylemiş.

bir zamanlar beşiktaş'ın kaptanlığını yapan hala da kaptanlık için şansı bulunan bir adamın, yıllardır bu formayı giyen ve takımdaki birçok genç futbolcuya abilik yapan bir adamın biraz daha sorumluluk sahibi olması gerekmez mi? daha geçen hafta cezası nedeniye forma giyemezken bir sonraki hafta çıktığı ilk maçın devre arası bile olmadan oyundan atılmak nedir anlamıyorum.. hele hele altın değerinde bir üç puan söz konusu iken..

[ps. toraman çıktıktan sonra daha etkili oyun ortaya koymamız atılması gerektiği anlamına gelmesin..]
    (karizmatik, 21.04.2009 11:12 ~ 11:13)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil