görseller
ibrahim kaş 

belki ilginizi çeker
  1. · kaş
  2. · beşiktaş a ihanet etmek
  3. · mehmet aurelio
  4. · türkiye a milli futbol takımı
  5. · tomas zapotocny
  6. · milli takım euro 2008 aday kadrosu
  7. · ibrahim kaş yapayım derken göz çıkartıyordu
  8. · yaran ntvspor yorumları
  9. · 27 şubat 2008 beşiktaş çaykur rizespor maçı
  10. · 5 ağustos 2007 fenerbahçe beşiktaş süper kupa maçı
gündem
  1. · domuz gribi
  2. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  3. · dünyanın en seksi şarkısı
  4. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  5. · günün tek cümlelik özeti
  6. · asla birlikte olunamayacak birine aşık olmak
  7. · boylumlama
  8. · cine5
  9. · tarhan erdem

ibrahim kaş  

1. yerde yatan adamın değil yerde yatan kezman denen varlığın üzerine yürümüş futbolcu.

not: kezman'ın yaptığını onaylayan zihniyete de aşina değilim, anlayamıyorum onları.

edit: sıcak bir yaz akşamıydı. yukarda ibrahim kaş'a kayan büssürü giri vardı aniden anlaşılmaz şeyler oldu, büyük bir arbede yaşandı ve hepsi gitti. lanet onları vurmuştu ve başlık masum insanlara patladı. allah tan basit bir yurdum evladıydı başlıkta ismi geçen.
    (thisrock, 05.08.2007 23:11 ~ 17.08.2007 23:55)
  2. beşiktaş'ın kadrosundaki 4.,savunmasındaki 3. ibrahim olmuştur.beşiktaş yönetimi ibrahim sevdasının bir göstergesidir.

(bkz: ibrahim akın)
    (bkz: ibrahim üzülmez)
    (bkz: ibrahim toraman)
    (mistir loba loba, 05.08.2007 23:15)
  3. fiziğine, hızına,özverisine hiç bir şey demiyorum ama biri bu adama sırtı dönük rakip forveti nasıl savunabileceğini öğretmeli aksi takdirde beşiktaş'ın bu sene başı çok ağrır.
    (pandaros, 09.08.2007 18:22)
  4. ertem şener'in yorumlarıyla birlikte unutulmazlar arasına girmesi muhtemel futbolcu.
    (bkz: aman ibrahim kaş yapayım derken göz çıkarma)
    (bo, 18.09.2007 22:56)
  5. beşiktaş kadrosundaki belki de en iyi defans oyuncusu. kısa boylu olmasına rağmen fabio cannavaro gibi muhteşem fizik gücü var. bu savruk defans sisteminde rahatlıkla yer bulabilir. diatta, ibrahim toraman ve baki mercimek'e bu kadar forma şansı veriliyorken en az forma giyen defans oyuncusu olması biraz haksızlık. ey ertuğrul sağlam! lütfen bu adama şans ver. 4-5 maç üst üste oynat. türk futbolu yeni bir kaya kazanacak...
    (eskiunited, 15.12.2007 10:23 ~ 10:24)
  6. dün tribalfootball'da çıkan habere göre getafe'ye transfer olacak olan futbolcu. ntvspor'un haberine göre de menajeri, "getafe ile anlaştık veya anlaşmadık diyemem. ama yapacağımız basın toplantısı ile ibrahim kaş'ın hangi takıma transfer olduğunu açıklayacağız. şu an son görüşmeleri yapıyorum. ya ispanya, ya da almanya'dan bir takıma kesin olarak gidecek. şimdiden konuşmak yanlış olur. ama bilinmesi gereken tek şey ibrahim kaş'ın önümüzdeki yıl avrupa'da top koşturacağıdır" demiş. zaten beşiktaş'ın savunma dörtlüsü perişan halde. gün geçtikçe geriye giden ibrahim toraman, cam adam gökhan zan ve neci olduğuna anlam verilemeyen baki mercimek bu takımda hala oynayabiliyorken bu adam aralarında en az oynayandı. ve aynı zamanda baki'yle birlikte en fazla eleştiriyi de bu genç adam alıyordu.

sonuç olarak, beşiktaş gerçekten bu adamı elinde tutamazsa geriye söyleyecek çok şey kalacaktır!..

ek: kontrolsüz girişlerini düzeltirse türk futbolundaki en iyi defans oyuncusu olacaktır.
    (eskiunited, 18.04.2008 02:31 ~ 02:35)
  7. fatih sonkaya nın da porto ya gittiğini düşündükçe avrupaya gitmesinin beşiktaş için fazla sorun yaratmayacağı futbolcu.
    (hplovecraft, 18.04.2008 02:55)
  8. ibrahim kaş'ın menajeri ahmet bulutmuş.

