belki ilginizi çeker
  1. · yıldız tilbe
  2. · spongebob ı ibrahim tatlıses in seslendirmesi
  3. · yasmin levy
  4. · hoşlanılan kızı ibo show da halay çekerken görmek
  5. · salim
  6. · hülya avşar
  7. · kıçıyla dağları deviren sevgili modeli
  8. · atiye deniz
  9. · toxic
  10. · beyaz show
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  2. · ugg düşmanı ezik kızlar
  3. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  4. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  5. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  6. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  7. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  8. · tremolit
  9. · mevlevi ayini

ibo show  

sayfa  / 2
  1. (bkz: @588255)

edit: üzerime kalan başlıkdır...
    (petrucciante, 18.12.2005 22:06 ~ 12.06.2007 13:22)
  2. tahammülün üzerinde sinir bozucu program.iki kanalda birden yayınlanıp halkın büyük kısmı tarafından izlenmesini ise ne fizik,ne matematik ne de kimya açıklayabilir ama tam bir hırtlıktır.
    (orcinus orca, 18.12.2005 22:14)
  3. ibrahim tatlıses'in yıllardan beri devam eden şov programıdır. ancak son yıllarda program eğlendirmekten ziyade, ibrahim tatlıses'i rahatsız eden konuları anlatmak amacı ile yayımlanıyor gibi bir izlenim vermekte.
    (pembe cekirge, 03.02.2006 22:09)
  4. her pazar zahmet edip iki dakika bakılıp nasihat alınması gereken yayın.
    az önce gördüm, sahnede oturanlar arasında bir tek akıllı ankaralı namık var. hatta o da orada olmasıyla gözümüzden düştü. ne farkı var ibo'nun istanbul hovardalarından.
    (venom, 20.05.2007 21:37)
  5. kalan sayılı dansözlü şovlardan.
    eskiden yılbaşını beklerdir ailecek tv başında dansöz çıkıcak diye. şimdi maşallah her hafta saçma bir şekilde çıkıyor dansözü.

merak ediyorum ibrahim tatlı bey, bir şekilde meclise girerse bu şov değişecek mi? nasıl değişecek?

değişmezse,dış basın dalga geçmez mi, "hafta içi meclis üyesi, haftasonu şovmen" diye?
    zaten türkiye'yi kötülemek için yer arayan dış basın bunu kullanıp, türkiye'yi ab den uzaklaştırırsa ben ne anlamalıyım o ibrahim tatlı 'nın meclis üyeliğinden?
    (theuthras, 10.06.2007 23:14)
  6. dün denk geldim. bakın izleyin mutlaka. çok enteresan bir program. mesela dün akşam bülent ersoy, nişanlısı popstar alaturka armağan ve seda sayan vardı konuk olarak. biraz daha zorlasalar dördü birbirlerinin ağızlarının içine düşeceklerdi. hatta ben de az daha zorlasam ibrahim tatlıses'in bülent ersoy'a "bülent efendi bülent efendi" diye seslenişini, bülent ersoy'un ibrahim tatlıses için "ben kmseye emir verip şu adamı öldürün demedim" deyişini, seda sayan'ın programında sürekli olarak işte seda sayan'ın sevgilisi deyip nihat doğan'ın kasıntı dans edişini işte bülent ersoy'un sevgilisi deyip tanyeli kadar başarılı kıvıran armağan'ı gösterişini unutacaktım. olmadı. onlar bu konuda tecrübeli tabi.
    (gaia, 02.07.2007 20:16)
  7. allahım annemin inatla bıkmadan usanmadan her pazar tvye kitlenmesine sebep olan program.hadi izlesin,türküler güzel de bi de yapılan o iğrenç bence çok gereksiz esprilere gülmesi yok mu kafayı yiyeceğim.ya ben çok büyüdüm ya da annem çok yaşlandı.
    (manekineko, 02.07.2007 22:31)
  8. bir insanın reyting için ne kadar küçülebileceğinin ne kadar seviyesizleşeceğinin en güzel örneğidir.
    hakikaten saçmalamaktadır..
    kendisine şarkının şu kısmını armağan ediyorum öhüm...

giit..git benden uzak,uzak bir yere giit!
    (olivepoison, 18.07.2007 22:34 ~ 28.07.2009 22:59)
  9. hoba hoba teyteytey olaylarını biraz azaltmış,şimdilerde ise tehdit etme olaylarına ağırlık verilmiş ibrahim tatlısesin atv deki programı.bizi inanılmaz türkçesiyle büyülüyor zaten yıllardır,kendini geliştirmeyide hiç düşünmüyor, böyle gelmiş böyle gidecek korkarım vallahey diye devam ediyor program.
    (granata35, 18.07.2007 22:49)
  10. diğer show programlarından apayrı bir yayın akışı bulunan bir tv saçmalığı.
    program akışı:
    ibrahim tatlıses in süheyl uygur un şahane pazarda gırgırına kullandığı bi elbiseyi ödünç alıp stüdyoya girmesiyle başlar.

