gündem
  1. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  2. · çok istenip de olunamayan meslekler
  3. · beşiktaş
  4. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  5. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  6. · demokratik sol halk partisi
  7. · 8taş deyip f3n3rbahç3 lafına bozulan ezik fenerli
  8. · son sigara
  9. · gamze özçelik

işi gücü karşı cins olan insan modeli  

1. aklında fikrinde sadece karşı cins bulunan,herşeyini karşı cinse göre ayarlayan,takılacağı mekanda karşı cinsin yoğun olduğu yerleri tercih eden ve herkesi de kendisi gibi zanneden,ortama karşı cins girdiğinde tavırları değişen,beyninin hiç bir lobunu,kişisel özelliklerini kullanmayan sadece hormonları doğrultusunda hareket eden insan.

bu tür insanlar bir çok zaman içten veya dıştanybsg dememe maruz kalmış boş beyinlerdir.çünkü beyinleri dolu olsa böyle bir konuda bu kadar zaman harcalamarı imkansızdır.onlara göre bir kız,erkek kesmek için basket maçı izler,erkek tavlamak için etek giyer,hatta güneş gözlüklerini bile sırf erkekler beğensin diye takar.ve onlara göre bir erkek,sadece kızlara hava olsun diye yapar bir çok şeyi.artislik yoksa yaşamanın anlamı nedir yani.yeterki karşı cins beğensin ve pas versin.hayatın anlamı budur onlar için.ve sizin hiçbir şeyi karşı cinse göre ayarlamadığınızı,kendinizi kasmadığınızı anlatsanızda boşadır,anlamazlar..
    (tuesflagellumdei, 09.05.2006 19:12)
  2. (pembe cekirge, 09.05.2006 19:14)
  3. aslında çoğumuzun okumaktan zevk aldığı yazarlardır.
    (bkz: ay ben seda sayan izlemiyorum)
    (bkz: seda sayanın düşmeyen reytingleri)

not: evet ben okuyorum, hoşum hem de boşum, negzel lan, en azından mutluyum.*
    not 2: ayar verdiysem en adiyim.
    (buzdan yıldız, 21.09.2009 19:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil