|
|
- aşırı mutlulukta gözlenebilen bir durum. aptal aptal gülersiniz; etrafa laf atarsınız, çocuklar gibisinizdir adeta, hatta ara sıra yürürken yalpalarsınız bile.
(viola, 14.01.2005 23:16)
- (bkz: kuru)
- bazı müzik türleriyle özellikle karanlık ortamda yalnızsanız kolaylıkla gerçekleşecek durumdur. ritmler sizi içine çekebilir. özellikle trip-hop da gerçekleşir. ancak radiohead de bunu başarır. tabi bir de plastikman.
- aşırı yemek yendiğinde de meydana gelebilen durumdur.
- aşırı mutlulukta birkaç defa başıma gelmiş olaydır. kesinlikle aynı belirtiler vardır, işin iyi tarafı mideniz bulanmaz. yaptıklarınızı hatırlamazsınız ve mutluluktan ne yaptığınızı bilmediğinizden rezil olma olasılığınız yüksektir.
- torbacı bulmayı gerektiren durum
- tekel dükkanında çalışıyosanız ve dükkanda büyük rakı kırarsanız (bkz: sakar) sarhoş olmanız için içmenize gerek yoktur. kokusu yeter. tarafımdan test edilmiştir.
- (bkz: azot sarhoşluğu)
- sarhoş bir insanla beraber olmak havaya girmeye yetiyor.
- aşırı üzüntüden de gerçekleşebilecek durum.
- içmeden sarhoş olmanın iki nedeni vardır. ya çok mutlusunuzdur ne yapsanız etseniz zaten sarhoşsunuzdur doğanıza işlemiştir. ya da bazı tiplerin yaptığı gibi " ben sağlam içerim hiç sarhoş olmam " deyip ilgi çektikten sonra bir yudum alınca havalara uçtuğunuz andır.
- çekerek sarhoş olmak
- sufilerin "biz üzüm yaratılmadan önce sarhoştuk" dediği durum.
- (bkz: müslüm gürses)
(bkz: mustafa topaloğlu)
(bkz: anne karnından kafa güzel doğmak)
- (bkz: aşık olmak)
- bazen sıkıntıdan, deli deli şeyler söylemek, yapmak.
- 9 saatlik bir batak-king maratonu sırasında başınıza gelebilecek bir hadisedir. artık öyle saçmalarsınız ki sızmak zorunda kalırsınız sonrasında
(bkz: ben bunu gördüm)(devil, 14.03.2007 19:25)
- (bkz: cin olmadan adam çarpmak)
(camel, 14.03.2007 19:30)
- 24 saatten fazla süren uykusuzluk evrelerinde yaşanan durum.
- hep istediğim durumdur, bi kez sarhoş olmanın kime ne zararı var hem de içmeden!
- (bkz: yine mi çiçek)
- ice tea ile sarhoş olmak.
ps: evet, ben iki taneden fazla içince sarhoş oluyorum.(bkz: acı ama gerçek)
- "seni hatırladıkça bir kadeh armagnac içerim
armagnac demek yirmi beş damla gözyaşı demekmiş
demek her akşam yirmi beş damla gözyaşı içerim "
kaptan, attila ilhan
- tanju okan ın koy koy şarkısını ardı ardına dinleyince gerçekleşen durum.
koy koy koy!
- görünüşe göre içip içip sarhoş olmaktan çok daha değerli...
|