o süper ingilizcesiyle bizi süper tanıtacağını düşünüyorum.
van tu tiri forooo.
avrupa birliği parlementosun da çiğ köfte yapıp tava atmasıyla avrupa birliğine dikey geçişimizi hızlandıracak olay...
(megae, 20.07.2007 01:15)
genç partiye oy verecek olan her aklı selim insanın düşünmesi gereken paranoya. çok güleriz o ayrı.
imkansız bir olaydır.kendisi kabinenin içinde oturan bakan olmaktansa ağrı dağının eteğinde uçan güvercin olmayı yeğleyecektir.
(bkz:
ağrı dağının eteğinde)
ırak, suriye gibi popüler olduğu ülkeler mandamız olmayı talep ederlerdi. ab'yi tek başına dağıtır, merkel'i ibo şov da dansöz yapardı. nato üyesi ülkelere mangal partisi verirdi.
"bizim oralarda harvard mı vardı okuyalım" , "ben mağarada doğdum" gibi açıklamalarını tüm dünyayla paylaşabilme imkanı için ortamının hazır olması.
(hiaxii, 20.07.2007 03:28 ~ 05:35)
türkiye'nin yanlış tanıtılmasının nedenlerinden biri olurdu herhalde
(ceyus, 20.07.2007 05:20)
avrupa birliğine giremezsek
angela merkel'i ve
nicolas sarkozy'i topuklarından vurdurulması ile sonuçlanabilecek bakanlık hadisesi.
(bkz:
ibrahim tatlıses in kültür bakanı olması)
ingilizce kurslarının bulunan sistemini alt-üst edip, bir şekilde yeni sisteme geçmesine sebeptir.
kadın ve aileden sorumlu devlet bakanı olmak istediğine dair cümlelerinin ardından istek dahilinde olmayan, ama olursa dış işlerimize,ilişkilerimize salya -sümük kavramını da sokacağı kesin durum.
türkiye adına alınacak her kötü kararın ardından kendini tutamayıp ağlayacak,tarihe geçecek, belkide üstüne günün anlam ve ehemmiyetine uygun,çigerleri dağlayacak,insafa(!) getirecek bir-iki türkü söyleyerek ilişkilerimize hoş-nahoş(tartışılır) bir cıvık kıvam verileceğide,muhtemel dahilindedir.deneyelimdir(!),eksik kalmasındır;ibrahim tatlısesin olanlardan ne eksiği vardır(!),diye sonlandırılası şaşkolozluk.
bu olay gerçekleşirse, şerefsizim yakarım kendimi.
ahanda buraya yazıyorum.
ibo show'un dışisleri bakanlığından canlı yayınlanması,diğer ülkelerin dışişleri bakanlarının onuruna mangal partisi verilmesi,hele bakanım bi uzun hava patlatta keyfimiz yerine gelsin gibi cümlelerin duyulması ve bu tip traji-komik vakalar bizi bekler.
ülkeyi terketme nedeni..allah korusun
(asfur, 20.07.2007 17:27)
milli eğitim bakanlığı,
yök ve ingiliz dışişleri ile ortak çalışma başlatarak,her ile bir
oxford yapılmasını sağlayacak projenin hayata geçirilmesine neden olacak olay.
*
yok daha neler!
öyle bir dünyada
atilla koç kültür bakanı
kemal unakıtan da maliye bakanı olur!
edit:
takdire şayan ingilizcesi ile ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartacaktır.
fransa ile yakın ilişkiler konusunda ülkemizi bir adım ileri(!) götürebilir.
(bkz:
french kiss üstadı ibrahim tatlıses)
cem uzan'ın başbakan olması halinde ihtimallerdendir.