belki ilginizi çeker
  1. · erkeklerin lezbiyen fantezisi
  2. · genç lezbiyenler rahatsız
  3. · turkish lesbian
  4. · türk kızlarının çoğunun göbekli ve kıllı olması
  5. · türkiye de lezbiyenliğin olmaması
  6. · how i met your mother
  7. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · onur öymen
  2. · disko kralı
  3. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  4. · domuz gribi
  5. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  6. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  7. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  8. · livingdeath
  9. · larry brown

i look like a turkish lesbian  

1. how i met your mother'da robin'in 3x03'üncü bölümdeki repliği.

ne alaka dedirtiyor insana. tamam ağda yapmadın, kıllısın, çirkinsin. ama neden türk lezbiyen? ben türkiye'de yaşayan biri olarak lezbiyenlerimizin gerçekten öyle olup olmadığından haberdar değilken, tutup da taa amerikada böyle bir önyargı gütmek apaçık türklere karşı hoş duygular beslenmediğinin göstergesi.

himym'i keyifle izleyen biri olarak, 3 sezondur tadımın kaçtığı tek an oldu bu. ha gerçekten türk lezbiyenlerinin kıllı oluşu dünyaca bilinen bir gerçek olur, o zaman eyvallah. ama bu düpedüz türk'lere karşı önyargılı bir yaklaşımdır.
    (blizzard, 20.10.2007 23:50)
  2. robin'in ağzından bu sözü duyduktan sonra, türk lezbiyenlerine de söz hakkı doğmuş bulunuyor. evet derhal türk lezbiyenlerinden açıklama bekliyoruz. dökülün lan ortaya. söz mesaj atmayacağım, taciz etmeyeceğim. ama msn isteyebilirim. meleba
    (bkz: erkeklerin lezbiyen fantezisi)
    (azureel, 20.10.2007 23:55)
  3. (bkz: ermeni lobisi)
    (bkz: burada da mı)
    (bkz: benim lezbiyenim yımırta seninki kıllı)
    (hector, 20.10.2007 23:58)
  4. (bkz: genç lezbiyenler rahatsız)
    (blizzard, 21.10.2007 00:12)
  5. senaryo yazarı kaç türk lezbiyen görmüş de bunu demiş merakı doğuruyor bu replik. hani ben bu ülkede yaşıyorum ben görmüyorum bu lezbiyenleri, o nerede görmüş ki.

bir kere kıllarını almayan kadınlar çoğunlukla almanya'dan çıkar.

şimdi bir düz mantık ile;

senaryo yazarı antalya'ya geldiyse,
    oradaki plajlarda denizden çıkarken kollarını kaldırarak saçlarındaki suyu sıkan kadınlar görmüşse
    (ki bu hareketi türkler pek yapmaz)
    antalya'da türkten çok alman var mk,
    onları türk sanmış olabilir.

bu kadar gerizekalı mıdır diye sorarsanız, değilse bile kafası güzeldir.
    (right lane must exist, 16.04.2008 15:27)
  6. dizide duyduğum vakit şaşırdığım fakat net üzerinden şöyle ufak çaplı bir araştırma yaptığınız vakit kısmen hak verebileceğiniz olay.
    (sigur ros, 16.04.2008 15:37)
  7. yeterince büyük infial uyandıramamış replik. lezbiyen kısmı işi bozuyor bence, simpsons'daki, scrubs'daki hadiselere benzer birşeyler olsa tepkiler daha belirgin olurdu. ama biz biliyoruz ki türkiye'de ne lezbiyen ne gey vardır. bak bu bağlamda bir tepki gösterilebilirdi esasen lan. kerinçeklerle, perinçsizlerin bu hususta sağa sola dava açmamalarının, türklüğe hakaretten dem vurmamalarının çok büyük eksikliğini hissediyorum şahsen.
    (fantaghiro, 16.04.2008 15:46 ~ 15:47)
  8. duyar duymaz beni sözlüğe koşturan robin* serzenişi. kanadalı olan robin bile biliyor bu türk lezbiyen hatunları ve onların kıllarını ama biz türkiyede yaşayan vatandaşlar bu lezbiyenlerden ve gür kıllarından bihaberiz.

öncelikle türkiyede lezbiyen sayısı new yorka nam salacak kadar çok mudur ve bu lezbiyenler topyekün kıllı mıdır?

ben türkiyede şüphelendiğim birkaç kişi dışında bir defa canlı canlı lezbiyen gördüm. otobüste oturuyorum karşımdaki kısa saçlı, erkeksi tavırları olan kadın yanındaki kadının elinden tutuyor, sevgili yakınlığı gösteriyor filandı. bu da hakikaten kıllıydı, bıyıkları vardı filan. yani normal şartlarda bir kadın öyle gezmez. muhtemelen robinin dediği gibi lezbiyen oluşundan o kıllara ellememiş. ama bu genel anlamda kıllı olma özelliği onun lezbiyen olmasından değil yaşadığı coğrafyadaki bir kısım kadının da taşıdığı özelliklere sahip olmasından kaynaklanıyor bence.

robin ablamıza tek diyeceğim var, eğer ki o bacaklarını jiletle almaya devam ederse bırak turkish lesbianini afrika maymununa bile döner.
    (aglayankekin kankası, 30.06.2009 22:58 ~ 23:23)
  9. "türkiye'de kaç tane lezbiyen var ve ne kadarı kendilerini belli ediyor? bunlar bile muamma iken bir de üstüne kıllı olduklarını biliyorlar." diye dehşete kapılmamı sağlayan himym repliği.
    (ms07, 12.07.2009 12:10)
  10. benim için himym'i ortadan ikiye bölmüş repliktir. acaba senaristler bir olaydan esinlenerek mi yazdılar bu repliği, yazdılarsa biraz ipucu fena olmazdı ha? benim için hala gizemini koruyor bu. şayet bi gün kendilerine ve oyunculara rastlarsam ilk işim bunun anlamını sormak olacak. onlar gerçek anlamda bu espriyi anlayabilmiş mi acaba?
    (be anything, 17.07.2009 21:47)
  11. yuh artık dedirtecek bir ön yargı gibi görünmektedir fakat olayın aslı şöyledir; senaryo yazarı muhtemelen bir lezbiyendir ve antalya'da tatil yapmıştır.. bir gece yağız türk delikanlısı zil zurna sarhoş senariste ali'nin harikalar diyarını göstermek istemiştir ve senarist kahramanı alice olarak bildiği için lezbiyen biriyle beraber olduğunu düşünmüştür. kıl tüy meselesini çok net hatırlamasa da, aklında kaldığı kadarıyla bu cümleyi kurabilmiştir. kendisine sorsanız çok net hatırlamamaktadır ama osur osur ipe diz tarzında replik olarak yazmaktadır.

(bkz: genç lezzolar rahatsız)
    (arachnid, 17.07.2009 21:56 ~ 21:56)
  12. (bkz: homofobi)
    (bkz: listag)
    (isteböylegüzelim, 17.07.2009 22:03)
  13. (bkz: you look so fine)
    (laein, 17.07.2009 22:06)
  14. how i met de rastladığımda çok şaşırdığım ve türkiye nin meşhur olduğu konulardan biri de kıllı lezbiyenlerimidir diye kendime sormama sebebiyet veren replik.
    (elkas mirza, 17.07.2009 22:09)
  15. (bkz: @2962068)
    erasmusçular mı taşıyor nedir bilgileri.
    (kurban, 17.07.2009 22:11)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil