içki reyonu 

adana çık aradan

1. marketlerin her önünden geçtiğimde komple deviresimin, karaciğerimle vedalaşasımın geldiği, ancak bakmakla yetindiğim, seçimlerden bir gün önce yasaklanan, çeşit çeşit, rengarenk, güzel şişelerle dolu bölümü.
    (scorpeo, 23.02.2008 22:01)

2. çocukken annemizin babamızın elinden tutup gittiğimiz süpermarketlere girer girmez koştuğumuz oyuncak reyonunun yerini almıştır ergenliğin çıkış dönemindeyken biz.

kimi zaman saatlerimizi harcadığımız. istanbul'un adını söylemeyip tahminlerinize bırakacağım bir semtinde bulunan bir süpermarkette ramazan ayı süresince rafların üzerini beyaz kağıtlarla kapattıkları, modern labirentlerin biz fare insanlar için peynirin bulunduğu bölmesidir içki reyonları. tek tek şişeleri incelediğimiz. her türlü içkinin alkol oranını beynimize kazıdığımız. fiyatlara bakarak evimize en yakın büfedekilerle karşılaştırdığımız...
    (archi, 23.02.2008 22:42)
  3. içkiyi sevdiğimdin ötürü mü bilmiyorum ancak diğer reyonlara göre en güzel dizayn edilen reyon gibi geliyor bana. bilmiyorum
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 23.02.2008 23:36)
  4. güvenlik görevlilerinin en çok dikkat ettiği reyondur.hatta içkinizi aldıktan sonra kasaya kadar sizi göz hapsinde tutarlar.
    (grasp, 23.02.2008 23:57)