belki ilginizi çeker
  1. · dördüncü kel mahmut
  2. · birinci mahmut
  3. · mahmut a mahmut demek
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  2. · marjinal isim meraklısı aile
  3. · erkekte ses tonu
  4. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  5. · bir kadının bilmesi gerekenler
  6. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  7. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  8. · manhattan
  9. · çocukken misafirlikte uyumak

hz mahmut  

1. hababam sınıfı tragedyasında oldukça bahsi geçen mistik karakter..
    (seksek oynayan mafya babası, 01.10.2009 13:18)
  2. (kopekbaliginingozundekibugu, 01.10.2009 13:33)
  3. istanbul kartal mezarlığında yatar. ( ismi hz mahmud da olabilir, net hatırlamıyorum. ) teknik lise tarafındaki yola yakın, türbeden bozma bir mezarı vardır. semt sakinleri tarafından sıkça ziyaret edilir, üzerine mum dikilir, dua edilir, adak adanır. hoş "bu adam kimin nesidir?" diye sorsan bilmezler herhalde. ben de bilmiyorum. hayat ve evrene dair bilmediğimiz çok şey var. dünya dediğiniz uzayda toplu iğne başı kadar bir şeymiş diye duydum. paralel evrenler kuramı var bir de. evrenin genişlediğini söyleyenler de var. toplu iğne oranı da buna istinaden değişiyor olabilir. ohoo hz mahmut'a gelene kadar çok çok şey var abi, ki mahmut da ölmüş zaten. tez canlı mıdır nedir? sıranın kendisine gelmesini bekleyememiş. neyse haberiniz olsun şu an kartal mezarlığında. bu fırsatı kaçırmayın derim.
    (nietzsche der kopfschmerzer, 09.10.2009 11:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil