üniversiteye başlamayana kadar tüm erkeklerin içinde bulunduğu modeldir , normaldir niye şaşırdınız ki.
bu erkeklerin iç çamaşırlarının markası çoğunlukla
berraktır.
dayımın oğullarıdır.
yıllardır balkonlarında mavi, yeşil donlar temsil ediyor o çekirdek ayileyi. tiksiniyorum. zaten ilişiğimi kestim.
nüfusun %90 ını oluşturan, benim de içinde bulunduğum topluluk. yalnız başlık yoruma müsait.
züccaciyeler nerede ben bilmem. -amma tuafiyeciler nerede onu bilirim.- annemle çarşıya çıkarız, ben beyenirim, annem yanımda olduğundan bana ödetmez. sonuçta almış olur. bunda gocunacak bir şey yok. anne için mutluluktur bu. sonuçta anne karnından don ile çıkmadık. zaten 5- 10 sene sonra yanından ayrılacağınız kadıncağıza, bunu hor görmek ne derece doğrudur? bu erkek açısından rezillikmidir?
(ursus, 06.08.2009 01:16 ~ 12:52)
bir erkeğe hediye seçmek zaten yeterince zor bir işken, seçenekler arasında bulunan
boxerı da annesine aldırıp işi daha da zora sokan erkektir.
zira anne tarafından "nerden çıktı bu kim aldı" sorusu gelir akabinde ;kirli sepetinde yabancı bir donla karşılaşınca.
illaki tanım , halkın içinde sık sık karşımıza çıkacak erkeklerdir.
çok normal yahu , hangi erkek tek başına yaşayana kadar çıkıp kendine bokser , alet falan alıyor ki. ama bir bakıyorum millet bok atmaya başlamış ama merak ediyorum çocukken de mi kendi donlarını kendileri aldılar. bizim oralarda bi laf vardır
civciv çıktığı yumurtayı beğenmezmiş diye , işte bu da o hesap oluyor.
hepsinde aynı tip çamaşırlara sebebiyet verir.
o ne lan öyle yıldızlı,noktalı beyaz abidik gubidik şeyler.
gidin alın olum kendiniz şöyle siyah dar .
abay
abbas
abdullah
abidin
acar
acun
adalan
adem
adil
adnan
affan
afşin
agah
ahmet
akad
akay
akcan
akel
akgün akın
akınalp
akış
akif
akil
akman
aksel
aktaç
aktunç
alaaddin
alçın
aldemir
ali
alican
alişan
alkan
alkım
alkın
alp
alpay
alper
alphan
altay
altuğ
andaç
andak
angın
anıl
aral
aras
arcan
arda
ardıç
arel
argun
argün
arhan
arıkan
arın
arif
armağan
arman
arslan
artaç
artun
asım
aslan
aslıbey
asrın
aşkın
ataberk
atabey
atacan
ataç
atahan
atakan
atalay
ataman
atanur
ataol
atasoy
atasoy
atay
ateş
atıf
atıl
atınç
atik
atilla
atlıhan
avni
ayaz
aybar
aybars
ayberk
aybora
aycan
aydemir
aydın
aydınay
aygün
ayhan
ayhan
aykaç
aykan
aykut
aytaç
aytek
aytekin
aytunç
ayvaz
ayyüce
azer
azim
aziz
azmi
tüm erkek isimlerini yazacaktım buraya ama yoruldum lan ,sadece adının baş harfi a olanların bir kısmı bir kısmı bunlar.
sevgilisi olmayan erkeklerdir. yeşil ve mavi slip don giymeleri de ayrıca muhtemeldir.
giriler hep don-külot tandanslı , ulan hiçbirinizin annesi atlet, fanila almıyormu ? ibnelik bendemi anlayamadım kardeşim.
+ anne şimdi bana öyle iç çamaşırları alcaksın ki kızlar görür görmez vurulacak, benimle olmak için yanacaklar..ateş kırmızısı olsun hepsi, anladın mı? ateş kırmızısı!!!
- olm ben anlamam öyle şeylerden, sen kendin al istersen, parayı vereyim sana!
+ sen alacaksın!! utanıyorum ben don almaya..siyah da olabilir..üstünde ayıp şeyler yazsın..fuck falan! transparan da olabilir..
- fikreet, oğluuum, beni korkutuyorsun..yaşın oldu 39, gel he de, seni şu aysel' in kızı nuriye ile evlendirelim.. sen bir garip oldun son dönemlerde..
+ anne, alt tarafı diri vücudumu saracak kadar şanslı birkaç iç çamaşırı istedim senden..böyle sarsın vücudumu, böyle böyle (eliyle vücudunu okşamaya başlar)
- beeeeeyy! yetiş!! oğlan elden gitti!
+ sımsıkı sıkı sıkı sar beni! kadın iç çamaşırı da al, ama kullanılmış olsun, tamam mı? hıııımmpf, mis gibi koksun böle! bir de orkid al, deney yapçam!
- vay başıma gelenleeeer!!
(füçır, 06.08.2009 23:32)
(bkz:
öztaş)
(bkz:
the don)
dahil olduğum erkeklerdir. neymiş görücü usülü evlenirlermiş de damatlıklarını bıdı bıdı.. çok normal abicim. evlenince de karım alabilir gayet iç çamaşırımı çorabımı ayrıca.
hayır yani yüzde doksandokuz nokta dokuzumuzun yaptığı ve yapmamanın bir marifet olmadığı -vaay herif kendi donlarını alıyor ne kadar özgür ve bağımsız bir erkek gibi bir durum olduğunu hiç sanmıyorum- bir mevzu hakkında bile ukalalık döndüyorsunuz ne andon adamlarsınız be.
babaların kızlarına iç çamaşırı almalarından daha beter değildir.
babasının "zevkine" güvendiği için iç çamaşırını babasına aldıran kızlara nazaran daha normaldir. ebeveyn de olsa karşı cins olanın zevki daha cazip geliyor anlaşılan.
yaşı 0-13 yaş arası değişen erkekler olabilirler.
korkuyorum.
benden önce yazılmış 23 girinin bana da girmiş olmasından, bunları okumaktan korkuyorum. evet bu hikayedeki benim.
kendimi, geleneksel ve klasik olarak tanımlarım. ama gelenekselle moderni birleştirmeye çalışırken hep sıçızladım. demem o ki, beyaz dondan şaşmam, keza atletten de. kişisel temizliğime çok önem veririm. bir ara boxer kullanmayı denemiştim. baktım kiri göstermiyor, daha doğrusu kirlendiğini bile farkedememişim, her duş veya banyodan sonra "temiz ki bu, daha giyilebilir ki bu" diyerek yaklaşık 1 ay çıkartmamıştım. sonradan kazıyarak aldılar. pişik olmam da cabası. pudra, pişik ilaçları kullandım lan.
ve annemin hala donumu alıyor olması kulağıma pudra kullanmamdan daha kötü gelmiyor.
düzeltme/ek: 21imden gün almak üzereyim. denkleştiriyim cukkayı, halledicem.
belki fantezi takılamazlar ama hepside klasik slip ya da paçalı olacak değildir.genellikle annenin yaşam tarzıyla alakalı olması da normaldir.
artık karısına aldıran erkektir
annemin oğludur. annemin çeşit konusundaki yaratıcılığı da takdire şayandır, ayrı. geçen kötü kedi şerafettin getirmiş lan. bazısında fancy a fuck falan yazıyo. çeşit çeşit boxer. sevindirci.