iao 

sayfa  / 5
adana çık aradan

1. druidlerin kullandığı kudret sözcüğü. üç gücü (akıl,kalp,beden) ve üç zamanı temsil eder.
    (iao, 29.06.2006 02:12)

2. kısa nickiyle dikkat çekmeyi hedeflediğini düşündüğüm yazardır.

taşaklı kızdır. okumuş çocuktur. mizah ile ciddiyeti, ironi ile koloniyi harmanlamasını, yoğurmasını bilir. asil burunları ve aksanları ayırdetmesini de bilir. burnu kusursuzdur. operasyona gerek yoktur.

gençliğinde megadeth konserinde ön saflarda yer almışlığı vardır. başka büyük konsere de gitmedi sanırım. bir bu işte. hava atıp durur bununla. gazetelere felan çıkmış. sonrasında maskelere karşı çiftdeğerli güçlü duygu bağı sayesinde
    ingiliz muhipleri cemiyeti adına kendisini metalcore ve numetal saflarına çekmem kolay oldu zaten. soulfly konserinde dark ages albümünü ezbere bilip gerdan kıvırtması gözlerimi yaşarttı çeşitli açılardan.

555 ile 666 arasında gidip gelirmiş eskiden, şimdilerde "vallahi bıraktım abi" diyor keş charlie edasıyla. tutturmuş bir equilibrium.

anlatmadan edemeyeceğim, bir de corey taylor kılıklı sevdiceği var bunun, sıkılınca yumruk yumruğa mücadele ediyor bunlar. ürküp bir kenara büzülüyorum ben. öyle böyle değil, insan düşmanına böyle vurmaz. hadi bu dişi, öbürü nasıl erkektir, bir dişiye öyle yumruk atılır mı lan hayvan? kafa da atarsın sen ilerde! sinirlendim dur.
    (ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi, 29.06.2006 15:01)
  3. an itibariyle slipknot'un iowa albümünden gaz parçalara açtığı başlıklarla dikkatimi çeken yeni bir yazar.hoş gelmiştir bu slipknot fanı yazar.
    (silentpain, 30.06.2006 21:57)
  4. "şatodaki düğünümüzde ümit besen çalsın" kişisi. çok matrak aynı zamanda çok derin. kurduğu cümlelere yetişmekte güçlük çekebilceğiniz insan modeli. o cümlelerin derinliğinde boğulmanız ise olası. elbet bigün karşı karşıya gelip hikayelere güzel detaylar ekleyeceğiz ama zaman geçmesi gerek.

söylemlerini oldukça içerlerden çıkartıp önüne koyması ise en güzel özelliklerinden biri. kendisiyle iskoçya'da koca bir şatoda gerçekleştireceğimiz düğünde çok işe yarayacaktır bu özelliği. fakat beni o kadar bekleyebilir mi bilmiyorum. dilerim bekler de başta ümit besen olmak üzere herkes için elmalar düşer gökten.

şimdi toparlarsak..
    canımın içi kişisi. minicik kardeşim benim. hayatının bir duracell ayıcığı kadar enerjik, mutlu, evli ve de çocuklu geçmesi dileğiyle, bissürü bebişleri olsun, o sevsin onları, mıncıklasın istiyorum. ben maddi manevi yardım yaparım, alt felan temizlemem yannız.
    (vera, 11.07.2006 21:12 ~ 31.08.2008 13:29)
  5. wondrous'un takdirlerinden sonra uzun süredir ara verdiğim şu güzelim sözlükte takip edebildiğim kadarıyla gelecek vaad eden yazar
    (bkz: düşük cümle)
    (nonscholasedvitadiscimus, 18.07.2006 02:23 ~ 02:24)
  6. yıllar önce icat ettiğim bir sesli harf kombinasyonu. "i a o" şeklinde telafuz edilir. durduk yerde mutlu olunduğu zaman söylenegelen bir şeydir. bir de bunun "e o e" versiyonu vardır.
    (skuba, 18.07.2006 02:30)
  7. star wars'a olan ilgisini tesadüfen farkettikten sonra daha bi saygı duyduğum yazar...
    (vikartindur, 03.08.2006 13:36)
  8. 24'de beni bir sezon geriden takip eden olası w.m. klubü başkanı. kısa zamanda 5. sezonu izlemesini talep ediyorum kendisinden, zira konuşacak çok şeyimiz olacak ardından.
    (untouchable, 17.08.2006 16:33)
  9. tanımam etmem. şu 3-4 gündür yazıları özellikle gözüme çarptı. sağlam mantık geliştiriyor. bir şeyleri derinlemesine inceleyip sık dokuyor. biraz fazla dişi taraftan da baktığını gördüm. yok ama iş var, mantıklı insan.
    (hell guardian, 17.08.2006 19:36)
  10. sevgimin, saygımın sonsuz olduğu bir insan. aşırı hassas bir yapıya, fil hafızasına, bonus olarak da takdire şayan bir kibarlığa sahip hatun (unutmuyoruz vivaldi'leri efendim)
    (vera, 18.08.2006 23:02)
  11. kavuniçi ranger olarak power rangers reunion yapan kişi. çarklar... hala döner o çarklar... çarkınıza... sistem. sistem kurbanı. çark. şark meselesi. boğazlar sorunu. uganda cumhurbaşkanı. çark.
    sistem. kırmızı ekran. çark. çotank!
    (iao, 19.08.2006 01:07)
  12. iletişimimi devam ettireceğim bir "bu resmimde sevgiyi anlattım" insanı.*..ruhumun klasik müziği..

ek: pls ltf tşk cnmsn
    (vera, 19.08.2006 01:26 ~ 20.11.2006 21:21)
  13. müzik zevki mükemmel. iron maiden, ride the lightning ve led zeppelin girileri muhteşem.bu ne hafıza demiyeceğim bu ne hayranlık diyeceğim...
    (husatin, 19.08.2006 20:03)
  14. 3.nesil zeppelindaş.nickini her görüşümde pink floyd tan welcome to the machine gelir aklıma.çarklar,sistem,dönüyo yine...
    (floydzede, 20.08.2006 13:06 ~ 15.01.2007 18:57)
  15. yazılarını okumaktan büyük zevk aldığım,gece yarısı attığım abidik gubidik mesajlara bile sabırla cevap veren. yakında "vincent vega düş yakamdan" demesini beklediğim takip edilesi velinimet yazar.
    (vincent vega, 21.08.2006 21:44)
  16. (bkz: +1)
    (bkz: +1)

eeh*.
    (guenever, 22.08.2006 18:50)
  17. (bkz: antik mısır)
    (bkz: takdire şayan bir esermiş)
    (noctis, 22.08.2006 19:34)
  18. ortak zevklerimiz üzerine konuşmaktan keyif aldığım bir yazar, ayrıca kendine has üslubuyla girilerin altına isim yazılmasa bile şıp diye tanıyabilecek kadar aşinayım yazdıklarına.
    (vikartindur, 22.08.2006 20:08)
  19. "the lord of the ducks" üçlemesinin mavi gözlü başrol oyuncularından... serinin ikinci filmi "the two bottles" da oyunculuğu tavana vuran ve son film olan "the return of the drunk" ta ise oscar a aday gösterilecek bir performansın sahibi..

serinin ilk filmi için
    (bkz: the fellowship of the solfeggietto)
    (vera, 25.08.2006 18:25 ~ 04.01.2007 16:31)
  20. "iao:
    hmm anladım master, hoş wondrous tanıyor beni atmadan uyarır herhalde ehuh

ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi:
    atmazlar seni hayatta da

bil yani

iao:
    neden atmazlar deli dana gibi uzun yazdığımdan mı

evet

iao:
    yok bildim iyi oldu tabii

iao:
    değerim ben, sözlüğün değeri"

sözlüğün değeriymiş.
    (ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi, 26.08.2006 16:15)
  21. hain bir ingiliz komplosunun kurbanıdır. sırtında bıçakla yerde yatarken bile girisini girmektedir ayrıca. inanmayın bu titancılara.
    (iao, 26.08.2006 16:21)
  22. iki tane kare kafalı avro 96 figo çıkartması ve yeniköy'de büyük pencereli bir kat karşılığında nick altı yazdıran, eray sakallı, melih tıynetli komik yazar. uzun yazıyor, asla bir yavuz donat değil ve bu yüzden sözlükten uçurulması an meselesi.
    (palanthaser, 26.08.2006 16:33)
  23. sözlüğün değeri olduğunu beyan etmesinin ardından bendeki nick altı giri sayısını aşarak elit kesimden ziyade halka hitap ettiğini, tribünlere oynadığını, piyasa olduğunu, yumuşadığını, saçlarını kestirip mtv'ye çıktığını inkar edemeyecek bir konuma düşmüştür. anladık ki gerçekten de sözlüğün değeridir, selebritidir, parishiltondur. diğer bazı yazarlar gibi underground sanatçı karizmasına sahip olamayacak, "bu yazar çok underground abi" muhabbetlerinde adı geçemeyecektir bundan gari. zirveye falan da katılır şimdi bu.
    (ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi, 26.08.2006 16:44)
  24. vakt-i zamanında yazlık yörelerde çalan oryantal şarkılardan biri iao'yu gördükçe gelir aklıma, zira şarkı şöyleydi:

çi - ça - ço, çiçaço, çiçaço..

evet, şarkı tam olarak böyleydi.sadece şarkı da değil şarkı eşliğinde göbek atan ağlayan ve ağlarken de lensleri düşen bir palyanço canlanıyor kafamda.

işte iao nickli kim olduğunu bilmediğim insan olsa olsa budur; çiçaço diye gudik bir şarkı çalarken göbek atan, ağlamaklı, lensleri gözüne batan palyaço adam.

bir de komik.bu kadar.
    (subuo, 28.08.2006 03:08)
  25. artık eskisi kadar konuşamamıza pek sinir olduğum,ofis makyajına koyduğumdur.*
    (vera, 13.09.2006 12:25 ~ 12:28)
 sayfa  / 5