görseller
hugo reyeshugo reyes
hugo reyeshugo reyes
belki ilginizi çeker
  1. · hugo cumhurbaşkanı olsun kampanyası
  2. · lost un öğrettikleri
  3. · şişmanlamışsın diyene verilecek alternatif cevap
  4. · lost temaları
  5. · bira patates ketcap mayonez tuz hardal
  6. · sayın hügo
  7. · dude
  8. · lost
  9. · hurley
  10. · hugo
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · annelerin yakışıklı anlayışı
  2. · tunceli alevileri dinsizdir
  3. · ibrahim üzülmez
  4. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  5. · sözlük yazarlarının hayalleri
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · the twilight saga new moon
  8. · yaran fıkralar
  9. · kara delik hawking einstein ışık hızı

hugo reyes*  

1. lost dizisinin en renkli isimlerinden, 156 milyon dolarlık bir servetin sahibi, ilginç, kilolu bir o kadar da sempatik birisidir. kurduğu iki cümleden birisi "hey dude" diğeri ise "jack we have a problem"'dır. ayrıca lakabı hurley'dir.

(bkz: houston we have a problem)
    (karizmatik, 09.09.2006 19:42 ~ 19:43)
  2. dizideki favori karakterim. ayrıca parfümü bile çıkmış

(bkz: http://www.youtube.com/...)
    (donnie darko, 23.09.2006 00:47 ~ 20.08.2007 07:14)
  3. lostta, sawyerla beraber adadaki en renkli ve eğlenceli karakter. "hey dude" söylemi ile gönüllerde taht kuran ada sakini
    (vedder, 23.09.2006 01:01)
  4. (bkz: dude)
    (mosquito hunter, 04.10.2006 22:02)
  5. (zeus, 04.10.2006 22:12 ~ 22:13)
  6. kumda-toprakta göze çarpan o bambaşka yürüyüş tarzı ile beni benden alan, dünyanın en mütevazi milyoneridir.. biz onun 24 parmakla abur cubur yiyişine hastayız.. evet.. ayrıca beni "işte tamam bu benim adamım..*" türünde bir sözü sarfetmeye sevkeden, ilk sezondan hatırladığımız, o muhteşem "i feel good" yorumu vardır ki kaçıncı dakikada olduğunu bana ezberletmiştir.. çok etkilendim lan..
    (lethromar, 17.01.2007 20:16 ~ 20:17)
  7. lost dizisinde fiziki olarak bana çok benzeyen eğlenceli, renkli bir karaktere sahip şahsiyet.
    (dna, 13.04.2007 19:57 ~ 19:57)
  8. (restless times, 16.04.2007 00:54)
  9. en sempatik kahramandır. sawyer'ın kurbağayı eliyle öldürüp hurley'e verdiği sahnedeki yüzü, bakışları unutulmaz.
    (ichgeheindaskino, 16.04.2007 01:00)
  10. spoiler sayılmaz, izlemeyen anlamaz...
    (bkz: arnzt)
    (bkz: bir parça arzt)
    (steinmetz, 03.05.2007 12:02 ~ 12:02)
  11. spoiler

lanet sayılarla loto kazandığından beri yüzü gülmeyen, kendini lanetli olduğuna inandırmış ada sakini. sevimli, sempatik, şişman aynı zamanda. hatta bi kaç kişi fazla kiloları yüzünden ezilip ölmüştü. dude lafını hayali arkadaşından almış, kullanmış da kullanmıştır. hala da kullanmaktadır. sevimli olduğu için üzerine zerre şüphe çekmemiştir. bi servet sahibi, adada ise vasıfsızların önde gelenlerinden. yanı sıra uçak bunun yüzünden mi düştü diye de düşünüyorum arada.

neyse, sawyer'ın da dediği gibi o bi jumbotron. (dev ekran)

spoiler
    (stewartgilligangriffin, 10.05.2007 00:08 ~ 00:08)
  12. saç stiliyle çocukluğumuzda bildiğimiz hugo'ya benzeyen, güzel insan. bir gün nereye çufçufluyoruz, parmaklarınızı ucundayım diyecek diye korkuyorum.
    (twinkle, 10.05.2007 00:14)
  13. --- spoiler ---

ciddi ciddi the others'ın başı olduğunu düşündüğüm karakter.

*dikkat edilirse ilk sezonda hurley oceanic 815'e binmek için hostese neredeyse yalvarmıştır. milyonlarca doları olan bir insan neden bu kadar çok istekli olabilirki bu uçağa binmeye...

*ilk sezonda millet canının derdine düşmüşken hurley uçaktaki yolcu listesini oluşturmaya çalışmıştır. hurley'nin ethan'ı jack'e ispiklemesinin nedeni juliet'in claire'i iyileştirerek milletin gözüne girme politikasıyla aynıdır. the others'ın en önemli taktiklerinden biri budur.

*ikinci sezonun finalinde hatırlanacağı üzere jack ve kate esir tutulurken hurley serbest bırakılmıştır.

*adanın sır düğümlerinin bir bir açılmasına yardımcı olan hatch'i dinamitle patlatma olayında ise hurley locke'ı durdurmaya çalışmış, fakat başarılı olamamıştır. burda hurley'in hatche girilmesini istememesinin nedeni hatchin üstünde gördüğü malum sayılar değil, jack ve tayfasının sahilden uzaklaşmasını engellemektir.

*yine yakın zamanda (3. sezon 18. bölümde) desmond, charlie, jin ve hurley paraşütle adaya gelen kızı buldukları zaman hurley kaza süsü vererek işaretçi fişeği ateşlemiş ve the others'a yerlerini tayin ettirmiştir. böylece mikhail olay yerine gelerek bilgi sahibi olmuş ve durumu ben'e iletmiştir. (kim havaya yönelmiş vaziyette bir silahın ateşlenmesine tesadüf diyebilirki.)

*hurley 3. sezondan itibaren the others'ın başına getirilmiştir. 3. sezonda etrafında hiç lanet görmemesinin nedeni de budur.

--- spoiler ---
    (langstrand, 24.05.2007 21:25)
  14. ilk başta adını kimse bilmiyordu..her karakterin kendine sakladığı sırlardan biriydi hurley için..

ama daha sonra çoğu kişi tarafından öğrenildi ismi..

en komik sahnelerden birinde şöyle bir diyalog geçmişti;

herkes mesaj şişesine bir not yazmıştı (bkz: http://www.lostpedia.com/...)..
    sawyer ise bu notları teker teker saldeyken okuyordu..
    hurley'in mesajını okuduktan sonraki tepkisi şöyle olmuştu;
    "who the hell is hugo and how's he got 160 million dollars to leave to his mom?"

daha sonralarda; hurley'in gerçek adının "hugo reyes" olduğu bea klugh tarafından açıklandığı anda sawyer'ın biraz düşünüp, bağlantıyı kurup, uyanmasını kaçırmamak gerek..surattaki o şekil unutulmazdı..

o.0
    (zeus, 20.06.2007 11:19)
  15. lost hikayesine katılan ilk karakterdir..mimikleri ile gönülleri fethetmiş jorge garcia tarafından canlandırılmaktadır..casting'de, yine sempatik tavırları sayesinde rol almıştır..
    (zeus, 24.09.2007 22:13)
  16. tatlı adam tabi.sawyer ın en çok uğraştığı karakter.milyoner.lardo.
    (darksideofthemoon, 25.12.2007 23:56)
  17. lost'u ilk seyretmeye başladığımda bu adamı görüp "tamamdır; bu dombili bir amerikan filmi klişesi olarak ortamın içine kesin sıçıp sıvayacak" dediğim ancak sonradan yaptığı atraksiyonlarla ne kadar önemli bir adam olduğunu bize gösteren, söylediğim lafı bana yalatan, eniyle kişiliği doğru orantılı karakter... özellikle 3. sezonun final bölümünde düzenlediği operasyon dizinin bugüne kadar ki en iyi sahnelerinden biridir...
    (van den budenmayer, 07.02.2008 17:13)
  18. en sonunda ''dude siksin seni'' dedirtmiş olan lostun lost olamayacak kadar iri karakteri.
    (ruhanileştirilmiş, 24.05.2008 19:53)
  19. lostta en tiksindiğim, korkak, cüssesiyle orantılı bir biçimde ödlek, boğazına hakim olamayan,önüne haşlanmış ayakkabı koysan onu bile yiyecek kadar iştahlı, yiyip, içip sıçmaktan başka hiçbir işe yaramayan jumbotron.

----sezon 4 - episode 13-14 spoiler----

helikopterde sayid, jack, sawyer,kate aaron, sun desmond varken lapidus'un "benzinimiz azaldı 90-100 kg lık yük atmamız lazım" dedigi zaman, bu görüntü kirliliğinin suratındaki ifade görülmeye değerdir. biraz cesur olup kendi atlasa yemin ediyorum o yakıtla amerika'ya kadar uçarlardı.

(bkz: lanet olası şişko)

edit: bu adamın nesinin sevildiğini aklım, mantığım almıyo. anlayamıyorum, sürekli yemek yiyen ve başka hiçbi işe yaramayan ağırlığından neredeyse uçak düşürücek bir kapasiteye sahip bir adam nasıl sevilir ki?

zevk.
    renk.
    (selenikom, 01.06.2008 15:35 ~ 21:37)
  20. orijinalinde 'hey dude' olan hitap şekli, dilimize moruk olarak çevrilmiş, ocean815'e son anda binebilmeyi başarmış ve de peşini bırakmayan uğursuzluklar sebebiyle uçağın da düşmesine vesile olmuş, ada ahalisinin renkli, yardımsever, sevimli şahsiyetlerindendir.
    (merdaneli makine, 08.07.2008 20:10 ~ 20:12)
  21. şişman olmasına sakın aldanma
    arı gibi çevik yeri gelince
    kumsaldan sulara atlamaz sanma
    tsunami kalkar, yeri delince

charlie dir bunun en has kankası
    hep terlidir lakin boyun arkası
    saçları kıvırcık, ada hurması
    yatar palmiyede, öyle serince

dude dude diye dolanır durur
    her boku bulur, jacki koşturur
    jinle bazen pullu balıklar vurur
    libbye vuruldu son günlerinde

hatchte tıkınmaktan sorumlu oldu
    pastırmayı yidi, eti somurdu
    zafiyet geçirdi tramva oldu
    dave dir kankası, hep düşlerinde

ulan salak hugo, şizofren misin?
    milyar doların var sen keriz misin?
    hayalden arkadaş edinir misin?
    mirası ne edecen, hem sen ölünce

libby chick diyerek bizi uyuttun
    ağladığında sen, jacki avuttun
    fazla kiloluydun bunu unuttun
    libby ise bir kız, hemde ipince

walt piçine kaç bin dolar borçlandın
    o cingoz parayı istemez sandın
    tavla öğrenmeden oynadın kaldın
    ske ske vercen eve dönünce

ispanyolca bilsem kanka olurum
    ıssızlarda sana arka olurum
    yağmurlarda sana parka olurum
    bana da dolar ver eve gidince

syntax der ki hugo bir bahtsız adam
    adada herkesle eder bir kelam
    claire'e mi kaysa, o da vesselam
    naapsın ikisi, charlie ölünce

(bkz: sawyer/@2537532)
    (bkz: john locke/@2536949)
    (bkz: jack shephard/@2537634)
    (bkz: kate austen/@2539638)
    (syntaxerror, 10.07.2008 21:07 ~ 11.07.2008 03:22)
  22. 5. sezonda hırs yapıp filinta gibi bir delikanlı olarak karşımıza çıkabilir kişilik. akabinde bütün karıları teker teker sikecekmiş. lost teorisyenlerinin yalancısıyım.
    (busburak, 12.07.2008 12:13)
  23. filinta gibi olacağına inanmamanın güç olacağı insandır. zira adada kutup ayısı çıktıktan, wos un t2 minibüsü çalıştıktan sonra değil hurley in, aeron un bile adadaki tüm hatunları elden geçirmesi olasıdır.
    (junzi, 12.07.2008 12:27)
  24. sawyer ın deyimiyle;

(bkz: uluslararası krep yurdu)
    (anarsik kirmizi, 10.10.2008 00:21)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil