görseller
i kissed a girli kissed a girl

belki ilginizi çeker
  1. · chapstick
  2. · katy perry
  3. · i am wet now
  4. · lezbiyen ilişkiyi yadsımayan kadın
  5. · katy perry
  6. · sarah
  7. · beth ditto
  8. · last fm best of 2008
  9. · a perfect failure
  10. · i kissed a girl
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · 2012
  2. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  3. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  4. · ugg düşmanı ezik kızlar
  5. · sözlük yazarlarının hayalleri
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  8. · rahmi koç
  9. · azmakkapı

i kissed a girl  

sayfa  / 2
  1. kıprak bir katy perry parçası. nakarat kısmındaki sözler ise adeta ''adım adım biseksüellik'' diyor.

this was never the way i planned
    not my intention
    i got so brave, drink in hand
    lost my discretion
    it's not what, i'm used to
    just wanna try you on
    i'm curious for you
    caught my attention

i kissed a girl and i liked it
    the taste of her cherry chapstick
    i kissed a girl just to try it
    i hope my boyfriend don't mind it
    it felt so wrong
    it felt so right
    don't mean i'm in love tonight
    i liked it

no, i don't even know your name
    it doesn't matter
    your my experimental game
    just human nature
    it's not what, good girls do
    not how they should behave
    my head gets so confused
    hard to obey

it felt so wrong
    it felt so right
    i liked it

us girls we are so magical
    soft skin, red lips, so kissable
    hard to resist so touchable
    too good to deny it
    ain't no big deal, it's innocent

it felt so wrong
    it felt so right
    i liked it
    (weirdlola, 17.06.2008 21:06)
  2. (bkz: i saw your mommy)
    (bkz: serbest çağrışım)
    (weekend warrior, 17.06.2008 21:17 ~ 21:19)
  3. (bkz: @2486270 )
    (portakalı soydum başucuma koydum, 17.06.2008 21:52)
  4. ''hacı, dikkat ettim de klipte kimse birbirini öpmüyor.''-düşünen adam.
    (weirdlola, 18.06.2008 00:05)
  5. şarkıdaki öptüğü kız olmayı can ı gönülden istiyorum.allah ım!bu kate perry ne kadar şirin bi'şey ya!!!
    (nickdeğiltakmaad, 20.06.2008 12:56)
  6. power fm'de duyduğum harikulade şarkı. bayaa uzun süredir bir şarkıyı dinlerken bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum.

dinlemek için www.katyperry.com
    (cuore sportivo, 25.07.2008 17:11)
  7. (bkz: i am wet now)
    (diazepam, 25.07.2008 17:12)
  8. (bkz: chapstick)
    (cuore sportivo, 26.07.2008 01:08)
  9. bir power fm keşfidir. bu şarkıyı katy ablanın ağzını doldura doldura ,i kissed a girl diye diye haykırarak söylemesi eğlenceli olduğu kadar nasıl yani sorularını da akla getirir.
    (sezjum, 17.08.2008 20:45 ~ 20:45)
  10. klipte ve dahi sözlerinde "bi kızla öpüştüm ama sırf öyle 'nasıl oluyomuş' diye bakmak için..valla bak..yoksa benim erkek arkadaşım falan var yani..güzeldi hoşuma da gitti ama yanlış anlamayın..allah kuran çarpsın öyle lezbiyen falansam." şeklinde bağıran, katy perry adındaki hoş hatunun şarkısı.
    (kvashiorkor, 17.08.2008 21:59)
  11. (bkz: iyi halt yedin)
    (angelindisguise, 17.08.2008 22:03)
  12. (bkz: ben kız gördüm)
    (hataliysam pm at, 17.08.2008 22:06)
  13. şu sıralar zihinsel açıdan kişisel bir kasış aşamasında olduğum için suya taş atan adam görsem felsefik çıkarımlar yapıyorum, evet. ama bu şarkının bana bir takım şeyleri sorgulatıyor olması benimle alakalı değil; yani felsefik, etik ve ahlaki çıkarımlar yapmam çok da enteresan sayılmaz.
    öncelikle itiraf etmeliyim ki ilk dinleyişte bana 3 soru sordurmuştur bu şarkı:

1. ben toplumdan çok mu kopmaya başladım?
    2. biseksüellik modasına uymadığım için çok mu sıradanım?
    3. neler oluyor lan burada?

dünyanın dengesinin çok kibar bir tabirle ağzına sıçılmış olduğunu düşünüyorum. zevkler herkes için ön planda artık. daha önemli bir şey yok.
    "ayol bir kızla öpüştüm geçen. o dudaklar, o gözler. yirim onu dedim resmen ve daldım hatuna. çok zevkliydi. bu arada öpüşelim mi?"
    siktir git ablacım! manyak mısın?

farkında mısınız? artık insanlar farklı olduklarını insani yöntemler kullanarak kanıtlayamıyorlar. ya kıyafetler ortaya koyuyor farkı ya cinsel tercihler ya da maddi değerler. örneğin iyi şarkı söylemek yetmiyor. kıçını açarak iyi şarkı söylemek gerekiyor farklı olmak için. bu şarkıyı söyleyen kızcağız da farklı olmak istemiş anlaşılan. ama bakmış sesi onun gibi olan yüzlercesi var zaten piyasada. hem de hepsi en az kendisi kadar güzel. sonra kafada ampul parlamış. "aha! bi ara t.a.t.u. vardı. onlar büyük sükse yapmıştı çıktıkları zaman. şimdi ben de cinsel aykırılıklarla bezenmiş bir şeyler yaparsam olur bu iş gibime geliyor." diye düşünmüş. ama şöyle bir şey var: en azından t.a.t.u. fiziksel atraksiyonlar yaparak farklı olma çabası içinde olduğunu kanıtlamıştı. bu kız bunu da yapmıyor. düşünen adamın da yaptığı gibi ben de dikkat ettim; klipte birbirini öpen kızlar yok, sadece seksi danslar falan. kısacası olmamış. kolay yoldan fark yaratılamıyormuş. yaratılsa da t.a.t.u. örneğinde olduğu gibi 1 sene, bilemedin 2 sene sürüyormuş farkın.

git resim yapmayı, şiir yazmayı, gitar çalmayı, yazı yazmayı, boncuklardan bilezik yapmayı falan dene. denenecek bir sürü şey var. eminim farklı olacağın bir konu bulursun kendine.

kısacası normal ol! artık normal olmak kadar farklı bir şey yok.
    (arkhe, 17.08.2008 22:58 ~ 23:01)
  14. kesinlikle prodüktör dehası, katty'i skandallara karıştırmadan, şarkının kendisini "skandal" olarak kamuoyuna sundu.
    (muse, 18.08.2008 01:02)
  15. bildiğin gay bir şarkıdır. bloc party'nin i still remember'ından sonra dişi biseksüel şarkısı da dinlemiş oldum. iyi oldu.
    (hepten aykırı, 27.08.2008 21:13)
  16. (bkz: hepimiz lezbiyeniz)
    (azimlii, 02.09.2008 12:25)
  17. (bkz: ur so gay)
    (closer, 02.09.2008 12:28)
  18. ben de bir kız öpmek istiyorum diyen herkese göre bir parça. şarkının anatemasına katılıyorum, öptüm ve hoşuma gitti. dinleyin. öpedebilirsiniz.
    (hubede, 03.09.2008 00:01)
  19. gayet hoş kıpır kıpır güldüren eğlendiren bir şarkı.sözlerinin ne önemi var ki rumba de barcelona'yı anladığımız için mi dinliyoruz sanki.
    (antiasocial, 20.09.2008 00:38)
  20. bütün yaz power fm'in sayesinde dinleye dinleye katy perry'yi bişey sanmamıza neden olmuş şarkıdır. halbuki albüm fopfostur.
    (raspberryswirl, 02.10.2008 02:05)
  21. katy perry'in manalı şarkısı. kendileri bu şarkı ile patlama yapmış hatta mtv müzik ödüllerinde aday bile olmuştur.
    (beyourself, 04.10.2008 11:42)
  22. kilise gönüllüsü bir ailenin kızı olan katy perry nin bu şarkısı kiliseyi ayaklandırmış. çünkü katy perry "i kissed a girl" şarkısından önce dini bir albüm çıkarmış. ayrıca katy perrynin en büyük hayranlarından biride madonnaymış.
    (herşeyibırak, 04.10.2008 12:13 ~ 12:13)
  23. türkiye'de böyle şarkılar duyabilmiş olmak keyif veriyor gerçekten.
    ailecek seviyoruz.
    (sirona, 04.10.2008 12:40)
  24. jason nevins remix'ini şiddetle tavsiye ettiğim bi katy perry şarkısı.eğlenceli.
    (çavuş, 24.10.2008 16:35)
  25. (bkz: hadi hayırlı olsun)
    (hayalmahsulleriofisi, 24.10.2008 16:51)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil