görseller
i love you mani love you man
i love you man 
belki ilginizi çeker
  1. · jason segel
  2. · adamım benim
  3. · jason segel
  4. · marshall eriksen
  5. · ugg giyen erkek
  6. · enver sedat
  7. · rush
gündem
  1. · türk kızını alacağıma eşekle sevişirim daha iyi
  2. · 3 memeli hatun isteyen erkek
  3. · çocuğuna kendi mesleğinden isim vermek
  4. · 82 nci oscar ödüllerinin tek cümlelik özeti
  5. · eski sevgiliyi unutmanın yolları
  6. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  7. · tanrının mükemmel olmama ihtimali
  8. · ne bok yersen ye
  9. · ağlak edebiyatçılar zümresi

i love you man  

1. how i met your mother ile tanınan jason segel 'in başrolünde olduğu 2009 'da gösterime girecek film.

http://www.imdb.com/title/tt1155056/
    (gramadevate, 22.12.2008 19:42)
  2. jason segel'in yeni bir adam sandler, hatta belki jim carey olma yolunda ilerlediğinin ışığını gösteren komedi filmi. bir kaç göze çarpan oyunculuk dışında sıradan bir film ancak totalde. gülümsemek için film olsa da izlesek diyen bünye için yeterli. ama kahkalar beklememek lazım.
    (kymindis, 27.07.2009 22:06)
  3. aslında ne komik ne de romantik, ama sıkılan, yorulmuş, hoş vakit geçirmek isteyen bünyelere birebir film. jason segeli himymdakinden biraz daha erkeksi bir rolde görmek filmin artılarından biri.

(bkz: slappa da bass!)
    (lenore, 01.08.2009 03:12)
  4. (nickcode, 01.08.2009 03:14)
  5. adamım benim olarak türkçeye çevrilmiş sinema filmi.
    (idiot, 02.08.2009 02:36)
  6. genel anlamda başarılı olmasa da bir çok yerinde sizi gümlekten farklı şekillere sokacak sahneleri var, yani... keyifle izlenir.
    (arph, 15.09.2009 01:54)
  7. yediğim 100 gramlık tadım çekirdekten hangi noktalarda ayrıldığını ayırt edemediğim tıraş film. konu güzel de geri kalan her şey çok sıradan. ama yine de izleniyo işte, çıtır çerez.
    (mistir loba loba, 06.10.2009 13:14)
  8. "abi böyle eğlencelik film lazım, hoş vakit geçirtsin, mısır-bira-kanepe falan, sanat manat kasma bana" türü bir filmdir.

hem jason segal de var. dostluk var, aşk var, hoş espriler, bol bol süprizler var. herkesin arşivinde bunun gibi en az on film bulunmalı bence. böyle evladiyelik bir film de değil ama. izle-iyi vakit geçir-unut şeklinde bir film.

anlatılırken bile konunun ne kadar komik olduğu anlaşılıyor: bir adam evlenecek, ama sağdıç olmasını teklif edebileceği bir arkadaşı dahi yok. bunu fark etme süreci ayrı bir eğlenceli, arkadaş bulma süreci ayrı bir komik, bulduğu adam ayrı bir enteresan.

kısacası her zaman seyredilebilecek, herkesin sevebileceği türden eğlenceli bir film.
    (strangelove, 13.10.2009 15:49)
  9. potansiyelinin ancak yanına yaklaşabilmiş filmdir. (bkz: laf etti bal kabağı)

--- spoiler olabilir mi acaba? ---

filmin sıkıcılıkta sınırları zorlamış başından yarım saat sonra diğer esas adam olaya dahil olduktan sonra ne fırsatlar kaçırılmıştır daha komik ve sağlam bir film yapmak için. zeka parıltıları çaktığı anda sönmüş, yazık. "hah şimdi çılgınlıklara yelken açacaklar" derken fısss sönmüştür hayaller. garip bir şekilde romantikle komedi arasına sıkışıp kalmış bu film hakikaten de.

--- öyle işte ---
    (meyzen, 11.11.2009 23:40)
  10. üstüne sümüğümü bile atmak istemediğim filmlerden biri. konusu nedir, nedendir, o adam kimdir, neden çıkmıştır diye kendini kasmaya gerek yok. hiç yorulmadan izlenebilir. ancak konunun saçmalığıyla daha baştan beni yere kapaklandırmış olup, şortun altına ugg giyen erkeği de gördükten sonra yerden ancak jiletle kazınabildim. sadece bir kaç sahne, hatta an ile güldürebilmiş olup izlemek için zaman harcanmaması gereken filmlerden.
    (çatapat, 11.11.2009 23:43)

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook