görseller
i know what you did last summer 

belki ilginizi çeker
  1. · kim oldugumu bilirsin sen
  2. · freddie prinze jr
  3. · return of seri eksi oy veren ibne
  4. · geçen cuma ne yaptığını biliyorum
  5. · sonuna amına koyayım yazılabilecek filmler
  6. · sözlüğün insanı paranoyak yapması
  7. · psikopat çocukluk deneyimleri
  8. · jennifer love hewitt
  9. · gizli numaradan gelen çağrının o olduğunu düşünmek
  10. · last summer
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · aşk ı memnu
  3. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  4. · disko kralı
  5. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  6. · prison brake
  7. · the twilight saga new moon
  8. · hayatında başarılar dilerim
  9. · ütü kokusu

i know what you did last summer  

1. teen slasher türünün en belirgin örneklerindendir,i still know,i will always know vs. türünden türevleri mevcuttur
    (jamal, 08.06.2004 02:41)
  2. i probably know what you gonna do next summer gibi seri devamı ile olayın ciddi bazda bokunu çıkarabileceklerini bir türlü bitmeyen filmlerinden anlayabiliriz.*
    (pudra, 03.09.2004 14:50)
  3. birçok filme alay konusu olmuş gerilim yapmaya çalışan ama türünde asla bir scream olamamış onlarca filmden biri.
    (stocky2001, 03.09.2004 14:57)
  4. 97 yılında çekilmiştir. 98 yılında i still know what you did last summer çekilmiştir. 2005 yılı içinde i know what you did last winter 'a vizyon yolu görünmüştür. abartmaya mahal yoktur. bir scream bir elm sokağı kabusu olamaz.
    (nienna, 03.09.2004 15:03)
  5. i know what the fuck you have been doing gibi bir underground yeni versiyonuolması da muhtemeldir.malum günümüzde fuck'sız bircümle yok.neden bir iflm adı olmasın ki
    (pudra, 03.09.2004 15:05)
  6. özenti oğlu özenti, kolpa oğlu kolpa, izlenebilecek en kötü gerilin filmlerinden birisi. fırtınalar içinde elinde buz tutacağı çengel olan kötü adam, nırınırınırı* sesleri arasında karanlıkta bir kız * çığlığı falan. gidenlere söyleyecek sözümüz yok geçmiş olsun; şu anki öğütlerimiz dvixini falan indirmeyin, vcd hele hele dvdsine para vermeyin diye.
    (azureel, 03.09.2004 15:51)
  7. arkadaşımın (bkz: bir arkadaş) çok doğal bir şekilde "ben de geçen yaz ne bok yediğini biliyorum" demesi üzerine bir türlü konsantre olupta izleyemediğimiz film..
    (zeus, 15.10.2005 14:57)
  8. jennifer love hewitt geçen yaz ne yaptıklarını artık hayaletlere fısıldıyor..kolpalık devam ediyor..

(bkz: ghost whisperer)

(bkz: serbest çağrışımın gücü)
    (zeus, 05.10.2006 20:43 ~ 20:43)
  9. -geçen yaz ne yaptığını biliyorum..
    +ne yapmışım?
    -paso otuzbir!
    -işte bu yüzden adam gibi korku filmi çekemiyoruz!
    (escaflowne, 28.08.2007 12:41)
  10. bırakın korkutmayı , ürpertmeyi bile başaramayan , güzel kızlar ve yakışıklı erkeklerle dolu amerikan - sözüm ona - korku filmi. ''i'll still know , i'll always know'' diye gider ''bööh'' dedirtir. sadece ilkini izledim ve o bile bana yetti , diğerlerine sağlam referans oldu. ya anlamıyorum nedir bu yönetmenlerin gerçekten olayları. insanlar yıllarca önce çok daha düşük bütçelerle , çok daha etkileyici , sarsıcı filmler yapmışlar , sen tutup çok daha yüksek bir bütçeyle böyle rezaletleri çekiyorsun bir de adına film diyorsun , galalar falan düzenliyorsun. son dönem amerikan korku filmlerinde illa güzel bir kızın götünün ya da yakışıklı bir erkeğin kasıklarının görünmesi mi gerekiyor bu mudur olay? ortaokul çocukları korku filmi izlerken asılmaya başladı artık beyler bunlar sinemanın çöküşünün sinyalleri , biraz dikkat.
    (hplovecraft, 28.08.2007 12:51)
  11. saçma sapan teen slasher yağmurlarının başlamasına neden olan filmlerden biriydi.esasında oyuncu kadrosu çok ilginçtir. 2 yıl sonrasında cruel intentions ile mala vurmalı filmlerin aranan oyuncusu niteliğine kavuşacak olan ryan phillippe ; sonraları hollywood gençlik komedilerinin şahı olacak yetenek fakiri freddy prinze jr. ; canımız ciğerimiz bafimiz olacak sarah michelle gellar ; şimdilerde ghost whispererda ağzımızı açık bırakan jennifer love hewitt tıfıl halleriyle oynamışlardır bu filmde. jl hewitt i jl hugetits yapan o meşhur göğüsleri ise dikkat çekememiştir bu filmde.
    (mathias bones, 20.10.2007 22:38)
  12. bir kült. bir efsane. geçen yaz ne yaptığını biliyorum. hassiktir. biliyor lan.
    anlamadım ne biliyor? elemanlar adama çarpıp deniz attı. bu mu yani? bu kadar atraksiyon yaratmaya niye gerek var. hem eh be adam niye 1 sene bekledin bunu bildiğini söylemek için. okulların tatil olmasını bekledin, hava mı soğuktu da kışın açıklamadın. nedir yani. anlamadığım o gençler niye bu kadar heycan yaptı. biliyorsa biliyor lan. ben gelsem size geçen sene bunu bunu yaptınız desem, atsam tutsam, adamı kıtır kıtır kestiniz desem nolur? hatta bunu polise gidip desem yüzüme kahkahayı götüme de tekmeyi basar. koca bir sene geçmiş, kanıt yok, başka gören duyan yok.
    bu amerika hep böyle, durduk yere panik yaratmayı seviyor, hasta mıdır, şizofren midir nedir. nedir? bilmem.
    (montana, 13.02.2009 13:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil