21 mayıs 2012 pazartesi
günün başlıkları: 805 tane
günün başlıkları: 805 tane
- ·asdasd qwerty (6)
- ·kadın peygamber (10)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·game of thrones (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·oğlum bak git (12)
- ·
- ·el sallamak (2)
- ·
- ·
- ·ben varım (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·bdp (3)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·aldatmayan erkek (15)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·kate upton (5)
- ·
videolar
i melih gökçek
- - ''belediye aşınmış lastiği ne yapar, ne yapabilir? her seferinde ikaz ve anons ediyoruz. dikkat ederseniz bugün trafikte araç sayısı da azaldı. demek ki tedbir alırsak, hepimizi sorumluluğu alırsak bu konuyu da rahatlıkla aşabiliriz''
- ''bu tır ı deviren belediye mi? yoksa kendi tedbirini almayan vatandaşım mı?''
- "medya mensupları da sırf işi köpürtebilmek için 'felç oldu, perişan oldu' filan tarzında takdim ediyor. bunlar doğru şeyler değil. dökülen tuz çevreye ve asfalta zarar veriyor. biz yazın bunun ceremesini çekeceğiz. halbuki yurtdışında bunu bildikleri için karla mücadeleyi bizim anladığımız manada almıyorlar.''
- ''dün akşam sabah 5'e kadar devamlı olarak twitterda bulundum. kendi odamda bulundum. kar olayını birebir takip ettim. saat 6'da yattım. dolayısıyla sabaha kadar arkadaşlarla twitleştik. birisi ısrarla sual sordu. sorduğu sual, 'efendim hiç bir yere tuz dökmüyorsunuz. nerede bu arabalar? nerede bu tuz? tuzunuz yok mu?' yazınca, ben de 'ya kardeşim seni inandırmak için illaki göstermek mi lazım. gider tadıverirsin, tuzlu mu değil mi bakarsın' dedim. söylediğim bu. yalama nereden çıktı. böyle bir üslup kullanılabilir mi? bir espri yaptık orada. tuzu tadıverirsin dedim. tuzlu mu değil mi görürsün dedim. karı tatmasını istedim. başka bir şey istemedim.'' (espri yapmış)
- ''ankara böyle bir kar gördünüz mü? 17 yıldan beri belediye başkanıyım, ilk kez böyle bir kar yağışına rastlıyorum. buna rağmen ankara'nın yolları açık, bundan dolayı da ben karla ankara'da çok üstün bir başarı gösterildiğini inanıyorum'' (yolda 4 saat kalmam çok büyük bir başarıydı ve bu senin sayende bebeğim)
- ''bunların bir anda açılması fiilen mümkün değil. biz 369 araçla mücadele ediyoruz. her yerin bir anda açılabilmesi için belediyenin yılda 10-15 gün karla mücadelede 1000 araç 3000 personel istihdam etmesi gerekir. bunun maliyeti sadece araçlar için 400 trilyon, işçi için yıllık 126 trilyondur. işletme masrafları buna dahil değil. dünyanın hiçbir ülkesinde böyle bir şey yoktur.''
ankaraya ne zaman böyle birşey olsa görevini yerine getirmediğin millete laf yetiştirern adamdır. bu açıklamalarla zekasını zorladığını düşünüyorum. - bugün ntv habere canlı yayın konuğu olan başkan.
muhabirin millet vekili adayı olacak mısınız sorusuna,
-daha 5 yıl belediye başkanıyım. eğer ankara halkı seçerse ve başbakan uygun görürse bir 5 yıl daha burada olmak istiyorum
diyerek yağan şu karda tadılan tuzlardan sonra içimizi soğutmuştur (!) - bugün twitter'da akp'nin seçimlerde %57 alacağını iddia etti, eğer bu gerçek olursa kendisine ve dolayısıyla partiye dava açılabilir seçimlerde şikeye yapıldığına dair. elimde kanıt var.
- adının başındaki "i." kısaltmasını sonuna kadar hak eden yaratık.
- küçükken topunun odtüye kaçmış olabileceğini düşündüğüm,(bkz: küçükken topu inşaata kaçmak) tanrının (yok yok ankaralıların kendi kendine) gazabıdır. adam canı sıkıldıkça odtüden yol geçireceğini söylüyor. neymiş dikmen trafiği rahatlayacakmış. dikmendeki gecekondu mahallelerinin yerine beşer onar katlı apartman yaptırırken hiç düşünmedin tabi trafiğin, altyapının bu kadar insanı kaldırmayacağını. yıllardır bitmeyen metro hatlarından bahsetmiyorum bile, her seçimde ki buna geçtiğimiz seçim de -bir genel seçim olmasına rağmen- dahil o metro inşaatları üzerinden oy almaya çalışmasından bahsetmiyorum bile.. odtü arazisi atatürk orman çiftliğinden sonra ankaranın en büyük yeşil bölgesidir. nitekim bahsedilen yol projesi bu yeşil arazinin en yoğun, en sık, en gür ağaçlarla dolu ormanlık kısmından geçmektedir. o ağaçlar kampüs ilk kurulduğunda tek tek odtülü öğrenciler ve akademisyenler tarafından dikilmiştir. yapaydır o orman. bir sürü odtülünün emeği var o ağaçlarda. ankaraya böyle bir alan kazandırdığı için odtüye, odtülüye teşekkür etmek yerine onu yağmalamayı düşünebilecek bir zihniyettir kendisi. ama odtü'lü odtü'yü yağmalatmayacaktır. buyursun yapsın bakalm, iş makinelerini odtüye sokabiliyorsa.
- ankara'nın anasını s.ktikten sonra şimdide oğlu vasıtasıyla 100 yıllık ankaragücü klübü'nün ırzına geçen belediye başkanı.
çıkmış birde "bir bölüm behzat ç.'de oynamak istiyorum" diyor. bunu böyle vurdulu, kırdılı bir sahnede dublörsüz oynatacaksın. ağzını yüzünü dağıtacak behzat reyiz. ancak öyle sinirim geçer. - i melih gökçek
bu "i" tartışılmalıdır diye düşündürten zat. - i sini de kendisini özlediğim adam. onu özleyeceğim aklıma bile gelmezdi ama ankara'nın her şeyini özledim. yine hüzünlendim bak.
- ankarada pek çok yerde yazılı olduğunu gördüğü isim.
mesela yol kenarlarındaki reklam bordlarında falan bu ismi ve üzerindede bu isme ait olduğunu düşündüğüm resmi görüp duruyor, kim ki bu güler yüzlü hacı yatmaz vur kalkmaz melek yüzlü amacamız diyordum. en son yeşillik alanda bi tabellada gördüm ismi; "çevremizi koruyalım" yazıyordu, altında da i.melih gökçek. en sonunda dedim, hacı kim ki bu adam her yerde adı yazıp duruyor. hani trafik tabelalarında görsem adını şaşırmayacağım. mesela şöyle bi kırmızı "dur tabelası", altına da ufak puntoyla "i.melih gökçek". hani "i.melih gökçek adına dur!" der gibi. neyse az önce oturdum araştırdım internetten kendisini, meğersem adam ankara büyükşehir belediye başkanıymış. öğrenince haaa...heee...hıımmm...tamam tamam yaptım, ama olayı kavradım en sonunda. adam belediye başkanı, yazdıracak tabi adını her yere. çok ayıp etmişim kendisine. - apple ile sözleşme imzalamış bir melih gökçek olsa gerek.
- bu adam yüzünden 3-4 yaz önce tüm ankara 15 gün cenabet gezdi.