belki ilginizi çeker
  1. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  2. · en beğenilen yazar nickleri
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  2. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  3. · 2012
  4. · aşk ı memnu
  5. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  6. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  7. · ugg
  8. · tunceli de silahsız iki vatandaşın öldürülmesi
  9. · çetin tekindor

huznun isyan olsun  

1. altıncı nesil yazar. akıllara grup yorum'un sıyrılıp gelen adlı albümündeki hüznün isyan olur adlı parçasını getirmiyor değil.
    (o6kara, 03.01.2009 12:12)
  2. dıngılın tekidir.

az önce sözlüğe girip, " huznun isyan olsun " nickiyle yazmış olduğu bir girdiyi hatırlayamayıp hemen mesaj butonuna abanmıştır.

giden mesaj; merhaba. bu kullannıcı adını ben kullanıyordum ama... siz nasıl bu nickle giri yazabiliyorsunuz?

gelen mesaj;merhaba. bu kullannıcı adını ben kullanıyordum ama... siz nasıl bu nickle giri yazabiliyorsunuz?

ibneye bak daşak geçiyor bir de utanmadan. küfür edince de aynen iade ediyor. gösteririm ben ona.
    (huznun isyan olsun, 08.01.2009 14:11)
  3. (bkz: @2941199)

adam hakkaten çaylak olmuş lan, ironik de mi sanki biraz, trajik de ama en önemlisi komik lan, adamın içine doğmuş demek ki, hemen döner de böyle başka kehanetlerde bulunur umarım, ama böyle kötü şeylerle ilgili olmasın lütfen*
    (yaşlı çocuk, 10.02.2009 04:11)
  4. (bkz: hoş geldim)
    (huznun isyan olsun, 11.02.2009 23:56)
  5. medeni insanın kaç kere sıçması gerektiği konusundaki yazısıyla beni medeniyetten defalarca çıkarmış yazardır.
    (ahmet, 24.02.2009 00:24 ~ 25.02.2009 02:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil