belki ilginizi çeker
  1. · içki değmemiş bardak
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  2. · boylumlama
  3. · günün tek cümlelik özeti
  4. · aşk
  5. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  6. · günün tek kelimelik özeti
  7. · aylin aslım
  8. · kuyu
  9. · epilepsi

içinde domuz eti pişmemiş tencere  

1. yıllar önce istanbul'daki swiss hotel'de konaklayan ya suudi, ya da iran heyetinin özel isteği.
    (stocky2001, 17.02.2009 12:05)
  2. müslüman tenceresi.
    (arienette, 17.02.2009 15:38)
  3. müslüman tenceresi filan değildir
    daha domuz etinin neden haram olduğunu bilmeyen insnaların söylediği bir cümledir.
    geri araplar ( ne yazıkki artık birkaçını tanıdıktan sonra ırkını göre tanımlama yapabilmeye başladım ) ın favorisidir.
    (dedimvekaçtım, 17.02.2009 16:08)
  4. peşinden üstünde yatılmamış yatak, kullanılmamış kapı, hiç akmamış musluk gibi absürt istekleri getirebilecek bir cümledir.

en abartılı haliyse ;

(bkz: anası sikilmemiş çocuk boku)
    (aethernium, 17.02.2009 16:13)
  5. koşer kuralına çok benzeyen bir durum onlarınki gibi etli sütlü karışmasın hali ama şimdi bunu istiyenler müslüman ım diyince bende -mi acaba? diyorum yanlış anlamayın dindarlıkla alakası yok durumun ama salak yerine konulmama isteğimle çok alakası var.

aslında benim kendi fikrime göre domuz etinden çok daha önemli olan kul hakkı çalınmadan, yetim hakkı yenmeden kaynayan tenceredir.
    (hobitimben, 17.02.2009 16:41 ~ 13.03.2009 14:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil