huri 

adana çık aradan

1. (bkz. nuri)
    (close2death, 13.08.2004 10:13)

2. ahu gözlü,cennet kızları
    (schatten, 04.02.2005 22:10)
  3. arapça kara gözlü anlamına gelen 'havira' kelimesinden türemiştir...
    (easy company, 07.04.2005 11:02)
  4. (bkz: sözlük bana gotik huri bul)
    (azwepsa, 07.04.2005 11:03)
  5. diğer tarafta da zina yasak mı, hoşumuza giden her huriyle evlenmek zorunda mıyız gibi sorular sormama vesile olan öte dünya hatunları.
    (ahmak ı hayal, 12.02.2007 16:32)
  6. cennette cemal-i ilahi ile müşerref olunacağı, cennete girerken peygamber(sav) elinden havz-ı kevser suyu içileceği düşünülürse..

bu kadar yüce nimetler arasında az biraz cılız kaçan nimettir..o kadar nimet içinde sadece bir nimettir..

aklı bilmem neresinde olanlar cenneti huriden ibaret zannediyorlarsa, akıllarının yerini tekrardan bi kontrol etsinler de okuyup düşünsünler..hala anlamazlarsa akılları hakkaten başka bir yerlerindedir..yapacak bir şey yoktur..
    (gölgeningücü, 03.06.2007 15:34)
  7. dini terim. bu terim için melisa tercih edilseydi daha randımanlı olur muydu? bilemedim.
    (anfinindistortiondugmesi, 14.06.2007 17:21 ~ 17:24)
  8. kuran'ın müminlerine vermeyi taahhüt ettiği cennet hediyesi.
    eğer kadınlar da müminden sayılıyorsa lezbiyenlik farz oldu.

hatta vakıa suresi detaylı anlatır.
    ...(diyanet meali)
    34. ve kabartılmış döşekler üstündedirler.

35. gerçekten biz hûrileri apayrı biçimde yeni yarattık.

36. onları, bâkireler kıldık.

37. eşlerine düşkün ve yaşıt.
    (4815162342, 15.05.2008 10:43)
  9. (bkz: bana huri değil playstation 3 getirin)

(bkz: cennette zaman)
    (haşhaşin, 15.05.2008 10:48)
  10. müslüman erkekleri motive etmek için kullanılan bir havuç. yalnız eşleriyle yaşıt ifadesine takıldım ben, 13-14 yaşlarında huriler dense daha cazip bir havuç olurdu. şimdi adam ölmüş 90 yaşında, hayatı boyunca da huri vaadiyle teselli bulmuş, bir bakacak ki 90 yaşında bir huri. hayalleri yıkılacak.
    (arapbebek, 15.05.2008 10:59)
  11. (bkz: utopic elf)
    (bkz: banane ben huri değil mielikki istiyorum)
    (pakanajuhla of boreat, 15.05.2008 11:04)
  12. göğüsleri tomurcuk gibi kabarmış yaşıt kızlar, bakireler, güzellikleriyle büyüleyecek afetler, gibi 7. yüzyıl ortalama arap erkeğinin aklını başından alacak tanımlamalarla kuran'da yer verilmiş varlıklar. sürekli göğüslere, gençliğe, körpeliğe ve bekarete dolayısıyla vajinaya yapılan vurgular gözden kaçmıyor. cennet kavramının bağlar, bahçeler, huriler, içkiler üzerine oturtulmuş olması da şaşırtıcı birşey değil. o zamanki erkeklerin cennetten anladığı bunlarla sınırlı kalacaktır elbette, ve tabi ki seksin büyük bir tabu olduğu bir toplumda cinsellik cennetteki en temel eylem olarak belirtilecektir.

günümüzde bir rockçı'a cennette ne olmasını isteyeceğini sorsanız, herhalde iron maiden, metallica, led zeppelin gibi efsanelerle müzik yapmak, bir futbol fanatiği de pele, beckham, ronaldinho ile top oynamak, bir sürü kız ise josh hollloway veya brad pitt ile sonsuza dek takılmak ister. (ulan bunların hiçbirisi müslüman değil, onlar cehenneme gidecek, hehehe)

şimdi kime göre neye göre cennet?

ayrıca

(bkz: rocco siffredi cennete gitse olabilecekler)
    (lamentable belaborment, 15.05.2008 12:13)
  13. beni fena halde rahatsız eden şeydir. kıskanıyorum ben sevgilimi. nasıl vereceğim ben sevdiğimi huri mi ne naneyse. o ne ya. böyle vaat mi olur lan? cehenneme gitsin diye dua edeceğim neredeyse. tövbe. tek başına satanist olma nedeni bana göre.
    (ceyza, 17.07.2008 19:23)
  14. cennet geyşaları..
    ayrıca aklımı bulandıran varlıklardır,allahın "bu amaçla" bisürü hatun yaratması kafamdaki allah oluşumunu biraz zedeliyo,sonuçta emrinde çalışan ve erkekleri memnun eden bi sürü hatun var,bilmiyorum dünyada biz bu işe pek sıcak bakmıyoruz,öbür tarafta kurallar biraz değişik olsa gerek,top onun sonuçta,istemeyen oynamaz
    (shilo micron, 17.07.2008 19:33)
  15. söylentiye göre bunlar hamile kalmıyormuş.
    (ashra, 21.07.2008 19:10)