gündem
  1. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  2. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  3. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  4. · aşk ı memnu
  5. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  6. · çok istenip de olunamayan meslekler
  7. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  8. · merlin
  9. · hayat üniversitesi

i i mecnikov odessa milli üniversitesi  

1. ukrayna'nın odessa şehrinde bulunmaktadır.biyoloji, gazetecelik, rus dili ve edebiyatı, ukrayna dili ve edebiyatı, astronomi, bilgisayar bilimi, coğrafya, jeoloji, kimya, arkeoloji, alman dili ve edebiyatı, fransız dili ve edebiyatı, ingiliz dili ve edebiyatı, ispanyol dili ve edebiyatı bölümleri bulunmaktadır.

2008-2009 eğitim-öğretim yılında eğitim ücreti arkeoloji, ukrayna dili ve edebiyatı, jeoloji, coğrafya, astronomi, için 1980 abd doları, rus dili ve edebiyatı, kimya, bioloji, 2090 abd doları, ingiliz dili, alman dili, fransız dili ve ispanyol dili, gazetecilik 3080 abd doları, (bilgisayar mühendisliği 2640 abd doları,) öğretim dili ukraynaca'dır. üniversite bünyesinde hazırlık eğitimi verilmektedir. 2008-2009 eğitim-öğretim yılındaki yabancılar için hazırlık eğitim ücreti 1540 abd dolarıdır.
    (mkopaw, 25.07.2008 18:23)
  2. şehrin en prestijli üniversitesi olmasına rağmen şehirdeki en kötü yurtlar ona aittir.
    (punk rock means freedom, 26.01.2009 18:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil