kendisiyle derin siyaset ve din münakaşalarına gireceğimizi umduğum yazar kişisi. acilen kendisine bir paket sosis almasını tavisye ediyorum, kedilerimin gönlünü almazsa bir sonraki eylem olarak msnden sileceklerine inanıyorum. hoş sohbettir kendisi, iyi ki tanışılmıştır.
bir yazısını okuduktan sonra diğer yazıları nasılmış diye merak uyandıran ve bakmakta haklı çıktığım yazar..birkaç kelime ya da cümlede ne demek istediğini anlatabilen kişi benim gibi deil
"cumartesi radyo programım var, beklerim" diyerek davette bulunan ve davetine karşılık verdiğim, istek parçamı da yayınladığı için pek mutlu olduğum, renkdaşım arıcan, umutcan.
sağlam müzik arşivi olduğu anlaşılan yazar. arşivine sulanasım geliyor ama tepeler diye korkuyorum. bir de teşekkürü borç bilirim kendisine şarkı için.
yardımsever varlık.sayesinde radyo dinleyebildiğim (tamam biraz da benim kazmalığım var olayda) insan.severek takip ediyoruz.
tam zamanında edit:dediğini de yaparmış kendileri...
o zaman "it's time we saw a miracle" hocam... (bkz: apocalypse please)
sorumluluk sahibi arıcan. dün gece sağolsun sıkıntılı bir vaktimde beni dinlemiş ve yol göstermiştir. sayesinde bugünü daha rahat geçirdiğim için bir ton dua etmeme neden olmuş sevdiğim saydığım anlayışlı renktaşım. hep varol. dgs'de de yüzü güler dilerim.
eskişehir de içindeki filozofu keşfet zirvesi vesilesiyle tanıdığım, sohbeti de, kendisi de pek bir hoş adam. özellikle siyaset ve politika arasındaki farkı çok iyi okuyor oluşu ve özgürlük kavramının içini dolduruş şeklini sevdim. ama en çok, o derin mi derin sinema bilgisini.
oturup saatlerce konuşulasıydı, ama erken kalktı. sağlık olsun, ama bir dahaki sefere bırakmam, bilesin*
seviyesiz de olsa kardeşim kadar sevdiğim yazar. yılbaşında çağırdı evine sağ olsun. 1 hafta oldu çıkmadım evden. yerleştim lan resmen! evini işgal ettim, sigarasından içtim, parasını yedim, tuvaletine sıçtım, pijamasına kustum, banyosunu kullandım, tüpü bitirdim bana mısın demedi. öyle terbiyesiz görünüşünün altında kuzu saklayan misafirperver bir insandır kendisi. yarın olacak, istanbul'a dönülecek ve yine en çok özlenen insanlar arasına girecektir. türlü iblisliklerine rağmen candır, canandır.