24 saatini beşiktaş'ı düşünerek geçiren, deplasman kaçırmayan, futbolculara idman sonrası baklava getiren biri değilim; fakat elhamdülillah beşiktaşlıyım. bizden çok kalmadı belki de, etrafta pek denk gelemiyorum; geldiklerime sıkı sıkı sarılıyorum; onlarla ve/veya futbol kültürüne haiz diğer takım taraftarlarıyla oturup konuşuyorum, kurtuluş reçetelerinin yanına bir de mevcut futbolculardan teşekkül eden 11 sunuyorum, kurgumu, oyun yaklaşımımı aktarıyorum, dinliyorum, tartıyorum, yorumluyorum.

"cisse'ye alternatif transfer edilmedi, olanı da [koray avcı] sattılar. ya cisse sakatlanırsa ne olacak?" yorumları, çok değil, 3 gün, 3 spor yazarınca seslendirilince cisse sakatlanma zaruriyetine kapılıp sakatlandı mesela, mütakip haftalarda defans bloğunda kırmızı kartlar havalarda uçuştu bir de; ne kadro kursam tutmadı bu sezon. serdar kurtuluş'un en son ne zaman oynadığını hayal meyal hatırlıyorum, mehmet sedef'in numarası kaçtı?

şimdi dönüp bakınca bu sezona, dikkatimi çeken şey hiçbir kadromda ibrahim kaş'ı düşünmediğim. baki'ye, hatta hatta schildenfeld'e gösterdiğim inancın onda birini ibrahim kaş'a göstermemişim. oynayabileceği iki mevki, sağ bek ve stoper, bir sefer olsun ibrahim kaş'a tahsis edilsin dememişim. oynadığı maçlar, aklımda kalan enstantaneler bir elin parmakları kadar yok bile; süper kupa maçında kezman'ı durduramadığı kalmış bir tek; bir de fatih terim'e yönelik "sağ beke uzun stoper koyarak ters kademeyi kuvvetlendirdi" minvalindeki övgülerin nesnesi olduğu.

vre ahmet bulut, getafe'ye ne gösterdin allah aşkına? hangi maçın kasetlerini verdin, hangi pozisyonları, hangi kritik müdahaleleri vtr'ye aktardın, bize de söyler misin. 3 yıl sonra milli takımın değişmezi olur, 5 yıl sonra avrupa'da peşinden koşmayan takım kalmaz; onu bilemem. bildiğim tek şey bugün hakkında satırlarca yazmanın zûl olduğudur. kendi kendime yaptığımı çorumlu yapmaz, oha.
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 18.04.2008 16:36)
  9. çok iyi bir atyapısı olduğu için yurt dışında iyi işlenerek avrupa çapında bir savunmacı olacağına inandığım futbolcu.
    yolu açık ve başarılı olsun.
    (kubuluk, 18.04.2008 17:32)
  10. henüz çok genç yaşta olduğu için avrupa'da kendini geliştirerek bir yerlere gelebilecek kalibrede bir oyuncu kendisi. ama yerinde olsam savunma konusunda ekol olan italya veya almanya takımlarından birine giderdim. ispanya'da büyük bir lig olsa da orada büyük bir oyuncu olma şansı italya ve almanya'da olma şansından daha düşük.
    (phoarbix, 20.04.2008 17:00)
  11. oldukça neşeli bir karaktere sahip beşiktaşlı futbolcu.kankası serdar özkan 'dır.
    (mkopaw, 22.04.2008 01:15)
  12. yılmayıp azimle çalışıp göğsümüzü kabartan kardeşimiz. ilkokulda ezilmiş kola kutularıyla yaptığımız maçlarda daha çok yırtıcı bir forvet olacak gibi gelmişti.
    yolu açık olsun.
    (varsayalım ismail, 14.05.2008 12:16)
  13. beşiktaş da iken çıplak gözle izlediğimde italyan defans oyuncuları gibi sert sağlam dediğim adamdı. gitmesine de çok üzülmüştüm. şimdi oynadığı her maç getafe minimum 2 gol yiyor. türkiye'ye dönmesi yakın gibi.
    (bitti dagilin, 02.02.2009 01:57)
  14. beşiktaş'ın 1 yıllığına kiraladığı futbolcudur.beşiktaş yönetimine bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demek istiyorum.önce adamı elinde tutamadın.sonra ibrahim kaş bedavaya transfer oldu.sonra bu yaz gökhan zan isimli milli takımda da oynayan oyuncuyuyla sözleşme yenilemedin.şimdi de gelip ibrahim kaş'ı kiralıyorsun.

ibrahim kaş'a başarılar diliyorum.umarım iyi bir performans gösterir ve beşiktaş'a ligde ve avrupa'da katkı sağlar.

haberin linkini de vereyim.

http://www.ntvmsnbc.com/...
    (mkopaw, 21.08.2009 09:33)
  15. stoper sıkıntısı yaşayan beşiktaş'ın kiralamakla mantıklı bir iş yaptığı,öncelikle kulubün kendi çocuğu olan, oyun zekası yüksek, vücudunu çok iyi kullanan oyuncu. lejyoner futbolcu kalmasın stratejisinin yeni halkası. yalnız, türk pasaportlu olmasına rağmen kendisinden 10,5 numara olmaz. belki 6,5 olur. o da en fazla. (6,5 = defansif bir sağ açık olarak 7 numaranın çakması)
    (defanstaki son adam, 21.08.2009 09:51)
  16. 28 ağustos 2009 beşiktaş gaziantepspor maçında da görüldüğü gibi,beşiktaşın en iyi stoperidir.

sağ açık oynatılmasına rağmen orda da sırıtmamıştır.sert ve hızlıdır.bu sene de taraftarı tek sevindiren transferdir.
    (gyroscope, 29.08.2009 19:19)
  17. 28 ağustos 2009 beşiktaş gaziantepspor maçında insanı kanser eden, takımdaki en kötü futbolu oynayan futbolcu. neden tekrar alındığını merak ediyorum. adam mı yok lan başka.
    (koyden indim sehre, 29.08.2009 19:31)
  18. beşiktaş'ın getafe'ye bir yıllık kiralama bedeli olarak 850.000 euro ödediği topçu. ulan o adamın bonservisi o kadar yok be.
    (çılgın veyfik, 29.08.2009 19:37)
  19. son yıllar da gördüm en vasat genç oyunculardan biri,sadece hızlı onun dışında oldukça kontolsüz, top tekniği yok denecek kadar az, oyun zekası hiç yok, bir savunma oyuncusu olmasına rağmen hamlelerinin zamanlaması berbat, hayır birde saha da öyle bir duruşu var ki sanırsınız avrupa arenasına vaadettiğimiz en mühim oyuncumuz.
    (stranger, 20.09.2009 01:30)
  20. bırak getafeyi, değil beşiktaşta, futbol oynamaması gereken topçudur. gitsin bakkal falan açsın esnaflık yapsın ne işin var oğlum beşiktaşta top oynamayı bilmiyosunki sen.
    (dextare, 20.09.2009 01:41)
  21. milli takımda oynamayı hak etmeyen defans oyuncusu. bu adamın anadolu klüplerinde vasatın altı kapasiteye sahip olan stoperlerden pek farkı olduğunu düşünmüyorum. ama beşiktaş ve getafe'de oynayınca piyasan oluyor milli takıma kadar yükseliyorsun işte.
    (mokaryus, 20.09.2009 01:43)
  22. 5 maçtır gol atamayan beşiktaş'ın, son 2 maçta yediği gollerin aktörüdür.

şimdi ben haftasonu mümkün mertebe spormax kanalını açar premier league'i izlerim. huyum kurusun, manchester united ve arsenal'i izlemeden duramam. ve bu sayede ben nani denen dallamanın topu ne tarafına çekeceğini daha top ayağına gelmeden anlayabiliyorum. kaleyi sağ çaprazına alır, kadife bilekleriyle soluna çekip abanır. ben bunu biliyorum da, sen nasıl bilmiyorsun be adam? hiç mi izlemezsin rakibinin nerde nasıl pozisyon alıp hareket ettiğini?

hele bu gece makukula denen çam yarmasının önüne atlaman? halı sahada arkadaşım yapsa öteki hafta takıma almam, yazık günah sana verilen paralara valla.
    (raqunyaningulleri, 20.09.2009 01:53)
  23. bir ibrahim toraman fanatiği olarak söylemeliyim ki ibrahim toraman varken kendisinin milli takıma alınması mantıksızdır..
    (kowalski, 20.09.2009 02:24)
  24. çok kötü futbolcudur. takımda en sırıtan isimdır aynı zamanda. mücadele eder, ismailden fazla ileri çıkar ki -ismaili hücum özellikli diye biliyoduk- , güçlüdür, kısacası kazmanın tekidir. nobredir, holoskodur, bobodur kraldır bunlar. her maç iki den az golleri yok. çocuğu koyuyolar maşallah. sen niye atmıyosun lan ibrahim ? nasıl beksin sen anlamadım inan.
    (parabola, 22.10.2009 00:15 ~ 00:22)
  25. defansın sağında yani sağ bekte oynatılmaması gereken futbolcu. kendisi klasik, uzun ve toplara iyi çıkan fakat tecrübesiz bir dc'dir. mustafa denizli'nin ısrarla sağ bekte oynatması, geleceğini kesinlikle etkiliyor. bu saatten sonra kendisi ancak süper lig'in alt sıra takımlarında oynar. evet sağ bek olarak.
    (elpinoras, 03.11.2009 21:04)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil