|
|
- iron maiden'ın fear of the dark şarkısının ilk cümlesi.
- aynı lisede okuduktan sonra , üniversiteyide de aynı şehri kazandığım insan . bi türlü kurtulamıyorum efenim zaten isteyen yok ama olsun . kendisini sözlükteki girilerinden dahi tanıyabildiğim yazaryus makayus .
- itü yerine boğaziçini seçmiştir kendisi. ayrıyetten düzcelidir* zirvede* nicki gereği muhabbete pek katılmamaıştır. olsundur ilk zirvesidir*
- lostu izlemeden prison break lostu çizer yargısına varan . lostu izlemeye başladıktan sonra zevkten dört köşe olmaktan kendisini alamayan yazar. hatta lost öyle sarmıştır ki üçüncü sezona kadar gelmiştir hatta bitirmek üzeredir.
- duyduğum anda tüylerimi diken diken eden cümle. korkutuyor beni... nedense.
- you will never walk alone şarkısının ithaf edildiği yazardır.*
(sageeth, 06.09.2007 23:23 ~ 23:24)
- sessiz sakin mülayim bir kardeşimizdir.o sessiz görünümün ardında belki de fırtınalar kopmaktadır.henüz bilemiyoruz ama sessizden korkuyoruz
- "fear of the dark" adlı iron maiden parçasının yalnız yürüyen bir adamın kükremesini anlatacağını işaret eden incelenesi cümle.
- lisede hazırlığı atlayıp bizim sınıfa gelen zamanla kendini sevdirip bizden biri benim de en sevdiğim arkdaşlarımdan biri olan süper zeka insan. lisede hazırlık okumadı ama üniversitede 2yıl hazırlık okuyacaktı nerdeyse...
- müzik ve teknoloji konusunda yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen alnından öpülesi , şeker reklamlarındaki çocuklar kadar sevimli ve unutulmaz repliği 'yaa can üfff yaaa' ile gönlüme taht kurmuş ve en iyi arkadaşlarım arasında kendine yer bulmuş güzide yazar. ayrıca üni'de hazırlığı atlayamamasına da şaşırdım.
-who is the best?
-he is the best.
- müzik konusunda düşüncelerini takdir ettiğim, kendisiyle konuşmaktan her zaman keyif aldığım yazar.
- müzik sebebiyle tanıştığım,uzun zaman sonra ilk defa bugün konuşma fırsatı bulabildiğim,müzik zevki ve burcu dolayısıyla anlaşabiliceğimizden emin olduğum yazar.o burçlara inanmıyor ama olsun.
- hakiki tosun metal'in kapanış sözü..
- çekinmeden bisiklet emanet edebileceğiniz bir yüze sahip iyi bir çocuk yüzüne bakınca öyle düşündürüyor. ama bilemiyorum. bu işte bir terslik olmalı. o kadar da iyi bir insan olamaz. kesin bi arızası vardır. hayır hayır mutlaka vardır bi kötülüğü...
- kendisi de benim gibi sınav dönemi kaçış planı olarak günde 14 saat uykuyu devreye sokan bir yazardır.
- şu aralar saçımdan düşen sadece 2 saç teli yüzünden benimle dalga geçen bir yazar arkadaşımızdır kendisi halbuki ben o düşen saçları kutulara koyup sakladığımı bilse bi tehlikenin olmadığını anlar ve ayrıca saçımın önünde görünen o boşluk saçımın kıvırcık olmasından dolayı kaynaklanmakta olduğunu söylemeyi de bi görev bilirim. makina mühendisliğinin bu yan etkisini kendisi de dikkat etmesi lazım çünkü boğaziçinde geçecek rahat bir 2. dönemin ardından ne gibi derslerle karşı karşıya kalacağı meçhul.
- çocukluğumun derinliklerine inmeye çalışıp boğulmaktan son anda kurtulan yazardır.ama daha bitmedi ona saçmalama sanatının doruklarını göstereceğim ben!isyan edecek "yeter bu kadar işkence!gözünün yağını yiyeyim öldür artık beni!" diye...ayrıca gözleri de çekik üleeyn!
- iron maiden in kalmah aldı grup tarafından harika şekilde yorumlanmış olan fear of the dark adlı şarkısının ilk cümlesidir. bir şarkı bu kadar mı güzel başlayabilir.....
- facebooktaki resminden dolayı birçok kişi tarafından şahan gökbakara benzetilmekte fakat kendisi bir türlü bunu kabul etmemektedir büyük bir inatla r.h.c.p vokalisti anthony kiedis'e hatta biraz daha abartıp bruce willis'e benzediğini iddia etmektedir
(eche, 24.02.2008 14:14 ~ 14:17)
- (bkz: kayıp fondü)
- uçak görmeye yeşilköye gitmeye planlayan arkadaştır. akıl sağlığı hakkında süphelerim var. gecenin bir saatinde bana küfür edecek kadar terbiyesizdir. dedim yarın bir sınavım, bir ödevim , bir de proje raporum var, sonraki güne ise bir sınav, bir de ödevim var . söver gibi cevap verdi fm oynuyorum diye. ayrıca kendisi çatlayana kadar yemek yeme partnerimdir her ne kadar bu aralar spora başladığını söylese de pek inandırıcı değil.
- 4.yıl partisi için yanına gittiğimde önce yemek yemek için satış koyan beni gardan alma görevini cyclops1988e bırakan daha sonra önceleri bulunduğu sen gel sabahlarız vaadini unutup sabaha karşı 4buçukta cyclops1988le beni taksimde bırakıp ikinci kez satış koyan hayim arkadaş...
|