|
|
- bir grup tarafından telefonda işletilmesi kayda alınıp mp3 olarak elden ele dolaşan, internet camiasında çokça tanınan, kimi replikleri hafızalara kazınan, kızdı mı sıkı küfür savuran hurdacı.
- (bkz: muharrem)
(skuba, 29.10.2004 07:28)
- 3 bölümden oluşmaktadır :
(bkz: http://www.sezyum.com/...)
adreslerinden real player yardımıyla dinlenilebilir.(lale, 29.10.2004 09:51 ~ 11:11)
- kendisi adına kurulan bir yahoo grubu mevcuttur:
http://groups.yahoo.com/...
- ilk bölüm sonunda işleten eleman muharreme ben meliha kaynak canım der. muharremde o zaman sen topsun karı ismi kullanıyorsun der. eleman muharreme sorar top ne demek muharrem. oda ciddi biçimde açıklar burası kopuş anıdır
- ilk olarak lise 2 de dinlediğim ve kendimden geçtiğim artık kült olmuş telefon şakası.bir arkadaşıma dinlettiğimde resmen gözyaşlarına boğulduğuna şahit oldum.kendisi kabataş erkek lisesinde okuyordu ve bu efsanevi şakayı bütün okula yaymıştı.şu an amerikada ve orada da sam amcalara dinlettiğine eminim.
- (bkz: adamsiken tayfası)
(skuba, 04.02.2007 15:25)
- muho show bölüm 1
-alo
m: efendim
-abi nasılsın?
m: sağol
-ben osman tanıdın mı?
m: osman.. he gapıcı osman.. buyur abi?
-şimdi abi senin.. ayıptır söylemesi
m: eet
-senin hanım bana hallendi abi
m: ney!?
-ben şimdi söyleyim mi söylemeyim mi çok düşündüm abi ama..
m: evet?
-senin hanım şimdi halleniyor bana
m: kiim?
-hanım senin
m: sen kimsin gardeeş?
-osman abi ben
m: hangı osman? (çince türkçe karışık bir tonda)
-kapıcı osman abi
m: gapıcı osman?!? nerdesin sen?
-ben şimdi...söylettirmeyelim yerimi korkuyorum abi
m: ivet
-senin hanım valla sulandı abi bana. napayım ne edeyim düşündüm ettim en iyisi sana söyleyim dedim
m: ben kimim kardeş tanıyon mu sen beni?
-bana bak..
m: evet?
-dalga mı geçiyorsun sen benle?
m: hayır
m: ben kimim..ıı söyleyebilir misin?
-seni sikerim ama haa
m: kimsin lan sen
-bana bak!
m: hee
-orospu çocuğu
m: ananı sikerim sen kimsin lan
-ben senin ananı avradını sikerim bıyıklı
m: ben senin bacını sikerim bacını kimsin söyle bana
-ben senin mezardaki dedeni sikerim
m: senin bacını sikerim oğlum ananı siktim tanıdım şimdi ananı siktim şimdi sıra bacında tamam mı?
-lan oğlum ben adamın amına soktum mu (bu kısım 'lan olm bayramın amına soktum mu' gibi de algılanabiliyor dikkat) bacağımı taa amına koyim dalağını sikerim amına koyim ciğerini siktim bacağından sokarım amına koyim
m: gel lan buraya amına koduğum evladı.. gel ecdadıyla amına koyim senin
-ben senin feriştahını sikerim lan
m: lan.. orospu çocuğu
-amına koduğumun eşşeoğlu eşşek
m: gel lan buraya gel
-ne nereye gelcem lan
m: istediğin yere gelirim lan
-istediğim yere geliyosun?o zaan nereye taksim parkına geliyo musun?
m: taksim parkına da .... senin eviin yanına geleyim mi arabayla?
-gel bak götüne attırım senin burda.. ananı zaten burda sikiyoruz dört bela
m: ananı sikeyim senin
-lan oğlum ben senin ananı bacını sikerim orospu
m: orospu çocuğu!
-bana bak
m: hee?
-alo
m: hee?
-(gayet sakin)kiminle görüşüyorum
m: senin ananı sikenlen göruşuyon buyur
-ben meliha gaynagh canım
m: kiim?
-meliha gaynagh
m: meliha kaynak mı?? sen zaten gendin dopsun dimek ki karı ismi kullanıyosun.. top!!!
-top mu?
m: hee sen dopsun dimek ki
-top ne demek?
m: çünkü dop dimek götünü siktiren ibnelere denir, bacısını satan pezevenklere denir. tamam mı?
-lan oğlum bi daha söylesene anlayamadım
muho show bölüm 2
m: söyle lan
-lan oğlum ölünü sikmeye yemin ettim orospu çocuğu.. adresi veriyorum gel
m: nereye geleyim lan?
-yaz amını sikfiiimm
m: nereye geleyim laan!
-beşiktaşa geleceksin ananı sikecez senin. yaz oraya yaz!
m: söle lan
-seni sikmeden ölmem. seni sikmeden ölmem anladın mı?
m: söyle oğlum! söylee adresi söylee
-yaz..nihatpaşa sokak..
m: eveet
-yazıyo musun?
m: geliyorum gelmeyenin anasını sikerim o zaman.. tamam mı?
-ulan ananı sikecez senin
m: tamam oğlum gel
-senin kim olduğunu biliyoruz ananı sikicez
m: tamam
-sen bizim kim olduğumuzu bilmiyosun orospu çocuğu. yaz!
m: yazdım ben yazdım
-nihatpaşa sokak biliyo musun?
m: tamaam yazdım
-biliyor musun orayı
m: bilmiyorum bulurum ben söylee
- tamam bulacaksın biz ordayız bekliyoruz üç kişiyiz ananı sikecez senin
m: lan olm ben tek başıma varacam alayınızı sikecem guarnınızı (karnınızı) doldurum ben sizin
- haa siktir la amına kodumun çocuu
m: söyle.. nihatpaşa sokak
- amını siktiğim
m: oğlum söyle adresi söyle
- tamam sen oraya gel orda park var zaten çocuk parkı orda ananı sikecez senin
m: tamam oğlum
-seni kaydırakta sikmeyen namert
m: biirr saat sonra orda oluyom bilemedin bir buçuk üç kişi değil beş kişi olun ananızı sikecem
-olum biz senin kim olduğunu biliyoruz sen bizim kim olduğumuzu bilmiyosun ananı sikicez.. ananı
m: lan oğlum senin kim olduğun belli.. anasını bacasını teyzesini satan bi pezevenksin sen. paraa parası olan senin ananı da siker bacını da ananı da tamam mı?
-oğlum bir saat sonra sen orda olma da ben seni göreyim. nası olsa biliyoruz numarını ananı sikicez senin kim olduğunu da biliyoruz
m: lan oğlum
- gel amına koyim
m: mekanıma gel istersen
-seni bize bi yamuk yaptın cezasını çekeceksin tamam mı
m: tamam olum gel.. geel fazla konuşma fazla söze gerek yok icraat yap taam mı?
- senin ananı siktim ben orospu evladı
m: beşiktaşa çıkıyom şimdi
-ananı siktim ananı orospu çocuğu seni
m: oğlum sen benim anamı bulamazsın sikemezsin ama ben senin anana 2 milyom veririm
- amına kodumm bacandan siktim amını sikicem amını sikicem amını sikiicem
m: orospu çocuuu
- hı hı hı hı
m: laf söyleme laf laaf
-götünü sikicem. hı hı içime patla
m: laf söyleme.. bacın öyle inliyordu senin bacıın
-ah ah ah ohhh.. sik beni sikicen mi beni.. sana diyorum ahh ahh ahh amını sikicem amını sikicem amını sikicem amını sikicem ahh ahh ahh
muho show bölüm 3
- haa.
- alo.
- he?
- muharrem.
- evet.
- nasılsın koçum? nasılsın abi? alooo?
- yavrım, o bacığı sikciğem bakh!
- senin ananı avradını sikrim bak doğru düzgün konuş. abi abi bişey söylicem. ben çok üzüldüm. alooo? muharrem abi benim arkadaşlar var. üç tane arkadaşım var. seni aramışlar. küfür etmişler sana.
- senin bacını sikerken küfür ettiler.
- abi o benim arkadaşlarım. ben değil.
- abi bak arkadaşlarım seni beşiktaş'a çağırmış. senin götün atmış. gelememişsin beşiktaş'a, parka. gelseydin senin ananı avradını sikecektik.
- bacını sikerim senin.
- bak muharrem. senin ananı avradını götten sikerim.
- oğlum evinize geleyim mi?
- muharrem seni sikmeden ölmiycem. tamam mı?seni sikmeden ö l m i y e c e ğ i m. senin mezardakini sikerim. mezardakini götten sikerim, patlatırım.
- eğer herifsen buraya gel.
- muharrem top ne demektir? ne demektir top?
- "top senin gibi ibne götten verenlere dürler."
- top sana denir. orossspu çocuğu. sen ne hakla bana top diyosun. senin ananı avradını sikerim ha.
- muharrem, muharrem.
- bah hele yavrum. o ağnanı siktim. dört milyon karşılığında. ne isyosan
- ne diyosun lan? senin ağzına sıçarım. ver adresi ver. geliyorum.
- tamam. yaz.
- istinye'deyim oğlum. istinye'de.
- istinye'de nerdesin orospu çocuğu?
- verin lan kağıt.
- ne?
- kağıt verin, yazıyorum. yarım saat sonra ordayım orospu çocuğu.
- tamam lağ. gel lağ!
- halk pazarının karşısındayım.
- yaz. halk pazarında nerde?
- lağn oğlum tam karşısındayım.
- nerdesin sen? ne iş yapıyosun.
- lan oğlum hurdacıyım lan ben. hurdacı.
- hurdacı? hurdaları götüne sokarım. orrospu çocuğu seni
- oğlum bak senin ananı avradını sikecem bak ha. halk pazarının karşısında hurdacısın di mi(gelsene)? senin ananen de hurda zaten(gel bakayım, gel). senin ananı avradını sikicem.
- bak al istiyosan ali. (senin anan...)
- alo? ne lağn. ne bu tartışmanız lağn?
- alo?
- muharrem'i ver bana. senin de ananı avradını sikerim. orospu çocuğu. basıcaz orayı. ver muharrem'i.
- lan amına goduğum. ben sana güzel soru...
- oğlum bak senin ananı avradını sikerim. bana muharrem'i ver sen karışma. benim hesabım muharremle. bize yamuk yaptı. bize küfür etti.
- sen bana şimdi niye küfür ediyon şimdi? bak ne güzel soru soruyom. bana niye küfür ediyon?
- muharrem benim tepemi attırdı. benim seninle bir meselem yok. benim meselem muharrem'le.
- şimdi bana niye küfür ediyon. orospu çocuğu diyon. orospu çocuğu sensin. bana öyle deme.
- ben seni muharrem zannettim. bana küfür etme.
- ben dedim ki ben ali'yim diyom, buyur diyom, bişey mi var diyom.
- bana muharrem'i ver. sen ortadan çekil. boşu boşuna senin kanını akıtmak istemiyoruz burda. bana muharrem'i ver.
- ya kan akıt, akıtma. sebeb ney onu bi söyle diyom.
- bize yamuk yaptı. bize yamuk yaptı. benim arkadaşlarım benim namusumdur. benim bacım benim namusumdur. benim bacıma laf etti.
- lağn oğğlum.
- bana muharrem'i ver.
- bi daha küfür etme bana. ben şimdiye kadar ağzımdan bi küfür çıkmadı[oha oha] ayıp bişey.
- bağırmadan konuş. bak bağırmadan konuş. ananı avradını sikerim senin. bana muharrem'i ver. sen çekil ortadan. benim anama küfür edecek adam bana...
- lananınamınayarrraaağasoktuğmunçocuuğubakananısikerim bak. küfür etme bak. ayarını skym
- oğlum bana bak.
- orospu çocuğu ni küfür ediyoğn? bacısının amını siktiğim.
- seni sikmeden ö l m i y e c e ğ i m.
- yoavriam daha ne kufür ediyoğn gotoğlanı? ne dakkada bir küfür ediyoğn. al veriyom gotünü mü siktireceğn muharrem'e nabacağsan? al lağ.
- ne diyon lağn?
- oğlum senin ciğerini sikerim ha.
- lağ oğlum, gel. bah hele.
- ciğerini sikerim senin amına koduğumun çocuğu. ta amını siktim senin.
- telefonla olmaz. istediğin yire geliyoz. beşiktaş'a didin, geldim. arkadaşım aramış diyon orospu çocuğu. geğ arıyondun. beşiktaş'a geldim bi saat dolandım, yok. ha. bugün bacınılan buluşacaktık. o bacım diyen orospu çocuğu, orospu o da gelmedi.
- bana bak k a r ı g i b i k a ç t ı n. karı gibi kaçtın. orospu çocuğu niye gelmedin?
- beşiktaş'a gelmedim mi lan?
- karı gibi kaçtın.
- beykoz'a niye gelmedin lağ?
- adres verdim orospu evladı niye gelmedin?
- yv bak. ba ba bacığın amına g e ç i r r r i m. gelmedin oraya.
- seninananıavradınıyirmisefesikerimamınakoyyimyirmisefer.
- ondan sonra ben sikecektim. ben de sikemedim. bi ağnanı sikebildik.
- nereye sikiyon lan?! sikin kalkmıyo senin. karın bana geliyo lan hayvan.
- ağnan anan.
- senin karın bana geldi karın.
- hepiğizin a m ı , g o t ü , a ğ z ı, m e m e a r a s ı , k o l t u k a l t ı iki milyon, iki...
- muharrem, muharrem.(tamam mı?) ne iki milyonu diyosun?
- sizin gibi ağnasını, bacısını satan değiliz.
- muharrem... muharrem...
- heağ? bakh hele. bende bir milyara yakın para var(muharrem). bunların hepsini ananı sikmek için harcı... harcıyorum. tamam mı?
- muharrem, muharrem... ben senin ananı sikerken anana para vermiyorum.
- heaaaaaaaaaağ?!
- götünü ben beleşe sikiyorum. senin anan keranede elli bin liraya çalışıyo.
- senin ağnanı sikerim.
- zaman aşımına uğramış. ... senin ailen hurda. muharrem bak. yarım saat sonra ordayım. yarım saat sonra ordayım. senin ananı avradını götten sikicem.
- oğlum fazla laf konuşmakla olmaz.
- senin ananı avradını götten sikmezsem(telefondan bişey olmaz) bana da karı(?)oğlu hasan demesinler. ... .yarım saat sonra ordayım. o .. diyen arkadaşa da söyle hiç karışmasın. (top gibi...) boş yere kan dökülmesini istemiyoruz.
- bakh hele. iyice makinayı ucundan dutarkan aynı toplar gibi dutarken gördüm senin ne bok olduğunu.
- top, top sensin orospu çocuğu.
- top sensin.
- top neymiş? sen söyle bakayım bana. top nedir? nedir top? nedir top? söyle bakayım.
- top senin gibi önce anasını, sonra bacısını, sonra teyzesinin kızını satan, sonra da parayı çok görünce kendini vurdurana dürler top.
- peki pezevenk nedir? pezevenk nedir ben sana söyliyim mi? pezevenk muharremdir.
- pezevenk bacısını, ağnasını, ee, tırlara, haremin oralarda, tırların içinde sikiştirenler, gözünün önünde sikiştirenlere dürler.
- tamam pezevengin evladı. sen dur yarım saat sonra ordayım.
- gel hade yavrum.
bu arada ekşi sözlük yazarlarından yimirta ve kriker'in ellerine sağlık.
- üzerinde derin çalışmalar ve incelemeler yapılmış telefon şakasıdır. muharremin şivesinden memleketi çıkarılmış, bu memleketten olanların ekseriyetle hurdacı olduğuna dair gereksiz bilgiler edinilmiştir.
bu şakayı kült eden asıl etmenler şunlardır;
birincisi şakayı yapan elemanlar( evet elemanlar!! sesleri birbirine benzeyen iki eleman şakayı icra etmektedir.) müthiş bir uyum içerisinde çalışmakla beraber, muharremin anlamadığı zamanlarda yer değiştirmekle şakacıya dengesiz bir ruh hali kazandırmaktadır.
ikincisi muharrem hiç altta kalmaz. engin küfür dağarcığı, hazır cevaplılığı, şivesi ve en az kendisi kadar yetenekli arkadaşları(ali) sayesinde müthiş bir mücadele verir. ayrıca fütursuz sataşma ve küfürlerin sıralandığı anlarda kavramlar üzerinde tavizsiz bir ciddiyetle ısrarlı açılımlar getirmesi(top nedir? pezevenk nedir?...vs...) takdir edilmelidir.
son olarak şunu söylemek isterim. bu şakada tarafsız kalmak imkansızdır. bu basit bir monolog şaka değildir. şakacı elinde kılıç olan matador gibi avını eziyetle öldürmez. burda gırtlak gırtlağa bir mücadele vardır. bence galip muharremdir. sonuna kadar muharremciyiz.
|