21 mayıs 2012 pazartesi
günün başlıkları: 802 tane
günün başlıkları: 802 tane
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·game of thrones (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·oğlum bak git (12)
- ·
- ·el sallamak (2)
- ·
- ·
- ·ben varım (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·bdp (3)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·aldatmayan erkek (15)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·kate upton (5)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
belki ilginizi çeker
- amı bulup kılsızını istemek
- · çok kilolusun anlamında laflar
- · hayvan severken acayip sesler çıkartan kız modeli
- · sevgiliyi kaybetmemek için tavsiyeler
- · sevgilisine o kız senden güzel diyen erkek
- · eski sevgilinin am fortlamasını özlemek
- · sevişilecek kadında aranan özellikler
- · sevgili ile öpüşürken akan sümüğün ağza girmesi
- · laroxyl
iğrençsin artı hayvansın
- başlı başına bir fenomen söz öbeği..'kal gelmek' ya da 'oha falan oldum' kadar türkçemize çat kapı girmiş ve de kendine has yer edinmiştir..işin ilginç yanı ise bu muhteşem eseri ortaya çıkaranın bir travesti olmasıdır..bir dönem oldukça sık ana haberlerde görünen,özellikle de e5'te kendilerine iş edineyim derken arabalara kapıyı açmadan girmeye çalışan abilerden (veya ablalar) birinin arkadaşına çarpan bir taksinin şöförü için bu sözü kullanması hayatımızı baştan aşağı değiştirmiştir..
- artııı anan seni doğurmamış sıçmış diye devam eden söz öbeği.
- (bkz: öküz olduğun kadar hayvansın da)
- hayvansın olan kısmı bazı dilini eşşek arısı sokasıcalar tarafından heyvensın olarak okunan söz öbeği.
- okunduğu gibi yazılırsa "iğrençsaan artı hayvansaan" olur.. demekki neymiş türkçe artık okunduğu gibi yazılmazmış..
- yivreançseaaaan artıı hayvansıaaaaan gibisinden telaffuzlarla iyice çilden çıkaran söz öbeği.
(bkz: volkan senden nefret ediyoaraaaaaam)
(bkz: avrupa yakası)
(bkz: selin) - söylenirken sağ ve sol işaret parmaklarıyla artı işareti yapılıyorsa söyleyen kişi daha bir dayaklık olur.
- türkçenin yazıldığı gibi okunan bir dil olmadığına işaret falan eder. belki de etmez istisnalar kaideyi bozmaz artı danasın da denebilir, veryansın olmasın bertaraf olalım.
bi de benzeseni (bkz: onore falan oldum yane) - 2 in 1...
- öküzcansın demek istiyor kısaca..
- (bkz: jabba the hutt)
- sıkılhan'ın kız arkadaşı bunalgül'den bol miktarda duyduğu ve sallamadığı söz.