|
|
- rüştü'nün 10 numara giymesinden doğaldır.
- pancu nun türkiye liglerinde 1 numaralı formayı giymeye başlamasından sonra daha iyimser bakılması gereken olay.
- 10 numara giyen starların forma numaralarını değiştirmek için federasyona başvurmalarına yol açması muhtemel eylem.
- (bkz: halamın bıyıkları olsa amcam olurdu)
- beşiktaşa ilk geldiği sene, nevio scala döneminde, şifo mehmetin oynatılmaması, ayhan akmanın sakat olması sebeplerinden dolayı bir süre amc, yani 10 numara pozisyonunda da oynamıştır kendisi 10 numarayı giymemiş olsa da.
- bence bırakın 10 numarayı başka bir numara bile hatta formayı bile hiç giymemesi gereken hatta (abartıyormuyum?) futbolculuk lisansının elinden alınması gerekir.
(bkz: efendi futbolcu istiyoruz)
- dünyanın hiçbir ülkesinde kendine çalım atan bir adama on numara giydirmezler.
edit: dünyanın hiç bir ülkesinde kendine çalım atan adama forma giydirmizler.
- 23 nisanda devlet erkanının makamını çocuklara bırakması misali, bir gün hayırsever bir 10 numaralı futbolcu müsade ederse olabilecek bir hadise.
- -ibrahim yeni forma numaran hakkında ne düşünüyorsun
+benim yaptığımı hangi kanat oyuncusu yapıyo avvbi,kaç kez gidip geliyorum
-maç oldukça sert geçti.değil mi ibrahim?
+ya siz de gördünüz.kaç defa gidip geldim.benim kadar bindirme yapan mı var?zaten orta da yapsam madrid te oynardım.hakkımızı yemeyin artık
-ibrahim 10 numaralı formayı bugüne kadar hagi gibi zidane gibi oyuncular giydi.türkiye de ilk kez bir kanat oyuncusu 10 numaralı formayı giyiyor
+bence bunu anlayışla karşılamak lazım.görüyosun abi kaç defa gidip geliyorum,artık 10 numarayı giyeyim yani.zaten orta yapsam madrid te oynarım
-ibrahim yanıtların için teşekkürler,başarılar dilerim
+rica ederim abi görüyosun işte hakkımız yeniyo.kaç defa gittim geldim bu maçta.zaten orta yapsam madrid te oynarım
- (bkz: ronaldinho nun süte doyduğu an)
|