belki ilginizi çeker
  1. · dumlupınar üniversitesi
  2. · dumlupınar üniversitesi
  3. · yaran sınav kağıtları
  4. · türkçe günleri
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  2. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  3. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  4. · ibrahim üzülmez
  5. · disko kralı
  6. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  7. · yılmaz özdil
  8. · can simidi
  9. · itüfest 04

ibrahim bakırtaş  

1. dumlupınar üniversitesi nin meşhur doçentidir. bölümü iktisat olmayan bile bu hocayı tanır.
    (amphibian, 14.07.2007 00:18)
  2. dumlupınar üniversitesi'nde iktisada giriş dersi veren doç. dr. öğretim üyesidir . çok iyi bir öğretim üyesi olmasının yanında dersinde hep iğne üstündesinizdir . her dersi , her an bir önceki haftadan verdiği ödevleri isteyecek ya da tahtaya kalkıp soru çözmek zorunda kalacaksınız gibi korkularla geçer . dersinde saniyeleri sayarsınız . kendisine ün yaptıran , ders konularını öğrencilere öğretmedeki aranan özelliklere sahip genç hocadır . dumlupınar üniversitesi iktisat bölümüne kayıt yaptıracaksanız size ilk ondan bahsederler . öğrenciler arasında bakırtaş olarak anılan doç. dr. ; iktisat bilimini gerçekten değer verip öğrenmek isteyenlerin hocası olarak bilinir .
    (otrivine, 09.06.2008 01:36)
  3. anlattığı konuyu siz istesenizde istemesenizde size zorla öğreten dpu iktisat bölüm başkanı doç. dr.
    (capadosman, 23.06.2008 16:35)
  4. dumlupınar üniversitesinin her öğrencisi tarafından adı sanı bilinen hocasıdır. bir kere hiç alakanız olmadığı halde derse girme gafletinde bulunursanız yandınız demektir. o kadar öğrenci arasından sizin yabancı olduğunuzu anlar ve başlar sorularına. o sorar siz cevap vermeye çalışırsınız. siz cevap verdikçe o daha çok sorar. en sonunda kafanızı karıştıracak bir soru sorar ve öylece rezil olup kalırsınız ortada. sonraki derslerde de hep örneklerini sizin üzerinizde yoğunlaştırarak verir. daha bir rezil olursunuz.
    (bana bir nick bulun, 01.08.2008 17:13 ~ 17:15)
  5. 2008-2009 güz yarılında iktisat 1. sınıf 2. öğretimden iktisada giriş1 dersinden 220 kişilik sınıftan 138 kişiyi bırakmakla şöhretine şöhret katmıştır
    (oronar, 24.01.2009 23:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil