belki ilginizi çeker
  1. · berrak
  2. · beyaz don
  3. · civciv çıktığı yumurtayı beğenmezmiş
  4. · erkekler bir gün doğru boxer giymeyi öğrenecek
gündem
  1. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  2. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · aşk
  5. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  6. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  7. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  8. · doğan özlem
  9. · karanlığa küfredeceğine bir mum yak

iç çamaşırlarını annelerine aldıran erkekler  

1. üniversiteye başlamayana kadar tüm erkeklerin içinde bulunduğu modeldir , normaldir niye şaşırdınız ki.
    (ameliyathanede kolbastı oynayan oynak doktor, 06.08.2009 01:01)
  2. bu erkeklerin iç çamaşırlarının markası çoğunlukla berraktır.
    (kırmızı ışıkta duran adam, 06.08.2009 01:03 ~ 01:05)
  3. dayımın oğullarıdır.

yıllardır balkonlarında mavi, yeşil donlar temsil ediyor o çekirdek ayileyi. tiksiniyorum. zaten ilişiğimi kestim.
    (shufflez, 06.08.2009 01:08)
  4. nüfusun %90 ını oluşturan, benim de içinde bulunduğum topluluk. yalnız başlık yoruma müsait. züccaciyeler nerede ben bilmem. -amma tuafiyeciler nerede onu bilirim.- annemle çarşıya çıkarız, ben beyenirim, annem yanımda olduğundan bana ödetmez. sonuçta almış olur. bunda gocunacak bir şey yok. anne için mutluluktur bu. sonuçta anne karnından don ile çıkmadık. zaten 5- 10 sene sonra yanından ayrılacağınız kadıncağıza, bunu hor görmek ne derece doğrudur? bu erkek açısından rezillikmidir?
    (ursus, 06.08.2009 01:16 ~ 12:52)
  5. bir erkeğe hediye seçmek zaten yeterince zor bir işken, seçenekler arasında bulunan boxerı da annesine aldırıp işi daha da zora sokan erkektir.
    zira anne tarafından "nerden çıktı bu kim aldı" sorusu gelir akabinde ;kirli sepetinde yabancı bir donla karşılaşınca.
    (kraken, 06.08.2009 01:18)
  6. illaki tanım , halkın içinde sık sık karşımıza çıkacak erkeklerdir.

çok normal yahu , hangi erkek tek başına yaşayana kadar çıkıp kendine bokser , alet falan alıyor ki. ama bir bakıyorum millet bok atmaya başlamış ama merak ediyorum çocukken de mi kendi donlarını kendileri aldılar. bizim oralarda bi laf vardır civciv çıktığı yumurtayı beğenmezmiş diye , işte bu da o hesap oluyor.
    (ameliyathanede kolbastı oynayan oynak doktor, 06.08.2009 01:21 ~ 01:41)
  7. hepsinde aynı tip çamaşırlara sebebiyet verir.
    o ne lan öyle yıldızlı,noktalı beyaz abidik gubidik şeyler.
    gidin alın olum kendiniz şöyle siyah dar .
    (maladie, 06.08.2009 01:33)
  8. abay
    abbas
    abdullah
    abidin
    acar
    acun
    adalan
    adem
    adil
    adnan
    affan
    afşin
    agah
    ahmet
    akad
    akay
    akcan
    akel
    akgün akın
    akınalp
    akış
    akif
    akil
    akman
    aksel
    aktaç
    aktunç
    alaaddin
    alçın
    aldemir
    ali
    alican
    alişan
    alkan
    alkım
    alkın
    alp
    alpay
    alper
    alphan
    altay
    altuğ
    andaç
    andak
    angın
    anıl
    aral
    aras
    arcan
    arda
    ardıç
    arel
    argun
    argün
    arhan
    arıkan
    arın
    arif
    armağan
    arman
    arslan
    artaç
    artun
    asım
    aslan
    aslıbey
    asrın
    aşkın
    ataberk
    atabey
    atacan
    ataç
    atahan
    atakan
    atalay
    ataman
    atanur
    ataol
    atasoy
    atasoy
    atay
    ateş
    atıf
    atıl
    atınç
    atik
    atilla
    atlıhan
    avni
    ayaz
    aybar
    aybars
    ayberk
    aybora
    aycan
    aydemir
    aydın
    aydınay
    aygün
    ayhan
    ayhan
    aykaç
    aykan
    aykut
    aytaç
    aytek
    aytekin
    aytunç
    ayvaz
    ayyüce
    azer
    azim
    aziz
    azmi

tüm erkek isimlerini yazacaktım buraya ama yoruldum lan ,sadece adının baş harfi a olanların bir kısmı bir kısmı bunlar.
    (ameliyathanede kolbastı oynayan oynak doktor, 06.08.2009 14:51 ~ 14:58)
  9. (bkz: beyaz don)
    (bkz: beyaz çorap)
    (çokdaumrumda, 06.08.2009 14:56)
  10. sevgilisi olmayan erkeklerdir. yeşil ve mavi slip don giymeleri de ayrıca muhtemeldir.
    (pembemantar, 06.08.2009 14:59)
  11. giriler hep don-külot tandanslı , ulan hiçbirinizin annesi atlet, fanila almıyormu ? ibnelik bendemi anlayamadım kardeşim.
    (elit bin velid, 06.08.2009 15:02)
  12. + anne şimdi bana öyle iç çamaşırları alcaksın ki kızlar görür görmez vurulacak, benimle olmak için yanacaklar..ateş kırmızısı olsun hepsi, anladın mı? ateş kırmızısı!!!
    - olm ben anlamam öyle şeylerden, sen kendin al istersen, parayı vereyim sana!
    + sen alacaksın!! utanıyorum ben don almaya..siyah da olabilir..üstünde ayıp şeyler yazsın..fuck falan! transparan da olabilir..
    - fikreet, oğluuum, beni korkutuyorsun..yaşın oldu 39, gel he de, seni şu aysel' in kızı nuriye ile evlendirelim.. sen bir garip oldun son dönemlerde..
    + anne, alt tarafı diri vücudumu saracak kadar şanslı birkaç iç çamaşırı istedim senden..böyle sarsın vücudumu, böyle böyle (eliyle vücudunu okşamaya başlar)
    - beeeeeyy! yetiş!! oğlan elden gitti!
    + sımsıkı sıkı sıkı sar beni! kadın iç çamaşırı da al, ama kullanılmış olsun, tamam mı? hıııımmpf, mis gibi koksun böle! bir de orkid al, deney yapçam!
    - vay başıma gelenleeeer!!
    (füçır, 06.08.2009 23:32)
  13. (bkz: öztaş)
    (bkz: the don)
    (asymmetry, 06.08.2009 23:34)
  14. dahil olduğum erkeklerdir. neymiş görücü usülü evlenirlermiş de damatlıklarını bıdı bıdı.. çok normal abicim. evlenince de karım alabilir gayet iç çamaşırımı çorabımı ayrıca.
    hayır yani yüzde doksandokuz nokta dokuzumuzun yaptığı ve yapmamanın bir marifet olmadığı -vaay herif kendi donlarını alıyor ne kadar özgür ve bağımsız bir erkek gibi bir durum olduğunu hiç sanmıyorum- bir mevzu hakkında bile ukalalık döndüyorsunuz ne andon adamlarsınız be.
    (darksideofthemoon, 06.08.2009 23:37)
  15. babaların kızlarına iç çamaşırı almalarından daha beter değildir.
    (nettle, 06.08.2009 23:41)
  16. babasının "zevkine" güvendiği için iç çamaşırını babasına aldıran kızlara nazaran daha normaldir. ebeveyn de olsa karşı cins olanın zevki daha cazip geliyor anlaşılan.
    (gıdıklayan toz, 07.08.2009 00:01 ~ 00:25)
  17. yaşı 0-13 yaş arası değişen erkekler olabilirler.
    (çok zor soru değil bu hadi çöz ver, 07.08.2009 00:03)
  18. korkuyorum.

benden önce yazılmış 23 girinin bana da girmiş olmasından, bunları okumaktan korkuyorum. evet bu hikayedeki benim.

kendimi, geleneksel ve klasik olarak tanımlarım. ama gelenekselle moderni birleştirmeye çalışırken hep sıçızladım. demem o ki, beyaz dondan şaşmam, keza atletten de. kişisel temizliğime çok önem veririm. bir ara boxer kullanmayı denemiştim. baktım kiri göstermiyor, daha doğrusu kirlendiğini bile farkedememişim, her duş veya banyodan sonra "temiz ki bu, daha giyilebilir ki bu" diyerek yaklaşık 1 ay çıkartmamıştım. sonradan kazıyarak aldılar. pişik olmam da cabası. pudra, pişik ilaçları kullandım lan.

ve annemin hala donumu alıyor olması kulağıma pudra kullanmamdan daha kötü gelmiyor.

düzeltme/ek: 21imden gün almak üzereyim. denkleştiriyim cukkayı, halledicem.
    (kuşlar bu yalanı her bahar söyler, 07.08.2009 00:16 ~ 00:16)
  19. belki fantezi takılamazlar ama hepside klasik slip ya da paçalı olacak değildir.genellikle annenin yaşam tarzıyla alakalı olması da normaldir.
    (phoenixboy, 07.08.2009 14:11)
  20. artık karısına aldıran erkektir
    (dükkanın önünü kapatan adam, 07.08.2009 14:14)
  21. annemin oğludur. annemin çeşit konusundaki yaratıcılığı da takdire şayandır, ayrı. geçen kötü kedi şerafettin getirmiş lan. bazısında fancy a fuck falan yazıyo. çeşit çeşit boxer. sevindirci.
    (jadore, 07.08.2009 14:15)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil