|
|
- olur olmaz konuşan, insanı fikir ayrılıklarına sürükleyen ses
(bkz: iç sesle diyaloglar)(mavio, 06.08.2005 16:07)
- (bkz: içimizdeki çocuk)
(bkz: içimizdeki orospu çocuğu)(lethe, 06.08.2005 16:16)
- (bkz: dış ses)
- iç ses dedim yeter..çıkma artık raydan..koy bir rakı otur sakin sakin içelim vahdet-i vücud olalım dedim..
- "iç ses insanın içindedir"
- "avrupa birliğinde yazılan hükümler yüzünden karın guruldaması iç ses kapsamında incelenemiyor, karın guruldamasına üçüncü sınıf iç ses muamelesi yapılması avrupa birlğine karşı tüm sivil toplu kuruluşlarını bir çatı altında topladı."
- - iç ses , + kişinin kendisi
+ of şu x çok güzel kız ya.
- git yaz bence.
+ yazıyım di mi ?
- aslansın kaplansın.
+ kaplanım di mi ?
- senden yakışıklısını mı bulcak yürü koçum benim.
+ tamam lan.
ardından;
+ x seni seviyorum sence senle ben.. ne dersin?
= tabi ki hayır salak şey.
arkasından iç sesle konuşma;
+ aq ben senin e mi
- biyolojik açıdan imkansız o canım.
+ hasss kendimden tırsmaya başladım.
- bi psikoloğa gitsen iyi olcak bence.
+haklısın.(jaguarboy, 25.07.2007 02:05 ~ 15.01.2008 17:34)
- konuşan mantıktır bi bakıma kendisi.
- hep gerçeği söyler. gerçekler acıdır. öyleyse iç ses acıdır. evet.
- (bkz: altıncı his)
- selvi boylum al yazmalımda filmin derinliğini oluşturan sestir. iç sesler sayesinde bu film bu kadar içten ve güzeldir.
- yorulmak bilmediği için kendisini şaraba yatırıp bekleteceğimdir. en azından gece mesaisinden vazgeçmeli, uyku güzel şeydir, rüya falan diyoruz da dinlemiyor, sussa belki dinleyecek de, nerde?
(heidi, 26.11.2007 13:14)
- kimi zaman aldatır... o zamanlarda göz'e güvenmek lazım. konuşmasa da bir bir aktarır o gördüklerini, iç ses gibi kafa karıştırmaz..
- gevezedir, susmak nedir bilmez. sürekli bir itiraz, bir "belki de"leri sıralama merakı, içimizi kemiren kurttur onlar.
- kişinin zararlı çıkacağı durumları önceden sezip "yapma yavrum, yapma evladım.." şeklinde uyaran ve dinlenmemesi halinde yerini acı tecrübelere bırakan sesleniştir.
(bkz: bana mı dedin)
(bkz: ha siktir lan)
- (bkz: hikmet benol)
(heidi, 30.07.2008 07:46)
|