"sıkıntı pıkıntı" isimli duyurumu görüp, yardım için mesaj kutucuğumu aydınlatadan, ilk tanışma faslı gergin başlayan fakat sonradan torpalayıp eğlenceli sohbetlere başladığım, dert ortağı, pek tatlı 4. nesil yazar. gecenin 3 üne kadar sıkılmayıp beni dinlemiş ve pek güzel tavsiyeler vermiştir şahsıma(belkide sıkılmıştır söylemiyordur eheh). burdan teşekkürü borç bilirim, bol artılı, mutlu giriler dilerim kendisine. severek iziliyoruz.
an itibariyle doğumgünü olan yazardır..kutlu olsundur mutlu olsundur efenim..kendisi bi yaş daha büyümüştür ama hala çıtır sınıfındadır*..iyi ki vardır,iyi ki tanımışımdır..
an itibariyle bana küsen ama iyi ki doğdun yazardır. kimse sevinmesin ilk ben kutlamıştım. küs olmasın barışsındır. kahroldum parçalandım yani. yemin ederim bak. vallahi.
ha.. unutmadan..
bu yazar hanımla tanışalı şurada bir kaç gün oldu daha. ama sohbet feci. valla imkan olsa 24 saat konuşurum o derece. bu kısa sürede bile, çok değerli dert ortağı dostum oluverdi.. doğum gününde ona verebileceğim kendimce en güzel ve büyük hediye iyi dileklerimdir. hayatında ki güzel gelişmeler umarım bundan sonrada devam eder. evet.. iyi ki doğmuşsun kuzucuk.
nasılsın dediğimde iyiyim diyeceği günü beklediğim 4. nesil yazar.
severim kendisini, ne olursa olsun değerlidir benim için, lady ünvanına sahiptir. ayrıca mutlu olsundur, kırlarda çiçekler toplasındır, piknik yapsındır, heidi * olsundur. *
yalan haberlerle beni kandıran, boş zarflar atarak hayallerimle oynayan yazar(bkz: @3437015). beni kandırma hakkını ona veren nesil farkı sanırım. ama ezilmeyeceğim bu böyle biline!
editto : benimle oynamadığını iddia etse de inanmamakta ısrar etmekteyim. sözlerinin gerçekliğine nasıl inanayım ki. ayrıca tatlı bişey de nedir? yenir mi içilir mi, ben bilmez.
gerekçeli editto : biraz üzerine gideyim derken kendime küstürmeyi başarmış olduğum yazar olmuştur kendisi. yine de haklı olduğum noktaların var olduğunu düşünmekteyim. ama ışık hızıyla gönlünü almakta da kararlıyım. hatta kızılay meydanına kadar gelerek bunu yapma planlarım var. bilmem ne der kendileri. sevinir mi, üzülür mü.
tanım : yenir ki bu.
haftalar sonra gelen edit : alternatif tedavi yöntemimi beğenmeyip beni kınamış olan yazar. ayrıca mezuniyetime geleceğini beyan etmiş olup, aksini gerçekleştirdiği taktirde yaptığım uyuzlukları bile özleyecek yazar olacağını bilmesi gerekir.*
hayatımı değiştiren, tabularımı yıkan insan. neler yaptığının kendisi bile farkında değil. nasıl yaptığı ise hala merak konusu. isviçreli bilim insanlarınca yapılan araştırmalardan hala sonuç alınamadı.
kendisi için parşömenlere yazılmış bazı hikayeler olduğu rivayet edilir. bu parşömenlerdeki bir hikayeden arta kalan küçük bir bölümü paylaşmak gerekirse;
"...engel olamıyordu işte! yanından geçerken güzel gözlerinin ışıltısından alamıyordu kendini. önünde... en anlamlı kelimelerini yazmaya başl..."