jimmy kimmel'ın matt damon ve sarah silverman ikilisine cevap niteliğinde, kalabalık bir kadroyla kotardığı muhteşem şarkı ve klip. kadroda kimler olduğunu spoiler vermemek adına yazmayayım. kendiniz izleyin, görün.
yıldızlar geçidi ile çıtayı oldukça yukarı taşımış jimmy kimmel'ın sarah silverman'a verdiği yaran cevabı. özellikle klibin sonlarına doğru cameron diaz'ın hareketlerine ve robin williams'ın yaptığı "su gösterisine" kopmamak imkansız. ayrıca yıllar sonra joan jett'i görmek de güzel olmuştur.
ulan o değil de, bu cevap videosuna da cevap gelirse bu iş iyice kızışacak, bu iki arkadaş bütün hollywood'u deftere yazacak gibi gözüküyor ama, hayırlısı.
kimmel kahvede oturmaktadır, elindeki okeyi bir oraya bir buraya sürmekte, ama kafası dalgın, bir türlü taş beğenip atamamaktadır yancısına, oyunu kelimenin tam manasıyla piç etmektdir. oyunun gecikmesinden iyice rahatsız olmuş masadaki bir kısım holivud yıldızı ise bu gidişata dur der.
<bir kısım holivud yıldızı> seri pls.
<kimmel> tamam ya dağıtma dikkatimi
dağılacağı mı var daha, açık hadi açıl.
<kimmel> abi benim hatunu görüyo musun ya
<bir kısım holivud yıldızı> ohoo hala orda mısın koçum, geçmiş olsun eyvallah kötü bir mağlübiyetti. kendi evinde yenildin ama büyütme. yarın sen de başkasına çakarsın, çıkar showunu yaparsın.
<kimmel> doğru haklısın, ama koydu işte. koymaz deme koyar, şapkayı önüne koyar be.
<bir kısım holivud yıldızı> ne diyelim abi, büyük geçmiş olsun.
<kimmel> yapacak bir şey yok işin kötüsü ona yanıyorum
<bir kısım holivud yıldızı> nası yok amına koyim. sen de ona yap aynısını, hazır olay taze
<kimmel> nası olacak
<bir kısım holivud yıldızı> kankaların ne güne duruyor be, toplarız üç beş çıkarız dağıtırız alayını
ve çaylar soğur, oyun yan yatar. akabinde işte destek, iste dostluk, işte yufka yürekler gördüğünüz o video. dayanışma budur, aslanlarım benim. yalnız o kadroda hard gay'i görememek beni çok üzdü.
ben affleck her zamanki donuk halleriyle, kankası ve ekürisi olan matt damon'un bir önceki klipte sergilediği üstün performansın çok gerisinde kalmış. bolca ünlünün iştirak ettiği klip ve şarkı eğlenceli olmasına eğlenceli, özne olarak ben affleck'in seçilmesi ayrıca zekice. fakat ben gene de i m fucking matt damon'ın gerek müzikal başarısına (kendimi kaç defa on the bed on the floor diye terennüm ederken yakaladığımı sayamadım) gerekse yardırma kapasitesine erişilemediği kanısındayım. bununla beraber ünlülerin kendileriyle dalga geçebilme cesaretlerinin önünde şapka çıkarmadan da geçemem.
adamlardaki medeni cesarete hayran olmamak elde değil yani.bir de o kadar yıldız ismi bir araya toplamak da zor doğrusu.ama favori sahnem brad pitt'in gelip de "who is fucking ben affleck?"diye sorduğunda jimmy kimmel'in "me" diyerek cevap vermesi