işyerindeki amiriniz sizden daha önce işe başlayan samimi bir arkadaşınız ise ilginç ve komik durumların oluşmasına vesile olabilecek durumdur..
farzı muhal; işyerinizde sistemin kapanmasına yakın "vergi gelmesi" (deyiş ve jargon budur) yoğun bir mesai gerektiren nahoş bir durumdur ve amirinizin işyerine geri gelmesi gerekmektedir..nöbetçi olduğunuz gün arkadaşınız olan amir aranır..
+ bülent "dergi geldi" olm..napçaz?
- amir: yapma lan ciddi misin? içine tüküreyim, bekle!! hemen geliyorum..
+ yok gelmene gerek yok, işyerine adına "dergi" geldi, erotik dergi onu söyleyecektim..napayım? heh heh!
- olm küfür ettireceksin bana..senin şefinim ben, ciddi ol biraz!
+ sen benim şefim değil herkesin şefisin! milli şef..bülent inönü..ehe ehe..
- götüne girsin bülent inönü!
+ şiişşşt akıllı ol..astınla doğru konuş..anında yazarım şikayet dilekçesini üst mercilere..heh heh..
+ bülent "sergi geldi" olm napçaz?
- vergi mi? üff ya..üstümü giyip çıkıyorum hemen..
+ acele etme olm, haftasonu gideriz..sergi pazara kadar burdaymış..tısısısısısı..
- olm bak kalbini kırcam..uyarı cezası verdircem sana!!
+ uyaracak mısın beni?
- evet!!!
+ uyar ama memnun kalmazsam cinsel taciz davası açarım bil!!! tısısısısısı..
+ bülent "yergi geldi" koş..
- olm başkasını arasana!
+ yergi sana geldi ama..götü kalkmış diyolar..yergi yani eleştiri anlamında..he he he
- olm kalbime incek yeter artık..
+ tısısısı
+ bülent nasılsın?
- noldu? vergi mi geldi?
+ yok yeaaa..vergi ile kafiyeli başka kelime bulamadım da onun için aradım..heh heh..
- bu sefer geliyorum, bekle orda..azına sıçtım senin..
+ şaka yaptım olm, sen de hemen kızıyosun..şişşt gelme olm..şaka olm..valla giderim bak!! alo???
iyidir. güzeldir. ama arada beyli, hanımlı konuşmak ilişkideki ateşliliği arttırır. özellikle başkalarının olduğu toplantılarda, bir birlerine bey/hanım diye hitap edip, çaktırmadan göz göze gelip tebessüm etmek adettir.