ibrahim tatlıses stüdyonun merdivenlerine oturup haftalık magazin söyleşisini yapar

bazı ünlüler hakkında "sen kim oluyosunda" "ne demek bu şimdi" cümleleriyle başlayan cvplar verir.(üstelik bu ünlüler soru sormadığı halde)

ve programın vazgeçilmezleri başlar stüdyoda aslında o kadar güzel oryantal yapamayan ama üzerindeki yüzde 85 açık dansöz elbisesiyle işi götüren dansöz bi gösteri yapar.

sonra ibrahim tatlıses durup dururken ağlamaya başlar.kamera dibine kadar girer.

dipnot:ayrıca bu program türkiyemizdeki stüdyoya halı serme geleneğini başlatmasıylada ünsalmıştır.
    (gecmis zaman, 18.07.2007 23:04)
  11. yıllar öncesinden ahmet kaya'nın da geldiği programdan bir kesit;
    (bkz: http://www.youtube.com/...)

şarkının sonuna ibo'da eşlik ediyor,hiç mi değişmez bu adamın hareketleri,sesi yarabbim.
    (jack nicholson, 16.08.2007 19:27)
  12. bu showda ibrahim tatlıses hakkında 'arada konuşmasa hep şarkı söylese' dememiş kimseyi tanımadım daha.
    (kaytan, 02.09.2007 20:45 ~ 20:46)
  13. bugünkü konuklarıyla beni bitirmiş olan program
    (bouuww, 10.09.2007 00:22)
  14. an itibariyle cankan ile halay çeken bir adet ibrahim tatlıses bulunduran show, esans olsun diye arkada bir tane de yaşar nuri öztürk bulunuyor. hayat ne tuhaf vapurlar filan...

(bkz: allah akıl fikir versin)
    (leyl, 24.09.2007 01:02 ~ 02:47)
  15. "allah, ibo'ya ses vermiş gerisini koyvermiş" diyen ibo'dan bile daha gereksiz bir şahsiyete katılmamak elde değil, üstelik iboyu sadece kanal değiştirirken bir iki saniyeliğine görmüşken.
    (ütopya, 24.09.2007 01:06)
  16. http://www.internethaber.com/...
    (kitiara uth matar, 08.10.2007 00:55)
  17. " ato", "atatürk türkiye'nin hitleridir" şeklinde efsane gaflara imza atmış ibo'nun bir de şehitlerin anısına ve saygıdan bu programı yayınlamayacağını mı düşünüyorsunuz? fena halde yanıldınız işte bu konuda, "nerde dansözler oynayalım biraz şoppi, şoppi, van tu tri foro, kop, kop"

memleket bu gibi programlardan nasıl kurtulacak? işte bu sorunun cevabını bilmiyorum.
    (dünyayı kurtaran adam, 08.10.2007 00:59 ~ 01:01)
  18. http://www.haber1.com/...

bitmiş programdır.

(bkz: do you understand me)
    (grace slick, 01.11.2007 20:28)
  19. bölüm başına 65 bin ytl alarak bundan sonra trt 1'de yayınlanacak olan program.yuh yani yuhh!! kimin parasını kime veriyorsunuz.
    (asasdas, 13.04.2008 18:28)
  20. bu gece osman yağmurdereli'yi anma programı olmuştur ve göz yaşartıcı türküler savrulmaktadır bir bir.

sorun şu ki, bu gece hala benim istanbul'da yaşıyor olmama alışamamış annem programı izlemektedir ve ben de bu gece istanbul'a gitmekteyim...
    (şiirbaz, 03.08.2008 21:50)
  21. (bkz: previously on ibo show)
    (rushmo, 03.08.2008 21:52)
  22. programa omurilik felçliler derneğinden gönüllüler katıldığında:

ibo: bugün aramızda omurilikliler derneğinden...ııı.. daha doğrusu omurilik felçliler derneğinden arkadaşlar var...

sanırım bilmediğimiz biyerlerde bu omurilikliler derneği var. karanlık işler dönüyor.
    (uçan tavuklar kümesi, 12.11.2008 17:47)
  23. reklamları her görüldüğünde türk milleti 16 yıldır bunu nasıl izliyor sorunusu sormaya sebep olan, ibrahim tatlıses' in kendini övdüğü, düşmanlarına ayar verdiği, istediğinde ağlayıp duygusallığa dem vurduğu istediğin de uzun eşek oynadığı garip ve hala izlenen program.
    (karyatid, 19.01.2009 14:09)
  24. an itibariyle gazze için yardım toplayan program.
    (karyatid, 01.02.2009 21:26)
  25. biraz önce ceza'nın rap söylediğini, petek dinçöz, alişan ve hatta ibrahim tatlıses'in de eşlik ettiğini gördüğüm program.
    ?!?
    (sectumsempra, 01.02.2009 21:39 ~ 23:21)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil