eğer çok iyi tanıdığınız biri değilse kuvvetle muhtemel yüzünüze çok sağlam bir tokat, akabinde tekme de yiyebileceğiniz, sarhoşluğun getirebildiği durum.
klasik bahanesi için (bkz:
sarhoştum hatırlamıyorum)
(hemera, 01.06.2005 21:12 ~ 21:13)
delikanlı adam içmeden yapar, yiyorsa...
ayıkken bastırılmış duyguların alkolün etkisiyle su yüzüne çıktığının göstergesidir. ya hoş bir ilişkinin ilk adımı olur ya da koca bir pişmanlığın son perdesi.(bkz:
ne vardı o kadar içecek sanki)
(delilah, 01.06.2005 22:41 ~ 25.01.2006 23:24)
(finch, 13.01.2006 18:14)
bir anı olarak hafızalarda kalacak eylemdir, çünkü abartıldığı kadar önemli değildir. sarhoşken yapılan herhangi bir hareket hiçbir zaman bir gösterge olamaz, zaten sarhoşlukta bilinç yoktur. örneğin sarhoşken yakın bir kız arkadaşını öpen erkek, aslında o kıza sırılsıklam aşık demek değildir, belki kız onun gözüne çok güzel görünmüştür o an. karşılıklı anlayışla atlatılacak bir durumdur "içip içip bir kızın dudaklarına yapışmak".
alkolün insanı duygusallaştırması sonucu kişi kendi hareketlerini daha serbest bırakır, bu sayede içimizde olan doyulamamış duyguların yansımaları, alkollü halde daha rahat görülebilmektedir. alkol burada eksik olan duyguların daha belirgin bir şekilde ortaya çıkmasını tetikler.
her iki tarafta durumdan memnunsa sorun teşkil etmez.
(bkz:
gözlerimi yumdum)
(bkz:
öpüşün hadi)
insanlık halidir. olur öyle arada. çok üstüne gitmemek lazımdır.
eğer dudaklarına yapışmakla kaldıysa anlayış kapsamına girer ancak işi ileriye götürürse kız ne yapacağını şaşırır,çocuktan hoşlansa bile bi daha görmek istemeyebilir.dikkatli olmak lazım.
ertesi gün sarhoştum yaptım ya da hatırlamıyorum diyebilmenin rahatlığını hissedebilmektir.
(aziz, 26.05.2006 23:52 ~ 23:52)
kıza yazıktır. çünkü kız ne yapcağını bilemez. bir yandan sarhos ne yaptığını bilmiyor der, bir yandan hoşlanmamış olsaydı neden öpsün der. kız için acınası bir durumdur. ama erkek için daha çok acınası bir durumdur. daha o zımbırtının şişede durduğu gibi durmadığını öğrenememiş demek ki.
yeni tanıştığım bir hemşerimin başına gelen durumdur evet o da haklıdır çok üstüne gitmemek lazımdır
-hanfendi bir saattir karşı bistroda içiyorum farkındaysanız
+evet
-şimdi sıra dudaklarınıza yapışmaya geldi
+iyi de bir saattir elma suyu içiyorsunuz?
-olmaz mı?
+olmaz
-bardağı 5 liradan içtiğim elma suyuna mı yanayım, bi öpücük alamadığıma mı?
+o da sizin tercihiniz artık
-arkadaşım şeftali içti, o da mı olmaz?
+bakın ileriki masada 12-16 yaş grubu var.. onlara sorun bi de..
içkinin şişede durup durmamasıyla alakası yoktur.her insanın bazı dönemlerinde içtiği bir iki bardak içki bile çarpabilirken bunun bu kadar büyütülmesi saçma.evet kızı sadece içkinin etkisiyle öpmesi salakça bişeydir ama dahada önemli olan şey kızın orda bu olaya verdiği tepkidir. eğer o da öpüşmeye devam ederse ya bu durumdan kızda faydalanıyor ya da karşısındaki çocuktan hoşlanıyor demektir. yok kız cidden sert bir tepki veriyorsa o zaman o insancık ya kendine gelir ya da geldiği zaman gerçekten ''ben ne boklar yedim lan'' diye kendi kendine söylenmesine sebep olur. işin tuhaf kısmıda bazı insanlar bunu kabullenip,olur böle şeyler derken diğer taraftan asla affetmeyenlerinde olmasıdır.ama sorsan şimdi birilerine affeden de suçlu olur,affetmeyen de sonuçta kadınlar gibi erkeklerde ne istediklerini bilmediği için olay sonuçlanmaz...
kişi tek başına içecek değil ya yanındaki kızla beraber içer.öpme işlemi ise ya kız isterse ya da oğlan zil zurna sarhoş olmuşsa olacak işlemdir.
(wadaa, 19.09.2007 20:11)
içip içip sıçma(k)nın yerine pek bir güzel, pek bir süper olay.
yapışan kişinin de kız olması halinde içinden çıkılamayacak duruma gelebilecek hadisedir.
(bkz:
boka sarmak)
(bkz:
lezbiyen)
(rahip, 26.12.2007 01:12)
burda önemli olan yapışılan dudakların "bir kızın dudakları" olmasıdır... bu önemli bir detaydır.
(bkz:
hollywood filmlerivari hayatlar yaşamak) arkadaşım uhu musun nereye kime yapışıyorsun? bunu yapacak kadar yavşak ya da yaptığının bilincinde olmayacak kadar sarhoş olan adam dudağına yapışsa nolur kaba etine yapışsa nolur?